andrew11thegamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Εδω και εναν μηνα εχω το πληκτρολογιο coolermaster masterkeys lite l. Ολα μια χαρα με τον φωτισμο, αλλα απογοητευτικα οταν καταλαβα πως δεν εχει reactive mode. Για οσους δεν ξερουν τι ειναι το reactive mode, ειναι μια επιλογη στον φωτισμο του πληκτρολογιου, με την οποια, παντωντας ενα κουμπι, ενεργοποιειται ο φωτισμος, μονο σε εκεινο το κουμπι για λιγα δευτερα, δημιουργωντας ενα πολυ ομορφο εφε. Θα ηθελα να μου πειτε, αν ειναι εφικτο, να μπορω να προγραμματισω το πληκτρολογιο, η να κατεβασω ενα προγραμμα, με το οποιο να ενεργοποιηθει αυτο το mode!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
alx301 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο keyboard καταρχήν και μόνο 60-70ευρω με ποντίκι?! Μηχανικό ειναι έτσι; Δες αν υπάρχει κάποιο software της coolermaster ( Masterkeys Pro L Software v0.051) και αν αυτό υποστηρίζει κάποιο custom προγραμματισμό των Led η τιποτα έτοιμα lighting script απο άλλους users
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο keyboard καταρχήν και μόνο 60-70ευρω με ποντίκι?! Μηχανικό ειναι έτσι; Δες αν υπάρχει κάποιο software της coolermaster ( Masterkeys Pro L Software v0.051) και αν αυτό υποστηρίζει κάποιο custom προγραμματισμό των Led η τιποτα έτοιμα lighting script απο άλλους users mem-chanical πληκτρολόγιο είναι, δηλαδή μεμβράνης 1
andrew11thegamer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου αλλα δεν δουλεψε. Το πληκ. που εχω εγω ειναι το masterkeys lite l, εσυ μου εστειλες software του masterkeys pro l. Το δοκιμασα βεβαια, αλλα απλως το προγραμμα δεν το αναγνωριζει. Αυτο θα ειναι κυριως επειδη δεν χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο προγραμμα το πληκ. Γιατι ρυθμιζονται ολα απο 'κει. Τι αλλο μπορω να κανω τωρα? Μηπως εχεις στο νου σου κανενα προγραμμα για αλλαγη των mode του πληκτρολογιου?
cpttony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 To πληκτρολόγιο έχει μια παρόμοια λειτουργία με αυτή που περιγράφεις. Πάτησε το FN + F5, και άλλαξε mode μέχριο να σβήσουν τα led, λογικά τότε θα είσαι σ' αυτό το mode που "φέρνει" σ' αυτό που λες, στο οποίο όταν πατάς ένα κουμπί ανάβουν αυτό που πάτησες και κάποια γειτονικά. [..] Είναι ημι-μηχανικό.. Έχει διακόπτες συμβατούς με Cherry MX, αλλά επι της ουσίας είναι μεμβράνης. Το software που παρέθεσες είναι για το μεγάλο αδερφάκι του, το οποίο κοστίζει κάτι παραπάνω. Το πληκτρολόγιο αυτό καθ' αυτό δεν μπορεί να ρυθμιστεί από software. Μόνο ό,τι γίνεται από τον συνδυασμό των κουμπιών FN + Fx (x = 1, 2...) 1
alx301 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου αλλα δεν δουλεψε. Το πληκ. που εχω εγω ειναι το masterkeys lite l, εσυ μου εστειλες software του masterkeys pro l. Το δοκιμασα βεβαια, αλλα απλως το προγραμμα δεν το αναγνωριζει. Αυτο θα ειναι κυριως επειδη δεν χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο προγραμμα το πληκ. Γιατι ρυθμιζονται ολα απο 'κει. Τι αλλο μπορω να κανω τωρα? Μηπως εχεις στο νου σου κανενα προγραμμα για αλλαγη των mode του πληκτρολογιου? Sorry για το λαθος λινκ, δες αμα εχει καποιο software για το δικο σου αν και απο οσο βλεπω λεει ο cpttony οτι δεν... Ευχαριστω και τα παιδια για την διευκρίνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα