Le Perv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν μαστορεψουν την οθονη ειναι τραγικοι.....Δεν θα ηθελα να μπει χερι ρε γμτ στην οθονη μου, μεγαλο fail....Γιατι? Τι ειναι η συσκευη σου?Το Αγιο Δισκοποτηρο? Δεν ακουμπανε το πανελ. Πισω απο το πανελ βρισκονται πλακετα τροφοδοτικου, πλακετα με τις εισοδους-εξοδους και 1-2 πλακετες για τις smart δυνατοτητες κι εγω δε ξερω τι αλλο. Για το μονο που πρεπει να ανυσηχεις ειναι οι γρατσουνιες στα πλαισια, εξωτερικα. Στην προσπαθεια τους να την ξεκουμπωσουν/ανοιξουν. Οπως την επαθα εγω με μια Samsung, που γυρισε σημαδεμενη, ελαφρως. 4
Superuser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί τόσο κακία με την lg εδώ μέσα; Οι άλλες εταιρίες είναι απροβλημάτιστες; Τουλάχιστον είναι εταιρία που ρισκάρει,δεν μένει σε πεπατημένες και πρωτοπορεί (όπως διπύρηνο,3d,qhd...)
kstgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 σε ποια εταιρια τα ακουμπας? ετσι απο περιεργεια Τι εννοεις; Τηλεοραση καινουρια θα επαιρνα Samsung, οθόνη pc δε χρειάζεται να αγοράσω ποτέ καινούρια λόγω δουλειάς.
Simos805 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Είστε με τα καλά σας μερικοί;θεωρείτε ότι το κόστος ήταν που δεν έβαλαν 1 φύλλο ηλεκτρομαγνητικής προστασίας;Ήταν λάθος σχεδιασμός και μαντέψτε...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Εταιρία που σας τα παίρνει για το τίποτα ξέρετε τί σας είχε πριν πριν μερικά χρόνια;Κρατάτε λάθος τη συσκευή!Η LG ζήτησε συγγνώμη.Καταλάβατε τώρα ποιά εταιρία έχει after sale και ποιά όχι; Η apple μια χαρά after sale έχει... όσες φορές κάποια παρτήδα iPhone είχε πρόβλημα έβγαζε πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης (στο 6s τρέχει ένα τώρα με την μπαταρία). Το ότι κάποτε έγινε αυτό με την κεραία του iphone 4 δεν σημαίνει κάτι.. οκ δεν είναι και η άγια εταιρία αλλά όχι κι να λες ότι δεν έχει after sale ειδικά τα τελευταία χρόνια...
Anaisthitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοεις; Τηλεοραση καινουρια θα επαιρνα Samsung, οθόνη pc δε χρειάζεται να αγοράσω ποτέ καινούρια λόγω δουλειάς. απο την μια μας λες οτι η lg ειναι τραγικη επειδη εκανε αυτο το λαθος αλλα απο την αλλη μας λες οτι η samsung ειναι καλυτερη? μαλλον ξεχνας τα note 7
Acex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 LG Dm2350D Ανάβει η γυναικά το φως στην κουζίνα και αναβοσβήνει η οθόνη 1 φορα! απόσταση 4-5 μέτρα ...τωρα βεβαία το σταμάτησε αλλα για κανενα μηνα εσπαγα το κεφαλι μου να δω απο που προέρχεται αυτο!το πρόβλημα λύθηκε,χώρισα την γυναικά!!! Θυμηθηκαι και την ιστορία ενος φυλου εδω με το φως της τουαλετας και το μοντεμ του... Αυτη η ιστορια με το μοντεμ και το φως της τουαλετας παιζει να ειναι το καλυτερο ποστ που υπαρχει στο Insomnia (για τα σχολια που ακολουθουν το ποστ) !!! 1
GiorgosT Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει, καλή η κίνηση της LG να προβεί σε επισκευή των προβληματικών οθονών. Σε τελική ανάλυση αυτό θα έλειπε, να μην το κάνει. ΑΛΛΑ... Πρώτο, το σωστό θα ήταν άμεση αντικατάσταση και όχι μαστόρεμα, χωρίς κανένα έξοδο για τους ιδιοκτήτες. Δεύτερο και σημαντικότερο, βγάζεις μωρή LG οθόνη 1.300+ δολαρίων και να βγάζει τέτοια ηλίθια θέματα; Ποιοτικός έλεγχος μηδέν; Να το έκανε οθόνη των 80€ να πω, πάει στα κομμάτια (που βέβαια ούτε εκείνη θα έπρεπε). Αλλά όταν κοστίζει δύο και τρία μηνιάτικα είναι κάπως...
kstgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 απο την μια μας λες οτι η lg ειναι τραγικη επειδη εκανε αυτο το λαθος αλλα απο την αλλη μας λες οτι η samsung ειναι καλυτερη? μαλλον ξεχνας τα note 7 Ναι γιατί εγώ έχω δει πώς είναι από μέσα οθόνες τηλεοράσεις των πιο γνωστών εταιρειών. Κλιματιστικά ψυγεία και πλυντήρια πάντως είναι πολύ κακή επιλογή LG και Samsung. Τα κλιματιστικά τους γενικά έχουν τις πιο συχνές βλάβες, ρωτήστε συνεργεία εγκατάστασης και σέρβις να δείτε τι θα σας πούνε. 1
Anaisthitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γιατί εγώ έχω δει πώς είναι από μέσα οθόνες τηλεοράσεις των πιο γνωστών εταιρειών. Κλιματιστικά ψυγεία και πλυντήρια πάντως είναι πολύ κακή επιλογή LG και Samsung. Τα κλιματιστικά τους γενικά έχουν τις πιο συχνές βλάβες, ρωτήστε συνεργεία εγκατάστασης και σέρβις να δείτε τι θα σας πούνε. δεν ξερω για τα υπολοιπα παντως ειχα samsung smart tv και κολλουσε το ιδιο το λειτουργικο της, τραγικο
alex1001 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 τι λύση να βρεθεί? μαγική? να κάνει ανάκληση μοντέλων και να περάσει θωράκιση στα μέρη που πάσχουν! αυτό θα ήταν μια λύση.. όχι άλλαξε δωμάτιο στην οθόνη!!
ELMastas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οταν έχουν Θωράκιση απο τσιγαρόχαρτο τι περιμένεις .. Σε λίγο θα κτυπάει το κουδούνι και θα παθαίνουν υπερφόρτωση
Regulus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ας μου το δώσουν εμένα και το παίρνω και χωρίς τη θωράκιση γιατί το ρουτερ μου φυσικά και δεν είναι όχι δίπλα στην οθόνη μου αλλά ούτε σε μένα γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι δεν έχουν θωράκιση!!
pagalo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντος έχω πλυντήριο, στεγνωτήριο και κλιματιστικό LG εδώ και 8 χρόνια και δεν παρουσίασαν κάνένα πρόβλημα. Επίσης τηλεόραση, DVD, φούρνο και εστίες Samsung, επίσης 8 χρόνια και αυτά απροβλημάτιστα... Οπότε είναι καθαρά θέμα τύχης τι θα σου κάτσει. Εφόσον παραδέχθηκαν το πρόβλημα και το διορθώνουν ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα