zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα στη παρεα θελουν να με κανουν δωρο αυτο τον ssd http://www.e-shop.gr/ssd-corsair-cssd-f120gbmp500-force-mp500-series-120gb-nvme-pcie-m2-2280-p-PER.320276 κανει για τη μητρικη της υπογραφης μου? 1
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θεωρητικά ναι, αλλά είναι πεταμένα λεφτά. 1
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Η μητρική σου βλέπω έχει 1 M.2 (NGFF) Socket.
zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θεωρητικά ναι, αλλά είναι πεταμένα λεφτά. πεταμενα ως προς τι?
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ως προς ταχύτητα, χωρητικότητα, κόστος.
IT chef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν ασχολείσαι με video editing,που η αυξημένη ταχύτητα ενος m2 ssd θα είχε ένα όφελος,δεν αξίζει.
zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ως προς ταχύτητα, χωρητικότητα, κόστος. Καταλαβα, μπορεις να προτινεις καποιον φανταζομαι σε αυτα λεφτα γτ δωρο θα ειναι , να μπορει να εκμεταλευτει στο max η μητρικη μου?
IT chef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν σου φτάνουν τα 120x2 + τα 230 του hdd,πάρε έναν samsung evo. Tώρα,εξαρτάται και τι θες να κάνεις. Εγω θα το έψηνα για παραπάνω ραμ και ramdisk,που εκεί θα δεις ταχύτητα. 1
zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν σου φτάνουν τα 120x2 + τα 230 του hdd,πάρε έναν samsung evo. Tώρα,εξαρτάται και τι θες να κάνεις. Εγω θα το έψηνα για παραπάνω ραμ και ramdisk,που εκεί θα δεις ταχύτητα. Το εχω προσπαθησει αυτο με το ramdisk αλλα δεν καταλαβα πως ακριβως να το κανω,μαλλον δεν βρηκα καλα tutorial
IT chef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Βρες κάποιο πρόγραμμα,μπορεί να έχει και η μητρική σου ακόμα στο σάιτ. Κατα τα άλλα,διαλέγεις 10 γβ ας πούμε,και του συμπεριφέρεται το λειτουργικό σα σκληρός,αλλά με ταχύτητα επικοινωνίας ραμ. Δεν είναι πια διαθέσιμα σα ραμ,τα διαμορφώνει σε ntfs π.χ,και τα βλέπει σα D:\ . Εγκαθιστάς το παιχνιδάκι σου εκεί να φορτώνει μπαμ,τα κας του μπρόουσερ,για να μην γράφει στον σσδ συνέχεια,έχει κάποιες εφαρμογές καλές. Το μειονέκτημα είναι,πως αν θες να κρατήσεις αυτα που έκανες,το παιχνίδι π.χ. για να μην το εγκαθιστάς κάθε φορά,θα περιμένεις να γράψει το ramdisk στο σκληρό,πριν κλείσει το pc,και φυσικά να διαβάσει από το σκληρό και να φορτώσει στη ραμ όταν ανοίξει. Αυτό το ρυθμίζεις βέβαια,να γίνει με καθυστέρηση 1 λεπτου ας πούμε,μετα το boot. Με τους ssd , δεν είναι και ιδιαίτερη ενόχληση καν πια,αλλά όπως και να έχει περιμένεις.. Πες μας πόσα στικ ραμ έχεις και πόσα ραμ σλοτ έχει η μητρική.
zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Βρες κάποιο πρόγραμμα,μπορεί να έχει και η μητρική σου ακόμα στο σάιτ. Κατα τα άλλα,διαλέγεις 10 γβ ας πούμε,και του συμπεριφέρεται το λειτουργικό σα σκληρός,αλλά με ταχύτητα επικοινωνίας ραμ. Δεν είναι πια διαθέσιμα σα ραμ,τα διαμορφώνει σε ntfs π.χ,και τα βλέπει σα D:\ . Εγκαθιστάς το παιχνιδάκι σου εκεί να φορτώνει μπαμ,τα κας του μπρόουσερ,για να μην γράφει στον σσδ συνέχεια,έχει κάποιες εφαρμογές καλές. Το μειονέκτημα είναι,πως αν θες να κρατήσεις αυτα που έκανες,το παιχνίδι π.χ. για να μην το εγκαθιστάς κάθε φορά,θα περιμένεις να γράψει το ramdisk στο σκληρό,πριν κλείσει το pc,και φυσικά να διαβάσει από το σκληρό και να φορτώσει στη ραμ όταν ανοίξει. Αυτό το ρυθμίζεις βέβαια,να γίνει με καθυστέρηση 1 λεπτου ας πούμε,μετα το boot. Με τους ssd , δεν είναι και ιδιαίτερη ενόχληση καν πια,αλλά όπως και να έχει περιμένεις.. Πες μας πόσα στικ ραμ έχεις και πόσα ραμ σλοτ έχει η μητρική. 4 χ4 εχω τα εχω πιασει ολα
IT chef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε,δεν αξίζει τότε,κατ'εμέ,αν απλά σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Πάρε καναν 240αρη σσδ. 1
zackeron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε,δεν αξίζει τότε,κατ'εμέ,αν απλά σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Πάρε καναν 240αρη σσδ. απλα εχει αρχισει και κολλαει το συστημα, και πιστευω οτι καποιος απο τους 2 τα εχει φτυσει, λογο οτι ειναι σε radi0 δεν εχω βρει καποιο προβλημα να δβ την υγεια τους
zackeron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και παλι , υστερα απο σκετη ,αγορασα εναν ssd 240gb.Υπαρχει καποιος τροπος να περασω στον καινουργιο μονο το λειτουργικο?και να αφησω στο παλιο ολα τα αλλα?δλδ προγραμματα και games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα