Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου το οποίο είναι το εξής: όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας και δε κάνω τίποτα ή βλέπω κάποιο βιντεάκι στο YT όλα καλά. Όταν όμως επιχειρήσω να παίξω κάποιο παιχνίδι (πχ Evil Within και Fallout 4) μετά απο λίγο το PC κάνει επανεκίνηση!! Αυτό γίνεται σε τυχαίες στιγμές (δηλαδή μπορεί να μην το κάνει καθόλου ή μπορεί να το κάνει και μετά απο 2 λεπτά gaming). Δεν βγάζει ούτε κάν μπλέ οθόνη απλά κάνει restart το PC!! Τι μπορεί να φταίει; Το τροφοδοτικό; Η κάρτα γραφικών; Η κάτι άλλο; Το σύστημα είναι της υπογραφής και το τροφοδοτικό είναι το  Corsair CX500. Δεν έχω κάνει κανενός είδους overclocking ενώ οι θερμοκρασίες φαίνονται μια χαρά...

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου το οποίο είναι το εξής: όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας και δε κάνω τίποτα ή βλέπω κάποιο βιντεάκι στο YT όλα καλά. Όταν όμως επιχειρήσω να παίξω κάποιο παιχνίδι (πχ Evil Within και Fallout 4) μετά απο λίγο το PC κάνει επανεκίνηση!! Αυτό γίνεται σε τυχαίες στιγμές (δηλαδή μπορεί να μην το κάνει καθόλου ή μπορεί να το κάνει και μετά απο 2 λεπτά gaming). Δεν βγάζει ούτε κάν μπλέ οθόνη απλά κάνει restart το PC!! Τι μπορεί να φταίει; Το τροφοδοτικό; Η κάρτα γραφικών; Η κάτι άλλο; Το σύστημα είναι της υπογραφής και το τροφοδοτικό είναι το  Corsair CX500. Δεν έχω κάνει κανενός είδους overclocking ενώ οι θερμοκρασίες φαίνονται μια χαρά...

αλλαγη τροφοδοτικου... ειχα και εγω ενα παρομοιο τροφοδοτικο επισης τς σειρας cx και εχω να πω οτι ειναι απο τα χειροτερα...  ειχα και εγω το ιδιο προβλημα πριν 2 μηνες περιπου,,

• Like 1
Δημοσ.

Ε αμα ειναι οκ οι θερμοκρασιες σου τοτε δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο. Πριν απο αυτο ομως κανε ενα memtest μηπως  υπαρχουν περιοχες της μνημης προβληματικες και οταν καθεται πολυ πραμα απο το παιχνιδι, μια τυχαινει εκει πιο γρηγορα και μια λιγο αργοτερα! Μπακαλιστικα στο ειπα αλλα τεσπα.. Και κοιτα μετα και δισκο-ους μηπως πανε να βγαλουν κανα θεμα..

• Like 1
Δημοσ.

Ε αμα ειναι οκ οι θερμοκρασιες σου τοτε δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο. Πριν απο αυτο ομως κανε ενα memtest μηπως  υπαρχουν περιοχες της μνημης προβληματικες και οταν καθεται πολυ πραμα απο το παιχνιδι, μια τυχαινει εκει πιο γρηγορα και μια λιγο αργοτερα! Μπακαλιστικα στο ειπα αλλα τεσπα.. Και κοιτα μετα και δισκο-ους μηπως πανε να βγαλουν κανα θεμα..

Ένα δίσκο έχω HDD ολοκάινουργιο, ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει!

Δημοσ.

Ένα δίσκο έχω HDD ολοκάινουργιο, ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει!

Και σε 2 μερες αμα θελει βγαζει αστοχιες μην αγχωνεσαι! Δεν εχει υπογραψει συμβολαιο να ειναι παντα καλος και συνεργασιμος! :P

• Like 4
Δημοσ.

Τρέξε κι ένα Prime95. Αν το κάνει κι εκεί, κατά πάσα πιθανότητα Psu.

Αν δεν το κάνει, μάλλον gpu.

Έχω τρέξει το prime95, βέβαια όχι για πολύ ώρα και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ενώ αντίθετα μόλις πάει να αναπαράγει γραφικά κάνει restart!! Έτρεξα μετά το reboot, για δεύτερη φορά το Furmark και αυτή τη φορά το έτρεξε κανονικά!! Έψαξα στο νετ και κάποιοι λένε οσον αφορά παρόμοιες περιπτώσεις, ότι μπορεί να φταίνει και οι Drivers...

Δημοσ.

Εκανες ενημερωση τους οδηγους προσφατα? Το πιο στανταρ ειναι να δοκιμασεις 2-3 μερες αλλο τροφοδοτικο και να ζορισεις το μηχανημα ωστε αμα το ξανα κανει τοτε κοιτας γραφικα αλλιως αν ολα οκ τροφοδοσια..

• Like 1
Δημοσ.

Το PSU πράγματι μάλλον θέλει αλλαγή. Ωστόσο, προσπάθησε να μη τρέχεις furmark πολύ συχνά διότι την κάρτα την μαμάει κυριολεκτικά χωρίς λόγο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...