vfragos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παντως οπως εχετε μεταφρασει το αρθρο, δεν λεει πουθνα σαφως οτι στον εξωτερικο δισκο μπορει κανεις να αποθηκευσει παιχνιδια και να τα τρεχει απο εκει... δεν ξερω αν ετυχε ή επίτηδες δεν ειστε συγκεκριμενοι. Σε καθε περιπτωση συμφωνα με την πηγη σε περιπτωση που απαασχολησε και καποιον αλλο διαβαζωντας το αρθρο. https://blog.eu.playstation.com/2017/02/03/ps4-system-software-4-50-beta-starts-today/ Τι άλλο να σου πει δηλαδή; "install games"...... 3
vfragos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 θα παιρνει κ ssd? ssd μπορείς να βάλεις ήδη εσωτερικά αλλά δεν ειναι πολύ σοφή κίνηση, έκτος και έχεις λεφτά που δεν ξέρεις που να ξοδέψεις 1
Federer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά αν κοτσάρω τον σκληρό δίσκο μου στο PS4 ενος φίλου μου, τα παιχνίδια που έχω αγοράσει θα παίζουν κανονικά! 1
Heybro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά αν κοτσάρω τον σκληρό δίσκο μου στο PS4 ενος φίλου μου, τα παιχνίδια που έχω αγοράσει θα παίζουν κανονικά! Προφανώς και δεν θα παίζουν 8
jspawn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ωραία πλησιάζει ο καιρός για σπασμένα games τέλεια !!!
TsironakosMix Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως δεν δεχετε USB 2.0 μαλακια μεν αλλα καιρος για καινουριο σκληρο
Jake07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα, Σουπερ ταχύτητες με usb 2. που το ειδες εσυ το usb 2?
axidousgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θα με ενδιέφερε να μπορώ να φορτώσω από εξωτερικό δίσκο 3D ταινίες
ier506 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Απίστευτο feature. Το R&D είναι αιώνες μπροστά στη Sony. Μπράβο! 1
tarif16 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε αρχεία mkv από ps4 βάζοντας εξωτερικό σκληρό?
MassiveKill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Επισης θα προστεθει και ενα "boost mode" το οποιο θα κανει upclock cpu και gpu για τα non pro patched παιχνιδια.Δηλαδη καλυτερο performance στα παιχνιδια που εχουν θεματα με framerate η χαμηλες αναλυσεις(σε οσα υποστηριζουν adaptive resolution).
MassiveKill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Επισης θα προστεθει και ενα "boost mode" το οποιο θα κανει upclock cpu και gpu για τα non pro patched παιχνιδια.Δηλαδη καλυτερο performance στα παιχνιδια που εχουν θεματα με framerate η χαμηλες αναλυσεις(σε οσα υποστηριζουν adaptive resolution).
Heybro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε αρχεία mkv από ps4 βάζοντας εξωτερικό σκληρό? Μόνο αν σπάσει αλλιώς όχι.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά αν κοτσάρω τον σκληρό δίσκο μου στο PS4 ενος φίλου μου, τα παιχνίδια που έχω αγοράσει θα παίζουν κανονικά! Περίμενα να δω μήνυμα στυλ: μια χαρά είμαι με το mega drive και τις κασέτες, δεν χρειάζομαι δίσκο, δεν πληρώνω για dlc και μισοτελειωμένα παιχνίδια, έχω παιχνιδάρες και δε μου λείπει τίποτα! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα