Προς το περιεχόμενο

Intel ssd m.2 128Gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι αγόρασα σήμερα έναν Intel m.2 για να τον βάλω στο καινούργιο συστήμα με τον 7700k και την msi Gaming m7 που έχει υποστήριξη. ..σαν δίσκο εκκίνησης και λειτουργικού. Έχοντας έναν ssd 480 Intel ήμουν πολύ ευχαριστιμένος αν και ήταν σε sata2

Διάβασα λοιπόν κάπου πως γενικά ο συγκεκριμένος m.2 αν και με ταχύτητα 780 διαβάσματος / 450 έγγραφη δεν πάει τόσο καλά κυρίως στην εγγραφή με πρόβλημα σε χρόνους χειρότερο από μηχανικός...Μήπως να τον πω πίσω πριν βάζω Windows και να παίξω πάλι με το ssd τον 480...πχ θα μπορούσα να πάρω παραπάνω μνήμη αντικαθιστόντας τον

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή έχει εμπειρία προσωπική από m.2

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου οι M2 ακόμα ειναι πρώιμα προιόντα ,έχουν πολλές ασυμβατότητες .Εμπορικά όπως φαίνεται  θα προηγούνται πάντα οι κανονικοί SSD απο πωλήσεις και εξέλιξη.

Δημοσ.

Λόγω υποστήριξης της μητρικής για ταχύτερη εκκίνηση,  θα μπουν μόνο το λειτουργικό εκεί win10 και τα κύρια προγράμματα μου πχ office ενώ παιχνίδια και λοιπά θα παίζουν από τον 480....θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι καλή σκέψη

Δημοσ.

Ταχυτερη εκκίνηση δεν θα δεις όπως διαφημίζουν .Τουλαχιστον σε 2-3 περιπτώσεις που γνωρίζω,χωρις να ξερω το μηχανημα σου

Δημοσ.

Ποιό μοντέλο έχεις; Μπορώ να σου πω για τον Intel 600p τον έχω στην κατοχή μου, έχω πάνω τα windows 10 x64 και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον 750 EVO που είχα προηγουμένως, όχι τόσο σε εκκίνηση συστήματος (1-2 sec δε γίνονται αντιληπτά) αλλά στη γενική απόκριση του συστήματος και στις απλές καθημερινές εφαρμογές. Όμως σε καμια περίπτωση δεν είναι δίσκος που γράφεις / σβήνεις τακτικά αρχεία μεγάλου μεγέθους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...