Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Iphone 7

Galaxy s7 (Edge)

Htc 10

γνωμη μου να παρεις το iphone 7. Εχει απιστευτη καμερα.

To iPhone και το HTC δεν έχω ιδέα γιατί τα προτείνεις όταν ζητάει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας
Δημοσ.

Δεν επιζητώ και ούτε ψάχνω καμιά ναυρχίδα ,γιατί γνωρίζω ότι η μπαταρία τους είναι μικρή σε διάρκεια (όλων των εταιρειών , μπορεί βέβαια να έχω λάθος αντίληψη των πραγμάτων). 

Τώρα για το Μοto Z Play , δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και γενικά από όταν ανέλαβε η Lenovo την παραγωγή των Moto από την Google θυμίζει περισσότερο κινέζικο (υπάρχουν και κινέζικα τα οποία είναι πιο συμορφωμένα).Χίλιες φορές το Moto X Play 3rd Gen (που το έχουν καταργήσει στο Skroutz , και το οποίο ψάχνω σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα) παρά αυτό.

Η ΗTC ήταν από πάντα η αδυναμία μου........μέχρι το 2013-2014 (βλ. αντιγραφή μεταξύ εταιρειών κ.ά.) γιατί από εκεί και έπειτα άρχισε να κατηφορίζει.

Pixel XL και iPhone 7 Plus ..... είναι αμφιλεγόμενα θέματα, γιατί το λες αυτό? Έχουν παρουσιάσει και τα 2 κάποια bugs τα οποία περιμένουμε να τα λύσουν. Μόλις λυθούν τα κοιτάμε πάλι.

Ερώτηση τώρα . Τα P8 και P9 της Huawei (νομίζω και κάποιες άλλες σειρές) έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας γιατί διαβάζοντας τις κριτικές στο Skroutz μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καλημερα.Γνωμη μ καλο πολυ καλο το P9 που αναφερεις αλλα εαν κανει το ιδιο η εταιρεια οπως με το P8 να μην το αναβαθμισει δεν αξιζει να δωσεις τα 380 κατι που ζηταει παρολο που σαν συσκευη μετραει.Αν θελεις για να περνεις αναβαθμισεις συνεχεια πηγαινε σε iphone να βρεις την υγεια σ.Εγω παντα android ειχα και τωρα με iphone επαθα την πλακα μ με τοσες αναβαθμισεις που περνει.Το 7 plus το εχει φιλος μ και ειναι φοβερο απλα για μενα πολυ μεγαλο στο χερι μοιαζει λες και ειναι 6ιντσο.Θα εριχνα επισης μια ματια στο xz Τησ sony

Δημοσ.

Δεν επιζητώ και ούτε ψάχνω καμιά ναυρχίδα ,γιατί γνωρίζω ότι η μπαταρία τους είναι μικρή σε διάρκεια (όλων των εταιρειών , μπορεί βέβαια να έχω λάθος αντίληψη των πραγμάτων). 

Τώρα για το Μοto Z Play , δεν μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και γενικά από όταν ανέλαβε η Lenovo την παραγωγή των Moto από την Google θυμίζει περισσότερο κινέζικο (υπάρχουν και κινέζικα τα οποία είναι πιο συμορφωμένα).Χίλιες φορές το Moto X Play 3rd Gen (που το έχουν καταργήσει στο Skroutz , και το οποίο ψάχνω σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα) παρά αυτό.

Η ΗTC ήταν από πάντα η αδυναμία μου........μέχρι το 2013-2014 (βλ. αντιγραφή μεταξύ εταιρειών κ.ά.) γιατί από εκεί και έπειτα άρχισε να κατηφορίζει.

Pixel XL και iPhone 7 Plus ..... είναι αμφιλεγόμενα θέματα, γιατί το λες αυτό? Έχουν παρουσιάσει και τα 2 κάποια bugs τα οποία περιμένουμε να τα λύσουν. Μόλις λυθούν τα κοιτάμε πάλι.

Ερώτηση τώρα . Τα P8 και P9 της Huawei (νομίζω και κάποιες άλλες σειρές) έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας γιατί διαβάζοντας τις κριτικές στο Skroutz μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Αφού δίνεις 700 ευρώ φυσικά για ναυαρχίδα κοιτάς.

Αφού θέλεις Android ξεχνάς τα iPhone.

Η HTC μια χαρά τηλέφωνα βγάζει Μ7 Μ8 Μ9 Μ10.

Εν πάση περιπτώσει αν βιάζεσαι το S7 edge ή το απλό, το HTC 10 και τα G5 V10 είναι οι προφανεις επιλογες σου. Ειδάλλως περιμένεις να δεις και τα S8 G6

Δημοσ.

To iPhone και το HTC δεν έχω ιδέα γιατί τα προτείνεις όταν ζητάει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας

Περιμένουμε την δική σου πρόταση....

Δημοσ.

Περιμένουμε την δική σου πρόταση....

Άμα ζητήσει τη γνώμη μου ο ts και δεν του φτάνουν των υπολοίπων, πολύ ευχαρίστως
Δημοσ.

Το htc 10 μετα απο 2-3 φορτισεις στρωνει πολυ η μπαταρια στην αρχη μονο σου σπαει τα νευρα ασε που φορτιζει πραγματικα παραπολυ γρηγορα απο 45% 97% σε 15-20 λεπτα!

Δημοσ.

Το htc 10 μετα απο 2-3 φορτισεις στρωνει πολυ η μπαταρια στην αρχη μονο σου σπαει τα νευρα ασε που φορτιζει πραγματικα παραπολυ γρηγορα απο 45% 97% σε 15-20 λεπτα!

Το έχω το δεκάρι αλλά είχα και το moto z play. Ούτε τη μισή μπαταρία του Motorola δεν έχει το HTC. Απλά το αναφέρω. Το τι προτιμάω εγώ, δε σημαίνει ότι ταιριάζει με τα δικά σου θέλω ή του ts. Γι' αυτό το ανέφερα
Δημοσ.

Καταργείς το ράδιο από τα "θέλω" σου και κοιτάς στα μάτια το Huawei Mate 9. Τα κάνει όλα όσα θες και συμφέρει. Φυσικά το μέγεθος της οθόνης ίσως σου φανεί μεγάλο (5,9") αλλά η συσκευή είναι πολύ μαζεμένη για το μέγεθος της. 

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 600-700

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Ραδιόφωνο, Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Υποδοχή για επιπλέον Μνήμη και γενικά να έχει πολλές επιλογές το λειτουργικό

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

ΣΑΦΩΣ

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Να μην κρύψω την αλήθεια , Android.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΒΕΒΑΙΑ

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Μόνο από Ελλάδα.

Ψάχνω ένα κινητό με όσο το δυνατό καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερη μπαταρία (με 2+ μέρες διάρκεια μπαταρίας , αν είναι εφικτό) .

Ρητορικη ερωτηση αλλα ορισμενοι που σχολιαζετε οτι να ναι,το κανετε για να περναει η ωρα?

Πραγματικα δηλαδη ορισμενες απαντησεις ειναι να απορεις ο αλλος με ποια λογικη προτεινεται οτι προτεινεται.

Φτιαχνει λοιπον το παρον θεμα ενας ενδιαφερομενος και παιρνει κατι απαντησεις η εννοια του οτι να ναι.

1)

Δες 1+3T ή περίμενε τις νέες ναυαρχίδες σε κανένα 5μηνο που θα πέσουν οι τιμές τους.

Πρωτη απαντηση η παραπανω. Να περιμενει τις νεες ναυαρχιδες και μετα ενα 5μηνο για να πεσει η τιμη τους.Δηλαδη ο ανθρωπος ανοιξε θεμα για να ρωτησει για αγορα κινητου τον Φεβρουαριο και παιρνει απαντηση να αγορασει τον Οκτωβριο,λες και δεν τον καλυπτει τιποτα απο τα σημερινα κινητα στα χρηματα αυτα..

2)

HTC 10

LG V10

Περίμενε και τα καινούρια κινητά που θα βγουν

Εδω εχουμε το κουφο LG V10.Ο ανθρωπος λεει οτι θελει οσο το δυνατον καλυτερα χαρακτηριστικα(specs)και μπαταρια και προτεινεται το LG V10?

3)Εδω και αν ειναι τελειως εκτος θεματος το σχολιο

Μετα πας σε ios και iphone 7 plus

Περιμενε γιατ ο Pixel XL το κλτρο κινητο απο αποψη android τουλαχιστον συμφωνα με τα λεγομενα ΟΛΩΝ των reviewers δν το εχω πιασει να σου πω για τα αλλα τα εχω δουλεψει και εχω αποψη και την κλτρη ειδικα για το Oneplus 3t !

Ηδη αναφερθηκε οτι το Oneplus3 δεν τον ενδιαφερει λογω αγορας απο εξωτερικο,αλλα ας το ξανααναφερουμε γιατι ετσι.

Αναφερει λειτουργικο προτιμησης το Android,budget μεχρι 700ευρω και τον ενδιαφερει η επεκταση μνημης και του προτεινεται Iphone 7 plus.Τι να πω...

