vagotron1995 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.Το προβλημα μου ειναι οτι το λαπτοπ σβηνει μονο του μονο οταν παιζω καποιο game(lol συνηθως).Ανοιξα το λαπτοπ απο πισω μπας και εχει μαζεψει σκονη αλλα ηταν μια χαρα.Επισης,ετρεξα το hard disk sentinel μηπως και φταιει ο δισκος αλλα εδειχνε οτι ειναι κομπλε.Ελεγξα και μνημη ραμ με το memtest και ηταν κομπλε.Τι αλλο μπορει να ειναι ρε παιδια;;;
Serbinhio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια.Το προβλημα μου ειναι οτι το λαπτοπ σβηνει μονο του μονο οταν παιζω καποιο game(lol συνηθως).Ανοιξα το λαπτοπ απο πισω μπας και εχει μαζεψει σκονη αλλα ηταν μια χαρα.Επισης,ετρεξα το hard disk sentinel μηπως και φταιει ο δισκος αλλα εδειχνε οτι ειναι κομπλε.Ελεγξα και μνημη ραμ με το memtest και ηταν κομπλε.Τι αλλο μπορει να ειναι ρε παιδια;;; Τι χαρακτηριστικά έχει? Παλαιότερα έπαιζες χωρίς πρόβλημα? Εγω θα ελεγα υπερθέρμανση αλλα πες μας κατι παραπάνω!
coolerman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 με η χωρίς μπαταρία εξακολουθεί;;αν έχεις κάποιο πολύμετρο δες και το τροφοδοτικό του,ΑΝ είναι οκ απο ρεύματα.
vagotron1995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι χαρακτηριστικά έχει? Παλαιότερα έπαιζες χωρίς πρόβλημα? Εγω θα ελεγα υπερθέρμανση αλλα πες μας κατι παραπάνω! Ειναι το lenovo g560 με win 7 και ναι, μεχρι προχθες επαιζα χωρις θεμα!! Τι θερμοκρασίες πιάνει? Γυρω στους 70 βαθμους και η gpu και η cpu. με η χωρίς μπαταρία εξακολουθεί;;αν έχεις κάποιο πολύμετρο δες και το τροφοδοτικό του,ΑΝ είναι οκ απο ρεύματα. Με μπαταρια φιλε και δυστυχως δεν εχω καποιο πολυμετρο.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι το lenovo g560 με win 7 και ναι, μεχρι προχθες επαιζα χωρις θεμα!! Γυρω στους 70 βαθμους και η gpu και η cpu. Με μπαταρια φιλε και δυστυχως δεν εχω καποιο πολυμετρο. Βλεπω μεγαλες θερμοκρασιες σε CPU και GPU,καλου κακου θα του εκανα ενα καθαρισμο.Βρες και ενα πολυμετρο αμα μπορεις(εστω δανεικο) να δεις με την μπαταρια αμα εχεις θεμα.
vagotron1995 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Βλεπω μεγαλες θερμοκρασιες σε CPU και GPU,καλου κακου θα του εκανα ενα καθαρισμο.Βρες και ενα πολυμετρο αμα μπορεις(εστω δανεικο) να δεις με την μπαταρια αμα εχεις θεμα. Θα προσπαθησω να βρω ενα πολυμετρο και θα σας ενημερωσω.
rayven18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Με τον φορτιστή πάνω σου κάνει το ίδιο θέμα? Το πιο πιθανό είναι να φτάνει το t junction και να σβήνει για να μην καεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα