Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε κανα 2 τετοια (μιας και δεν ξερεις αν φταινε οι θυρες στο κουτι η΄ οι υποδοχες στην μητρικη) για να δεις την υγεια σου! Αν δεν σε καλυπτουν τα 75cm παρε μακρυτερα!

http://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-usb2-amaf-75cm-300-usb-extension-cable-075m-p-PER.584106

Δημοσ.

Παρε κανα 2 τετοια (μιας και δεν ξερεις αν φταινε οι θυρες στο κουτι η΄ οι υποδοχες στην μητρικη) για να δεις την υγεια σου! Αν δεν σε καλυπτουν τα 75cm παρε μακρυτερα!

http://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-usb2-amaf-75cm-300-usb-extension-cable-075m-p-PER.584106

βρε αδερφε τα υπολοιπα λειτουργουν μπροστα...το προβλημα ειναι με αυτο το στικακι το οποιο λειτουργει πισω αλλα ΟΧΙ μπροστα!

Δημοσ.

Ναι απλα αμα παρεις μια επεκταση και την βαλεις πισω, θα βγαζεις μπροστα στην ουσια την υποδοχη και θα βαζεις εκει το στικακι....αδελφε......

Δημοσ.

Ναι απλα αμα παρεις μια επεκταση και την βαλεις πισω, θα βγαζεις μπροστα στην ουσια την υποδοχη και θα βαζεις εκει το στικακι....αδελφε......

ναι αλλα εχω και αλλα εξαρτηματα πισω, πληκτρολογιο,ποντικι και διαφορα , μου χρειαζονται οι πισω...

για προσωρινη λυση ειναι καλο παντως το παραγγειλα.

Το θεμα ειναι πως φτιαχνονται οι θυρες μπροστα.

Δημοσ.

ναι αλλα εχω και αλλα εξαρτηματα πισω, πληκτρολογιο,ποντικι και διαφορα , μου χρειαζονται οι πισω...

για προσωρινη λυση ειναι καλο παντως το παραγγειλα.

Το θεμα ειναι πως φτιαχνονται οι θυρες μπροστα.

Δε εχω διαβασει τα παραπανω εισαι σιγουρος οτι ειναι συνδεδεμενο το μπροστινο panel στη μητρικη και δε λειτουργει?

Ποιο κουτακι εχεις? ή μια φωτογραφια για να σου προτεινουνε/με μια λυση ειτε μπρος ειτε πισω..

Σωστος ο  ZELOMOTH δε 'τσιμπησε' σου εδωσε εστω και προσωρινη λυση εφοσον δεν επαρκουν οι θυρες πισω... ομως..??

Αλλη λυση ειναι να βαλεις εφοσον εχεις χωρο πισω στο κουτι και τις καταλληλες θυρες στη μητρικη και ελευθερες υποδοχες usb στη μητρικη κατι Link.png Site: τετοιο εξυπηρετει.

Δημοσ.

Δε εχω διαβασει τα παραπανω εισαι σιγουρος οτι ειναι συνδεδεμενο το μπροστινο panel στη μητρικη και δε λειτουργει?

Ποιο κουτακι εχεις? ή μια φωτογραφια για να σου προτεινουνε/με μια λυση ειτε μπρος ειτε πισω..

Σωστος ο  ZELOMOTH δε 'τσιμπησε' σου εδωσε εστω και προσωρινη λυση εφοσον δεν επαρκουν οι θυρες πισω... ομως..??

Αλλη λυση ειναι να βαλεις εφοσον εχεις χωρο πισω στο κουτι και τις καταλληλες θυρες στη μητρικη και ελευθερες υποδοχες usb στη μητρικη κατι Link.png Site: τετοιο εξυπηρετει.

ειμαι σιγουρος εβαλα και αλλα στικ  κ  ενα wifi , αλλα γιατι δεν δεχεται το Κ@λ@στικακι ;

Δημοσ.

Και εναν διακλαδωτη μπορεις να παρεις για πισω που να σου βγαζει 2-4 θυρες απο  μια και απλα εκει θα συνδεσεις αυτα που εχουν ελαχιστη καταναλωση/bandwidth της θυρας usb , δηλαδη πληκτρα-ποντικι και κατευθειαν θα εχεις αλλη μια ελευθερη πισω! Απλα εσυ κολλησες στο γιατι δεν βλεπει το στικ... Μηπως ειναι σε exFat διαμορφωμενο και να το εκανες μια ntfs ετσι για αλλαγη? Ποτε δεν ξερεις και αν συνεχισει τα ιδια το ξανα αλλαζεις...

Αυτο δηλαδη το βαζεις σε μια πισω θυρα, πανω του βαζεις πληκτρολογιο-ποντικι και στην περισσευουμενη θυρα βαζεις το extension cable και εισαι οκ...

http://www.e-shop.gr/esperanza-ea114-4-port-hub-usb-20-p-PER.572811

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...