Runner25 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το πρωι καθως εγραφα ενα κειμενο στο μακ μινι στο οποιο εχω συνδεδεμενο το κ380 επεσε καφες το γυρισα αναποδα μεχρι να στγνωσει το σκουπισα το εβαλα και σε ρυζι μεχρι τωρα αλλα ενω στην αρχη εγραφε τωρα παταω και μου βγαζει οτι να ναι τι να κανω να επικοινωνησω με logitech θα με βοηθησουν υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν εκπτωτικο εφοσον το λαθος ηταν δικο μου?? ευχαριστω
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό με το ρύζι δεν το 'χω... Δεν το παντρεύτηκες το πληκτρολόγιο, μόνο το γαμ!σες Αν ο καφές είχε ζάχαρη ή/και γάλα, πλύσιμο με άφθονο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια ρίχνεις άφθονη ισοπροπυλική αλκοόλη. Να πάει παντού. Το λύνεις όσο περισσότερο μπορείς και μετά αφήνεις να στεγνώσει. Βγάζεις τα κομμάτια στον ήλιο, στο καλοριφέρ και όταν μια δυο μέρες μετά έχει φύγει και η παραμικρή υγρασία κάνεις την απόπειρα να το συνδέσεις. Όσο γρηγορότερα εφορμόσεις τα παραπάνω (ισχύουν για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές) τόσο καλύτερα. - εννοείται ότι τα απομονώνεις από το ρεύμα/βγάζεις μπαταρία- Στη προκειμένη μάλλον είναι αργά, αλλά αν θυμάμαι καλά το έχεις ξανακάνει, επομένως έχε τα στο μυαλό σου για την επόμενη.... 2
Runner25 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση και εχεις δικιο μου εχει ξαναπεει καφες αλλα σε αλλο πληκτρολογιο, δουλευω στο σπιτι μερικες φορες και οταν γραφω η γενικα κανω δουλεια τσιγαρο καφες παει συννεφο λοιπον ειχαμε καλη καταληξη απο χθες το πρωι το πληκτρολογιο το ελυσα οσο μπορεσα και το ξαναεβαλα σε ρυζι σημερα αφου το ξανασυναρμολογησα το δοκιμασα και δουλευει κανονικα απο εδω γραφω τωρα τελος καλο λοιπον ολα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα