Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως προς ταχύτητα, χωρητικότητα, κόστος.

Καταλαβα, μπορεις να προτινεις καποιον φανταζομαι σε αυτα λεφτα γτ δωρο θα ειναι , να μπορει να εκμεταλευτει στο max η μητρικη μου?

Δημοσ.

Αν δεν σου φτάνουν τα 120x2 + τα 230 του hdd,πάρε έναν samsung evo.

Tώρα,εξαρτάται και τι θες να κάνεις.

Εγω θα το έψηνα για παραπάνω ραμ και ramdisk,που εκεί θα δεις ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σου φτάνουν τα 120x2 + τα 230 του hdd,πάρε έναν samsung evo.

Tώρα,εξαρτάται και τι θες να κάνεις.

Εγω θα το έψηνα για παραπάνω ραμ και ramdisk,που εκεί θα δεις ταχύτητα.

Το εχω προσπαθησει αυτο με το ramdisk αλλα δεν καταλαβα πως ακριβως να το κανω,μαλλον δεν βρηκα καλα tutorial

Δημοσ.

Βρες κάποιο πρόγραμμα,μπορεί να έχει και η μητρική σου ακόμα στο σάιτ.

Κατα τα άλλα,διαλέγεις 10 γβ ας πούμε,και του συμπεριφέρεται το λειτουργικό σα σκληρός,αλλά με ταχύτητα επικοινωνίας ραμ.

Δεν είναι πια διαθέσιμα σα ραμ,τα διαμορφώνει σε ntfs π.χ,και τα βλέπει σα D:\ .

Εγκαθιστάς το παιχνιδάκι σου εκεί να φορτώνει μπαμ,τα κας του μπρόουσερ,για να μην γράφει στον σσδ συνέχεια,έχει κάποιες εφαρμογές καλές.

Το μειονέκτημα είναι,πως αν θες να κρατήσεις αυτα που έκανες,το παιχνίδι π.χ. για να μην το εγκαθιστάς κάθε φορά,θα περιμένεις να γράψει το ramdisk στο σκληρό,πριν κλείσει το pc,και φυσικά να διαβάσει από το σκληρό και να φορτώσει στη ραμ όταν ανοίξει.

Αυτό το ρυθμίζεις βέβαια,να γίνει με καθυστέρηση 1 λεπτου ας πούμε,μετα το boot.

Με τους ssd , δεν είναι και ιδιαίτερη ενόχληση καν πια,αλλά όπως και να έχει περιμένεις..

Πες μας πόσα στικ ραμ έχεις και πόσα ραμ σλοτ έχει η μητρική.

Δημοσ.

Βρες κάποιο πρόγραμμα,μπορεί να έχει και η μητρική σου ακόμα στο σάιτ.

Κατα τα άλλα,διαλέγεις 10 γβ ας πούμε,και του συμπεριφέρεται το λειτουργικό σα σκληρός,αλλά με ταχύτητα επικοινωνίας ραμ.

Δεν είναι πια διαθέσιμα σα ραμ,τα διαμορφώνει σε ntfs π.χ,και τα βλέπει σα D:\ .

Εγκαθιστάς το παιχνιδάκι σου εκεί να φορτώνει μπαμ,τα κας του μπρόουσερ,για να μην γράφει στον σσδ συνέχεια,έχει κάποιες εφαρμογές καλές.

Το μειονέκτημα είναι,πως αν θες να κρατήσεις αυτα που έκανες,το παιχνίδι π.χ. για να μην το εγκαθιστάς κάθε φορά,θα περιμένεις να γράψει το ramdisk στο σκληρό,πριν κλείσει το pc,και φυσικά να διαβάσει από το σκληρό και να φορτώσει στη ραμ όταν ανοίξει.

Αυτό το ρυθμίζεις βέβαια,να γίνει με καθυστέρηση 1 λεπτου ας πούμε,μετα το boot.

Με τους ssd , δεν είναι και ιδιαίτερη ενόχληση καν πια,αλλά όπως και να έχει περιμένεις..

Πες μας πόσα στικ ραμ έχεις και πόσα ραμ σλοτ έχει η μητρική.

4 χ4 εχω τα εχω πιασει ολα

Δημοσ.

Ε,δεν αξίζει τότε,κατ'εμέ,αν απλά σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.

Πάρε καναν 240αρη σσδ.

απλα εχει αρχισει και κολλαει το συστημα, και πιστευω οτι καποιος απο τους 2 τα εχει φτυσει, λογο οτι ειναι σε radi0 δεν εχω βρει καποιο προβλημα να δβ την υγεια τους

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι , υστερα απο σκετη ,αγορασα εναν ssd 240gb.Υπαρχει καποιος τροπος να περασω στον καινουργιο μονο το λειτουργικο?και να αφησω στο παλιο ολα τα αλλα?δλδ προγραμματα και games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...