mrgiannis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έναρξη συνομιλίας Αρέσει σε 3,4 χιλ. άτομα συμπεριλαμβανομένης της Anastasia Gewrga News/Media Website 3:22 Μ.Μ. εχω κατεβασει το nova launcher 5.0.1 και το εχω ρυθμιση σαν αρχικη οθονη οταν ομως απενεργοποιω το κινητο και το ξανανοιγω ειναι παλι στην αρχικη οθονη οχι του nova launcher αλλα της αρχικης οθονης που ειχε το κινητο πριν το nova launcher πως γινεται να μην το αλλαζω καθε φορα που θα γινεται αυτο ?να παραμενει παντα το nova launcher? συγνωμη για το λαθος εχω λοιπον κατεβασει το nova launcher και το εχω φτιαξει σαν αρχικη σελιδα οταν ομως απενεργοποιω το κινητο γυριζει παλι στην κανονικη του αρχικη σελιδα και μετα παλι φτιαχνω την αρχικη σελιδα σε nova launcher πως γινεται να μην το κανω συνεχεια αυτο και να παραμεινει για παντα το nova launcher ?(zte blade a 460) το κινητο μου
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 πρέπει να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για προεπιλεγμένες εφαρμογές εκεί πρέπει να επιλέξεις τον nova για αρχική οθόνη
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν δοκιμάσεις κάποιον αλλον launcher από το playstore ;
panos- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στις ρυθμίσεις του Nova έχει μία επιλογή για το πρόβλημα σου.
prixtis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Home screen menu-nova settings scroll down -> nova - select default home Ελπίζω να βοήθησα
mrgiannis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 μπορεις να το εξηγησεις στα ελληνικα ?
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αρχική οθόνη Μενού Ρυθμίσεις Νόβα Κατεβαίνεις πιο κάτω Επιλέγεις το " θέτω ως αρχική οθόνη " ( το λέει ως "ορίστε ..." ) Λογικά αυτό είναι .
mrgiannis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 το ειχα κανει αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τότε δοκίμασε και αυτά: 1. Διάγραψε τον launcher και ξαναεγκατάστησε τον. 2. Δοκίμασε τι γίνεται και με κανέναν άλλον launcher. 3. Στη χειρότερη περίπτωση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , αν και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος . Υπάρχουν και άλλοι launcher αν χρειάζεσαι αναγκαστικά έναν . Δες στο playstore.
mrgiannis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 εβαλα ενα αλλο το arrow για να δουμε τι θα γινει και με αυτο
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Για μένα μετά τον Nova πάει ο Apex Launcher
mrgiannis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 να ρωτησω κατι αλλο περα απο τα nova apex κτλ γιατι οταν ενεργοποιω το κινητο τα εικονιδια ειναι σε αλλη θεση απο αυτην που εχω βαλει στην αρχικη οθονη και στην 2 οθονη πως γινεται να παραμεινουν οπως θελω εγω
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς όταν αλλάζει ο Launcher αλλάζουν και τα εικονίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα