modechristo_13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας μετα απο πολυ ψαξιμο για την ασυρματη συνδεση μου και τα windows 10 που εχω ακομα προβλημα διαβασα γι αυτην την εφαρμογη την οποια καταβασα κιολας.... εχω το speedport entry 2i του ΟΤΕ το μονο χρησιμο που βρηκα ειναι οτι η εφαρμογη μου πρωτεινε καναλι το οποιο θα εκπεμπει καλυτερα το router μου..... μου προτεινε το καναλι 14 με τα πιο πολλα αστερια, λεω οκ ας το βαλω αλλα πηγα στο μενου του ρουτερ και μου εχει στις επιλογες απο 1 εως 13 !!! γιατι αυτο!τι να κανω να το βαλω στο αμεσως επομενο με τα πιο πολλα αστερια?
jkoukos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε 13 κανάλια. 14 κάνουν χρήση μόνο στην Ιαπωνία και 11 στην Αμερική. Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να αποεπιλέξεις το κανάλι 14 από αυτά που θα σου προτείνει.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ακομα και μια συσκευη απο αμερικη που εχεις φερει μπορει να μην σου πιανει το 11 και το 12.επισης πολλες φορες δεν ειναι μονο θεμα καναλιου σε ποιο καναλι παιζεις αλλα και θεμα Drivers και θεμα firmware και θεμα channel width
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα