Tzini_Gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα,καταρχην να ευχαρηστησω μελος απο δω που μου προτεινε το open hardware monitor.. ξεκιναω.. συμφωνα με το συστημα μου... εξαρχης κοιταζα το hw monitor το οποιο χρησιμοποιουσα απο τοτε που του ειχα κανει o.c. τον cpu... μπορει στο prime και σε αλλα 24ωρο να ειναι σταθερο αλλα παρατηρουσα καποιες φορες οτι η συχνοτητα επεφτε κατα 1000mhz.. Ετσι,οσοι θυμουντε,συζηταγαμε περι throttling...βεβαια να σημειωσω οτι η μειωση των mhz δεν επηρεαζε τα fps οπως ακομα η μειωση γινοταν ακομα και σε θερμοκρασιες κατω των οριων (αποκλειω το ενδεχομενο vrm κτλπ...) Δοκιμαζοντας λοιπον το open hardware monitor παρατηρησα οτι φαινεται διαβαζει σωστα την συχνοτητα,δεν μου εχει κανει καμια αυξομειωση καθως σε συγκριση που τρεχω ταυτοχρονα με το hwmonitor το οποιο μου εχει κανει αυξομειωση στα 500mhz max... απλα ανοιξα το θεμα για να μου πειτε αν σας συμβαινει με το hw monitor..παρολαυτα σε ξενα φορουμ δεν εχω ακουσει κατι περι συχνοτητων στο hw monitor περα των λανθασμενων temps καποιες φορες... δεν ξερω μαλλον σε μενα συμβαινει το κουλο χΔ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα