SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Θα αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικά , όχι τα μεγάλα , αλλά αυτά που μπαίνουν μέσα στα αυτιά . Ψείρες λέγονται ; Τέλος πάντων Πριν , στο προηγούμενο κινητό, είχα της samsung τα άσπρα τα κανονικά που πάνε μαζί με το κινητό. Ήμουν ευχαριστημένος από αυτά , δε θα ήθελα κάτι παραπάνω. Τι λέτε να πάρω τώρα ; Σε κοντινο μαγαζί έχει τα mi pistons basic με 16 ευρώ. Μου είπε τα hybrid αν τα θέλω θα τα παραγγείλει και θα μου τα δώσει 25. Να δω κάποιο από αυτά; Να πάρω ξανά της samsung με 5 ευρώ; Τα χρήματα μέχρι 25-30 εκεί. Μουσική δεν ακούω σχεδόν ποτέ . Για τις κλήσεις τα θέλω και θέλω να είναι άνετα .
turbat0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αξίζουν τα ακριβά αν δεν ακούς μουσική. Πάρε τα φτηνότερα που θα βρεις. 1
Exploticon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 αφου μονος σου ειπες εισαι οκ με τα samsung παρε τα samsung ειδικα αμα δν ακους μουσικη 1
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Θα αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικά , όχι τα μεγάλα , αλλά αυτά που μπαίνουν μέσα στα αυτιά . Ψείρες λέγονται ; Τέλος πάντων Πριν , στο προηγούμενο κινητό, είχα της samsung τα άσπρα τα κανονικά που πάνε μαζί με το κινητό. Ήμουν ευχαριστημένος από αυτά , δε θα ήθελα κάτι παραπάνω. Τι λέτε να πάρω τώρα ; Σε κοντινο μαγαζί έχει τα mi pistons basic με 16 ευρώ. Μου είπε τα hybrid αν τα θέλω θα τα παραγγείλει και θα μου τα δώσει 25. Να δω κάποιο από αυτά; Να πάρω ξανά της samsung με 5 ευρώ; Τα χρήματα μέχρι 25-30 εκεί. Μουσική δεν ακούω σχεδόν ποτέ . Για τις κλήσεις τα θέλω και θέλω να είναι άνετα . πάρε ένα ζευγάρι μέχρι 10€ 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά!! Δηλαδή αυτά των 16 ευρώ ας πούμε θεωρούνται ακριβά; Όχι ότι δεν έχω την αίσθηση του κόστους, απλώς δεν ξέρω να κρίνω τα ακουστικά. Στα samsung , επίσης, θα λειτουργούν όλα τα κουμπάκια;
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά!! Δηλαδή αυτά των 16 ευρώ ας πούμε θεωρούνται ακριβά; Όχι ότι δεν έχω την αίσθηση του κόστους, απλώς δεν ξέρω να κρίνω τα ακουστικά. Στα samsung , επίσης, θα λειτουργούν όλα τα κουμπάκια; πάρε τα pistons basic (αρκεί να ναι τα γνήσια) στα xiaomi υπάρχει επιλογή- το ποια ακουστικά φοράς για καλύτερο ήχο, συμβατότητά κτλ λογικά θα έχει ως επιλογή τα pistons basic έτσι θα χεις καλύτερο αποτέλεσμά
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αχααα κατάλαβα. Υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω ότι είναι τα γνήσια; Αν και δε νομίζω , αλλά...
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ναι έχουν κωδικό τον κάνεις scan και βλέπεις αν είναι γνήσια ψάξτο καλύτερά 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ok κατάλαβα φίλε μου, σε ευχαριστώ. Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο . Θα βάλω και tempered glass στο κινητό . Στο ίδιο κατάστημα έχει διάφανα και μαύρα. Τα διάφανα δεν πιάνουν όλο το κινητό , αλλά αφήνουν στις άκρες αριστερά και δεξιά κάποια περιθώρια . Εκεί έτσι κι αλλιώς δεν πατάει κανείς με το δάχτυλο, αλλά θα φαίνεται καλό; Το μαύρο που έχει καλύπτει όλο το κινητό , και τα κουμπιά αφής και όλη την πρόσοψη. Το ελάττωμα του είναι ότι η τρύπα του ηχείου επάνω είναι λίγο μικρότερη σχετικά με αυτήν του κινητού. Τι λέτε; Τι να κάνω; Να σημειώσω πως θα μου βάλει free είτε το ένα είτε το άλλο .
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τα Τζαμάικα συνήθως πιάνουν ολη την οθόνη ή όχι ; Τα Τζαμάικα σίγουρα όχι , αλλά τα Τζαμάκια ενδεχομένως
ziaba Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 πέρασε του καλύτερα μια μεμβράνη που εφαρμόζει σωστά παρά ένα τέτοιο τζαμάκι
SuPerMaNrE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Λες ε; Σε γρατζουνιές το τζάμι είναι ίδιο με τη μεμβράνη; Οι πτώσεις δε με ενδιαφέρουν, τα προσέχω πολύ τα πράγματα.
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 πέρασε του καλύτερα μια μεμβράνη που εφαρμόζει σωστά παρά ένα τέτοιο τζαμάκι Για ποιο λόγο είναι καλύτερο απο το τζαμάκι η μεμβράνη;
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Για ποιο λόγο είναι καλύτερο απο το τζαμάκι η μεμβράνη; απο tempered που δεν εφαρμόζει σωστά νομίζω ειναι καλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα