lillen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας , εχω δυστηχώς ενα iphobe 6s με το οποιο εχω πρόβλημα με το ακουστικο bluetooth που εχω (plantronics m70). Το πρόβλήμα που εχω ειναι οτι αποσυνδέεται και κολλαει το κινητο. Δεν φταιει το bluetooth το εστειλα και για service , κανενα πρόβλημα. Μετα την αναβάθμιση που εκανα στο κινητό σε ios 10 το πηρε και το σήκωσε. Υπάρχει καποιος φιλος που εχει το ιδιο κινητό με το ιδιο ios και χρησιμοποιεί καποιο bluetooth κσι λειτουργεί σωστά? να μας πει μαρκα και μοντελο για να παω να παρω και εγω ενα. Εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ και γίνετε χαμος με τα αυτο το θεμα με τα bluetooth και το ios 10. Είμαι ένα βήμα πριν το σπάσω και γυρίαω πίσω στο παλιο μου τίμιο LGG2 που έσκιζε και κακως το άλλαξα με την μπαγκατέλα... παιδια πραγματικα βοήθεια, έχω ήδη κάνει reset networks όπως έλεγε σε ένα site άλλα τιποτα. έχω έτοιμο το σφυρί
CheOnWeb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας , εχω δυστυχώς ενα iphone 6s με το οποιο εχω πρόβλημα με το ακουστικο bluetooth που εχω (plantronics m70). Το πρόβλήμα που εχω ειναι οτι αποσυνδέεται και κολλαει το κινητο. Δεν φταιει το bluetooth το εστειλα και για service , κανενα πρόβλημα. Μετα την αναβάθμιση που εκανα στο κινητό σε ios 10 το πηρε και το σήκωσε. Υπάρχει καποιος φιλος που εχει το ιδιο κινητό με το ιδιο ios και χρησιμοποιεί καποιο bluetooth κσι λειτουργεί σωστά? να μας πει μαρκα και μοντελο για να παω να παρω και εγω ενα. Εκανα ενα ψαξιμο στο ιντερνετ και γίνετε χαμος με τα αυτο το θεμα με τα bluetooth και το ios 10. Είμαι ένα βήμα πριν το σπάσω και γυρίαω πίσω στο παλιο μου τίμιο LGG2 που έσκιζε και κακως το άλλαξα με την μπαγκατέλα... παιδια πραγματικα βοήθεια, έχω ήδη κάνει reset networks όπως έλεγε σε ένα site άλλα τιποτα. έχω έτοιμο το σφυρί Σου επιβεβαίωσαν απ' την Plantronics ότι τα ακουστικά είναι συμβατά με iOS 10? Δοκίμασες να κάνεις forget this device και μετά reset το IPhone και ξανά pair? Έχεις άλλα προβλήματα με το iOS 10?
CheOnWeb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 σε ποιο ios εισαι δεν μας ειπες. iOS 10.x.x (Ελπίζω 10.2.1)
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 με plantronics explorer 10 στο SE κανένα πρόβλημά άλλα είμαι με 9ρια δεν κάνω τέτοια λάθη (update στα 10αρια)
discoboyminimal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 iOS 10.x.x (Ελπίζω 10.2.1) γι αυτο ρωταω. γιατι το ios10 εχει 5-6 διαφορετικα firmware. ισως με καποιο downgrade / update να στρωσει. 10.3 preview μπορεις να δοκιμασεις? επισης εγω στην θεση σου θα εκανα ενα σετταρισμα απο την αρχη , μεσω itunes. θα κρατουσα ολα τα backup μου. και θα εκανα restore απο καθαρο ipsw. θα δοκιμαζα το bt χωρις να εκανα restore κανενα απο τα backups μου.αν δουλευε , ενα ενα θα ξαναπερνουσα τα πραγματα μου
lillen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σου επιβεβαίωσαν απ' την Plantronics ότι τα ακουστικά είναι συμβατά με iOS 10? Δοκίμασες να κάνεις forget this device και μετά reset το IPhone και ξανά pair? Έχεις άλλα προβλήματα με το iOS 10? Οχι ακριβως , μου ειπε ομως η plantronics απο Αμερικη μεσω εμαιλ οτι γνωριζουν για το πρόβλημα που προέκυψε μετα την αναβάθμιση σε ios10. Επισης δοκίμασα φυσικα και το forget this device , καμια τυχη. σε ποιο ios εισαι δεν μας ειπες. εχω πλεον το 10.2.1 γι αυτο ρωταω. γιατι το ios10 εχει 5-6 διαφορετικα firmware. ισως με καποιο downgrade / update να στρωσει. 10.3 preview μπορεις να δοκιμασεις? επισης εγω στην θεση σου θα εκανα ενα σετταρισμα απο την αρχη , μεσω itunes. θα κρατουσα ολα τα backup μου. και θα εκανα restore απο καθαρο ipsw. θα δοκιμαζα το bt χωρις να εκανα restore κανενα απο τα backups μου.αν δουλευε , ενα ενα θα ξαναπερνουσα τα πραγματα μου εκανα την προηγούμενη εβδομαδα reset και μετα μεσω itunes ξανα επαναφορα το backup μου , που επαναφερει το κινητο οπως ηταν πριν το reset. θα το δοκιμασω αυτο που λες να μην κανω restore , αλλα δεν εμφανίζει το προβλημα αμεσως, μπορει να λειτουργει κανονικα την μιση μερα και μετα να αρχισει τα τρελα. Το 10.3 preview αληθεια πως το κανω? με plantronics explorer 10 στο SE κανένα πρόβλημά άλλα είμαι με 9ρια δεν κάνω τέτοια λάθη (update στα 10αρια) Αληθεια γινεται downgrade απο 10 σε 9?
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αληθεια γινεται downgrade απο 10 σε 9? πλεον οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα