vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) πηρα ενα νεο στικακι και μου βγαζει το παραπανω, καποια βοηθεια παρακαλω ;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι windows εχεις? ποιο στικακι εχεις? απο τη διαχειρηση ή θα κανεις υποχωρηση σε καποια ενδεχομενη αναβαθμιση που εκανε στους οδηγους ή απλα καταργηση στο συστημα σου τους οδηγους και τους παιρνας απο την αρχη απο το επισημο site του κατασκευαστη, ελενξε και το στικακι καπου αλλου εαν παιζει...
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι windows εχεις? ποιο στικακι εχεις? απο τη διαχειρηση ή θα κανεις υποχωρηση σε καποια ενδεχομενη αναβαθμιση που εκανε στους οδηγους ή απλα καταργηση στο συστημα σου τους οδηγους και τους παιρνας απο την αρχη απο το επισημο site του κατασκευαστη, ελενξε και το στικακι καπου αλλου εαν παιζει... Λοιπον εχω τα 7 τα ultimate , το στικακι ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/3065134/Sandisk-Cruzer-Edge-64GB.html δωσε λιγες πληφοροριες βημα βημα πως να το κανω αν μπορεις! Μολις το πηρα το στικακι δεν νομιζω να εχει θεμα...δεν εχω αλλο υπολογιστη !
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον εχω τα 7 τα ultimate , το στικακι ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/3065134/Sandisk-Cruzer-Edge-64GB.html δωσε λιγες πληφοροριες βημα βημα πως να το κανω αν μπορεις! Μολις το πηρα το στικακι δεν νομιζω να εχει θεμα...δεν εχω αλλο υπολογιστη ! Αλλα στικακια η΄ εξωτ. δισκο δεν εχεις? Βαλε τα ολα πανω και αν λειτουργουν οκ τοτε το προβλημα ξεκιναει απο το στικακι. Ειτε ελλατωματικο ειτε να το βαλεις πανω σε αλλο pc και αν το δει εκει τραβα του ενα ωραιο format σε ntfs να στανιαρει.. 1
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αλλα στικακια η΄ εξωτ. δισκο δεν εχεις? Βαλε τα ολα πανω και αν λειτουργουν οκ τοτε το προβλημα ξεκιναει απο το στικακι. Ειτε ελλατωματικο ειτε να το βαλεις πανω σε αλλο pc και αν το δει εκει τραβα του ενα ωραιο format σε ntfs να στανιαρει.. εβαλα παλι τα ιδια...
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε τοτε πηγαινε στην διαχειρηση συσκευων και διεγραψε ολους τους οδηγους usb και κανε μια επανεκκινηση για να ξανα περαστουν κανονικα. Αν δεν γινει ουτε ετσι, τοτε βαση της μητρικης σου κοιτα να κατεβασεις τα απαραιτητα απο το επισημο site..
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε τοτε πηγαινε στην διαχειρηση συσκευων και διεγραψε ολους τους οδηγους usb και κανε μια επανεκκινηση για να ξανα περαστουν κανονικα. Αν δεν γινει ουτε ετσι, τοτε βαση της μητρικης σου κοιτα να κατεβασεις τα απαραιτητα απο το επισημο site.. εμ πως το κανω για πες αν θες, την διαγραφη ψαχνω τοσην ωρα αλλα δεν βραζω ακρη !
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εμ πως το κανω για πες αν θες, την διαγραφη ψαχνω τοσην ωρα αλλα δεν βραζω ακρη ! Αν δεν βραζεις ακρη, τοτε... βρασε 2 αυγα! Τι windows εχεις να πεις και θα σε καθοδηγησω εγω η΄ καποιος αλλος που μπορει να τυχει να διαβασει... Αυριο δηλαδη ..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πήγαινε υπολογιστής>δεξί κλικ> διαχείριση> στην αριστερή στήλη, διαχείριση συσκευών> πάτα στο βελάκι δίπλα από το 'Ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου' και κατηργησέτα όλα με δεξί κλικ> κατάργηση εγκατάστασης.
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Πήγαινε υπολογιστής>δεξί κλικ> διαχείριση> στην αριστερή στήλη, διαχείριση συσκευών> πάτα στο βελάκι δίπλα από το 'Ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου' και κατηργησέτα όλα με δεξί κλικ> κατάργηση εγκατάστασης. Λοιπον το προβλημα ηταν η μπροστινη θυρα , ειπα να δοκιμασω πισω και δουλευει. Πως μπορω να φτιαξω τις μπροστα γιατι ο υπολογιστης ειναι σε περιεργο μερος και δεν βολευει να τον βγαζω βαζω για στικακι. Πήγαινε υπολογιστής>δεξί κλικ> διαχείριση> στην αριστερή στήλη, διαχείριση συσκευών> πάτα στο βελάκι δίπλα από το 'Ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου' και κατηργησέτα όλα με δεξί κλικ> κατάργηση εγκατάστασης. εχω αγγλικα windows για πες τα μια στα αγγλικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν: My computer>δεξί κλικ>device manager>universal serial bus controller και κατηργησέτα όλα με δεξί κλικ> uninstall. Ελπίζω να σε κάλυψα!
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν: My computer>δεξί κλικ>device manager>universal serial bus controller και κατηργησέτα όλα με δεξί κλικ> uninstall. Ελπίζω να σε κάλυψα! σε ευχαριστω, ,μολις γινει αυτο δηλαδη παιζει κανονικα μετα ; update : Το εκανα και μου τα ξηλωσε ολα , Mouse , πληκτρολογιο ολα χαμος..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ξανα-εγκατέστησαν τους drivers τα windows?
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξανα-εγκατέστησαν τους drivers τα windows? παλι τα ιδια δεν το βλεπουν το στικακι οι μπροστινες μονο οι πισω δεν με βολευει να το βαζω πισω γιατι το εχω χαμηλα το κουτι και μεσα σε επιπλο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από vairass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα