Προς το περιεχόμενο

windows media player σε windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να τα βρω και δεν τα βρίσκω. Επειδή το λαπτοπ μου ειναι καινουργιο και δεν ξερω, μηπως δεν ειναι εγκαταστημένα και πρέπει εγώ να τα κατεβάσω? επισης η ίδια ερώτηση ισχύει και για το προγραμμα που κάνεις dvd. Αν υπάρχουν που πρέπει να τα ψάξω? Ευχαριστω

και κατι άλλο.οταν ανοιγει το  pc μου, πρέπει να καταχωρήσω το password μου για να με βάλει στα windows Και να με βγάλει στην επιφάνεια εργασίας. Πώς γίνεται να αλλάξω αυτή την ρύθμιση? δεν θελω να βαζω κωδικό θέλω κατευθείαν να ανοίγει. ευχαριστώ και παλι

Δημοσ.

Ο WMP είναι προεγκατεστημένος (C:\Program Files (x86)\Windows Media Player), για το DVD δεν ξέρω.

https://support.microsoft.com/en-us/help/17615

edit 

Αλλιώς, Settings>System>Apps & features>(scroll down) Programs and features>(αριστερό panel) Turn Windows features on and off>scroll to Media Features>check "Windows Media Player".

(Μπορείς και με δεξί στο Start>Control Panel (View by category)>Programs>(δεξί panel) Turn Windows features on and off).

Θέλεις να έχεις password αλλά να μην το ζητάει όταν μπαίνεις;

Sign in κάνεις σαν local user ή με τον Microsoft λογαριασμό σου;

Δημοσ.

Ναι θελω να εχω κωδικό αλλα να μην το ζητάει όταν μπαίνω, μάλλον..

την δευτερη ερωτηση δεν την καταλαβα.. αν θες να μου πεις τι εννοείς 

Δημοσ.

Αν έχεις Microsoft account (π.χ. [email protected]), μπορείς να επιλέξεις να τον χρησιμοποιείς για να κάνεις Sign in στο PC. Σε αυτή την περίπτωση σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς ένα 4 ψήφιο PIN προκειμένου να μην χτυπάς κάθε φορά όλo το password. H μόνο επιλογή που βλέπω μετά απ' αυτό είναι να μην στο ζητάει (το PIN) όταν κάνει wake από sleep αλλά δεν βλέπω αντίστοιχη επιλογή με το "Automatic login" τού Mac, δηλαδή να μην στο ζητάει ούτε στο restart.

Αν έχεις επιλέξει να κάνεις Sign in με local account (όπως παλιά) δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν (εγώ κάνω login με PIN). Ψάξε στα Settings>Accounts>Sign in options.

(Δες και το edit στο προηγούμενο post)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...