Οσο για το Pixel XL δεν χρειαζεται να πω κατι. 1000ευρω το 32αρι χωρις δυνατοτητα επεκτασης μνημης αρα και αυτο εκτως.

Iphone 7

Μια απο τα ιδια και εδω. Iphone 7 οταν εχει δηλωσει οτι προτιμαει Android συσκευη με επεκταση μνημης και καλη μπαταρια?

Υποτιθεται οτι η φορμα αγορας εγινε για να βοηθησει στην καλυτερη επικοινωνια με τον καθε ενδιαφερομενο προς αγορα κινητου,οχι για να προτεινει ο καθενας οτι του ερθει.

Και ο λογος που ειμαι αυστηρος στο θεμα αυτο ειναι γιατι 

1)Εχει γινει απειρες φορες αυτο το πραγμα(δηλαδη να προτεινονται ακυρες τελειως επιλογες)

2)Γιατι αν τον παρει καποιος στον λαιμο του και αγορασει ενα απο αυτα τα κινητα μονο και μονο επειδη του το προτεινουν αλλοι(χωρις επιχειρηματα κιολας....)μετα αν ξενερωσει και μπει στο forum και ρωταει γιατι το κινητο ειναι κατωτερο αυτων που ζηταγε,τι θα του απαντησουν οι υπολοιποι??''Ας μην μας ακουγες?''

Λιγη προσοχη παραπανω στο θεμα αυτο και να διαβαζουμε τα αρχικα post πριν απαντησουμε στον αλλον.

Οι μονες σωστες απαντησεις με βαση τα ''θελω'' του ενδιαφερομενου ειναι τα Galaxy S7 edge και Huawei mate 9.

Αυτα τα κινητα θα τον καλυψουν στο θεμα μπαταριας,Android,επεκτασης μνημης και πολυ καλης καμερας και το σημαντικοτερο ειναι και μεσα στο budget.

Δημοσ.

Πρωτη απαντηση η παραπανω. Να περιμενει τις νεες ναυαρχιδες και μετα ενα 5μηνο για να πεσει η τιμη τους.Δηλαδη ο ανθρωπος ανοιξε θεμα για να ρωτησει για αγορα κινητου τον Φεβρουαριο και παιρνει απαντηση να αγορασει τον Οκτωβριο,λες και δεν τον καλυπτει τιποτα απο τα σημερινα κινητα στα χρηματα αυτά

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό να αγοράσει τώρα και σε έναν μήνα να κλείσει ένα έτος;

Δημοσ.

Δηλαδή σου φαίνεται λογικό να αγοράσει τώρα και σε έναν μήνα να κλείσει ένα έτος;

Ναι μου φενεται μια χαρα λογικο,γιατι το οτι εχει κλεισει ενα ετος φενεται απο την χαμηλη του τιμη σε σχεση με το S8 οταν πρωτο βγει που θα κοστιζει λογικα τα διπλασια χρηματα.

Επισης το να προτεινουμε στον αλλο αν δεν βιαζεται να κανει υπομονη 1-2μηνες λογω νεων μοντελων το καταλαβαινω.

Αλλα το να προτεινουμε να περιμενει συνολικα γυρω στους 8μηνες για αγορα παλι οχι.

Και λεω 8μηνες γιατι ολες οι νεες ναυαρχιδες θα παρουσιαστουν λογικα μεχρι τον Απριλιο-Μαιο+τους 5μηνες αναμονης που ειπες παμε για τελη του χρονου.

Μια χαρα καλυπτουν τον οποιοδηποτε τα τωρινα κινητα και ειναι μαλιστα και σε ανταγωνιστικες τιμες,απο αυτες των καινουργιων που θα βγουν αργοτερα.

Δημοσ.

Γι αυτό και το Mate 9 θα τον καλύψει σε όλα. Βγήκε τώρα, έχει μπαταριάρα, οθονάρα, καμεράρα, android, έχει όλα καλούδια πάνω του (εκτός ράδιο) με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στη βασική του έκδοση και φυσικά είναι απλά σφαίρα σε ότι κάνει. 

Στο θέμα μπαταρίας ειδικά εκτός από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικό έχει και το ατού ότι είναι πραγματικά πύραυλος σε επιδόσεις. Δεν υπάρχει άλλη συσκευή εκεί έξω με τέτοιες επιδόσεις και ταυτόχρονα τέτοια διάρκεια μπαταρίας τόσο σε χρήση όσο και σε αναμονή. Λίγες συσκευές το φτάνουν ή το ξεπερνάν σε διάρκεια μπαταρίας αλλά αυτές οι συσκευές υπολείπονται σχεδόν σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...