morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εχει ενα promotion ειδα η εταιρια. Οποιος ενδιαφερεται ας το κατεβασειhttps://www.bitdefender.com/site/Facebook/redFreeDownload
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέχρι πότε είναι φίλε ξέρουμε; Για download εννοώ γιατί φτιάχνω τον υπολογιστή αυτή τη στιγμή... Θα το προλάβω;
morfeas-dsl- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Σαν antivirus για εμενα ηταν απο τα καλυτερα . Τωρα το promotion δε λεει εως ποτε ειναι οποτε καλο ειναι να το κατεβασει οποιος το θελει 1
Alex_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένουμε τον φίλο μας τον Kaspersky να βγάλει κάτι ανάλογο, δεν είχα καλή συμβίωση με το Bit Defender πιο παλιά 1
vairass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Περιμένουμε τον φίλο μας τον Kaspersky να βγάλει κάτι ανάλογο, δεν είχα καλή συμβίωση με το Bit Defender πιο παλιά Γιατι ; το εχω 2 ημερες και δεν κανει τιποτα τρελο, στο auto pilot κιολας.
louben Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικα προσπαθησα να το εγκαταστησω σε 2 pcs (Desktop/laptop) αλλα δεν τα καταφερα σε κανενα απο τα δυο. Στο μεν desktop πυ ειναι και καινουργιο και ψιλοτουμπανο) κολλουσε η διαδικασια με αποτελεσμα να παγωνει ο υπολογιστης. Αυτο εγινε πολλες φορες με το ιδιο αποτελεσμα. Εχετε υποψιν οτι τα οποια αρχεια δεν απεγκαθιστανται απλα αλλα θελει το δικο του uninstaller. Στο δε λαπτοπ που ειναι και χρεπι δεν ξεκινησε ποτε η διαδικασια. Απο παλιοτερη εμπειρια μου με την εταιρεια δεν εχει δει κατι αντιστοιχο εκτος του οτι η απεγκατασταση ηταν απαιτητικη διαδικασια.
darko1761 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εχουμε ακομα 45 μερες μεχρι να τελειωσει το kaspersky.Να περιμενουμε μηπως βγαλει καμια promo προσφορα? αλλιως μπορουμε να κανουμε postpone την εκγκατασταση του bit?
mameloukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ειχα αγορασει το bit defender total security για 5 συσκευες στην black friday και για 2 μερες που το ειχα αργουσε στην εκκινηση το pc με αποτελεσμα να ζητησω refund. επισης προσέξτε γιατι το bit defender εχει auto renewal καθε χρονο στην κανονικη τιμη του πακετου ασχέτως αν το αγοραστηκε σε προσφορα
janisxt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 ειχα αγορασει το bit defender total security για 5 συσκευες στην black friday και για 2 μερες που το ειχα αργουσε στην εκκινηση το pc με αποτελεσμα να ζητησω refund. επισης προσέξτε γιατι το bit defender εχει auto renewal καθε χρονο στην κανονικη τιμη του πακετου ασχέτως αν το αγοραστηκε σε προσφορα Το ίδιο και σε μένα.Ζήτησα refund μου απενεργοποίησαν τον κωδικό αλλά το Paypal δεν μου επέστρεψε τα χρήματα.
mameloukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 εγω με debit card πληρωσα και μου τα επεστρεψαν κανονικα
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο και γω, refund από PayPal ευτυχώς, γιατί το Bitdefender μου τα μασούσε. Μακράν η χειρότερη αγορά που έχω κάνει.
Null_Pointer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 To BitDefender ειναι απο τα καλυτερα (αν οχι το κορυφαιο). Δε θα σας παραπεμψω στα reviews και κριτικες, αλλα θα σας μιλησω απο προσωπικη εμπειρια. Ειχα ταλαιπωρηθει για χρονια απο πολλες "free" σαπιες επιλογες. Ευτυχης κατοχος εδω και 2 χρονια του Total Security, βρηκα την υγεια μου. Ως τωρα δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως κανενα θεμα, ουτε με ταχυτητα, ουτε με updates. Τρεχει μονιμα σε auto-pilot mode, ευκολο στη διαχειριση εξαιρεσεων (οσοι αρμενιζουν σε "πειρατικες" θαλασσες, θα καταλαβουν τι εννοω), ενω αρκετα χρησιμο βρηκα και το web interface του. Εχει επισης μια επιλογη για pay safe, για επιπλεον ασφαλεια σε πλατφορμες e-banking. Οσοι λοιπον εχουν προσεγμενα setups και ψαχνουν για κατι που θα σεταριστει σωστα την 1η φορα και μετα θα τρεχει απροβληματιστα στο background, ας το δοκιμασουν αφοβα.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τρεχει μονιμα σε auto-pilot mode, ευκολο στη διαχειριση εξαιρεσεων (οσοι αρμενιζουν σε "πειρατικες" θαλασσες, θα καταλαβουν τι εννοω), ενω αρκετα χρησιμο βρηκα και το web interface του. Εχει επισης μια επιλογη για pay safe, για επιπλεον ασφαλεια σε πλατφορμες e-banking. Και να θες να το παραμετροποιήσεις είναι αδύνατον. Σε auto-pilot λοιπόν για έναν generic χρήστη είναι μια χαρά. Αν θες να βάλεις εξαιρέσεις, ειδοποιήσεις πριν σβηστεί κάποιο αρχείο κτλ, ατύχησες! ΔΕΝ προτείνεται για επαγγελματική χρήση ή above average users με την καμία!!!
anonik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και να θες να το παραμετροποιήσεις είναι αδύνατον. Σε auto-pilot λοιπόν για έναν generic χρήστη είναι μια χαρά. Αν θες να βάλεις εξαιρέσεις, ειδοποιήσεις πριν σβηστεί κάποιο αρχείο κτλ, ατύχησες! ΔΕΝ προτείνεται για επαγγελματική χρήση ή above average users με την καμία!!! Protection window -> view modules ->antivirus->κλικαρεις to settings icon -> exclusions->List of files and folders excluded from scanning και βαζεις ο,τι θες. Το ιδιο και για το List of processes excluded from scanning Στο 2017 εχει και τη δυνατότητα να εξαιρέσεις file extensions 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα