hara75gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και να θες να το παραμετροποιήσεις είναι αδύνατον. Σε auto-pilot λοιπόν για έναν generic χρήστη είναι μια χαρά. Αν θες να βάλεις εξαιρέσεις, ειδοποιήσεις πριν σβηστεί κάποιο αρχείο κτλ, ατύχησες! ΔΕΝ προτείνεται για επαγγελματική χρήση ή above average users με την καμία!!! Συμφωνώ και επαυξάνω, παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ, που έτρεχα και δεν έφτανα να αποκαταστήσω αρχεία, να προσπαθώ να ενεργοποιήσω ap/extenders ίδιου δικτύου(???) και να κολλάει το σύμπαν και το δίκτυο συχνά πυκνά. Αν διαβάσετε reviews από διαφορά sites θα το αγοράσετε τρέχοντας, αν όμως διαβάσετε τα άπειρα reviews από χρήστες, για τα προβλήματα που βγάζει...άστο. Ούτε για δωρεάν δεν αξίζει!
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Protection window -> view modules ->antivirus->κλικαρεις to settings icon -> exclusions->List of files and folders excluded from scanning και βαζεις ο,τι θες. Το ιδιο και για το List of processes excluded from scanning Στο 2017 εχει και τη δυνατότητα να εξαιρέσεις file extensions Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις εξαίρεση ένα false positive, και τα λέμε! Κλάμα η κατάσταση. Το βάζεις στις εξαιρέσεις και παρόλ αυτά το βρίσκει και το σβήνει. Γι' αυτό το λόγο δικαιώθηκα και την επιστροφή χρημάτων.
Gary_Kokkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το Bitdefender τα τελευταία 3 χρόνια σε όλες τις εκδόσεις τους κατά καιρούς , έχει προβλήματα συμβατότητας .
censOred Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Windows XP ενώ και καλά έχουν έκδοση για XP / Vista δεν εγκαθίσταται.
newlynx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πρόβλημα με το πρόγραμμα είχα πριν 4 χρόνια που ήταν η πρώτη φορά που το έβαλα. Από τότε όλα μια χαρά.
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Η Bitdefender σάρωσε τα βραβεία στις αναφορές όλων των εργαστηρίων, και για άλλη μια χρονιά είναι στην κορυφή της προτίμησής μας. AV-Comparatives Στις δοκιμές του AV-Comparatives πέτυχε το μέγιστο βαθμό Advanced+ σε όλα τα test του 2015, ισοβαθμώντας μαζί με το Kaspersky, και βρίσκεται ανάμεσα στα Top Rated προϊόντα της δοκιμής. Ο μόνος λόγος που δεν χαρακτηρίστηκε προϊόν της χρονιάς είναι επειδή ήταν το προϊόν της χρονιάς το 2014. Κατά τ' άλλα, όμως, πήρε βραβείο στις περισσότερες από τις επιμέρους κατηγορίες: το χρυσό βραβείο Real-World Protection, για την παροχή προστασίας σε πραγματικές συνθήκες το χρυσό βραβείο στο File Detection, που αφορά τον έλεγχο των αρχείων του συστήματος το χρυσό βραβείο στο Proactive (Heuristic/Behavioural) protection - δηλαδή την ικανότητά του να εντοπίζει την ύποπτη συμπεριφορά σε αρχεία ακόμα και αν δεν τα έχει αναγνωρίσει ως malware το αργυρό βραβείο στην αφαίρεση malware AV-Test Στις δοκιμές του AV-Test το Bitdefender κατέκτησε την κορυφαία βαθμολογία 6/6 για την προστασία στα Windows 10... ...6/6 στα Windows 8.1... ...και 6/6 στα Windows 7. Ομοίως κατέκτησε την κορυφή και στις επιμέρους δοκιμές για την απόδοση στο σύστημα - πόσο ελαφρύ είναι το Antivirus - και την ευκολία στη χρήση και στα τρία λειτουργικά συστήματα. Τέλος, κέρδισε το βραβείο της χρονιάς στο AV-Test για την απόδοσή του. Συμπέρασμα Για μία ακόμα χρονιά, το Bitdefender αναδεικνύεται ως το κορυφαίο Antivirus στις δοκιμές των ανεξαρτήτων εργαστηρίων, για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Αν σε αυτό προσθέσουμε την δωρεάν τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την επίσημη αντιπροσωπεία, έχουμε μια υπερπλήρη πρόταση για την προστασία μας. Να σημειωθεί πως οι δοκιμές έγιναν με το Bitdefender Internet Security, το οποίο ως αναγνώστες του PCsteps μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν για 90 ημέρες. Όμως και η δωρεάν έκδοση του Bitdefender χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή εντοπισμού ιών, και ο μόνος τρόπος με τον οποίο υστερεί έναντι των πληρωμένων εκδόσεων είναι οι μειωμένες επιλογές στο interface του προγράμματος. Η προστασία βρίσκεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο. πηγη:https://www.pcsteps.gr/493-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-antivirus/#__Antivirus_2016
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Και τώρα τι. Αν το δοκιμάσαμε και δε μας εξυπηρέτησε, τι μας νοιάζει η διαφήμιση του av comparatives. Όποιος νομίζει ότι ικανοποιείται, το αγοράζει.
Kostas.karras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εννοείται, εγώ το έχω, είμαι απολυτα ευχαριστημενος και δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Αν κατεβάσεις το malware fighter και το κάνεις pro έκδοση σου το παρέχει δωρεάν και έτσι έχεις δύο σε ένα χωρίς τους ανεπιθυμιτους αποκλεισμους νομίζω μιας και εκεί επεμβαινει το malware fighter.
achilles_g_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ είχα το bitdefender 2 χρόνια. Αγόρασα το Kaspersky με την προσφορά που είχε παίξει σε αγγλικό site (9 λιρες νομίζω) τότε το πέρασα πριν από λίγες μέρες, όταν έληξε το bitdefender. Έχω καβάτζα το bitdefender από black fridays. Με βλέπω να ξαναγυρίζω σε αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα