th_nikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μονο αποστολη σπιτι γινετε;δεν μπορω να βαλω παραλαβη απο καταστημα να γλυτωσω και το 3ευρω; Εγώ που παράγγειλα το Rise of the Tomb Raider για PC το έβαλα για παραλαβή από κατάστημα. Αλλά μου έβγαλε το site ποια από τα καταστήματα μπορώ να επιλέξω που να είναι στη περιοχή μου. Π.χ. δε μου έδωσε να έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω το Γερμανό της περιοχής μου. 1
saxos55 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που παράγγειλα το Rise of the Tomb Raider για PC το έβαλα για παραλαβή από κατάστημα. Αλλά μου έβγαλε το site ποια από τα καταστήματα μπορώ να επιλέξω που να είναι στη περιοχή μου. Π.χ. δε μου έδωσε να έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω το Γερμανό της περιοχής μου. Μάλλον επειδή κάποια καταστήματα είναι franchise ενώ άλλα ανήκουν στη μαμά εταιρεία.
modechristo_13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια η δικια μου ακομα σε επεξεργασια ειναι.... λετε να φαμε ακυρα ??
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πήρα τηλέφωνο στο μαιλ που μου ήρθε με την παραγγελία και να είπαν ότι αύριο θα είναι στο κατάστημα τα παιχνιδια,ώστε να πάω να παραλλαβω Βέβαια μέχρι να τα πάρω στα χέρια μου δεν τους έχω εμπιστοσύνη.
rafail1994 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια η δικια μου ακομα σε επεξεργασια ειναι.... λετε να φαμε ακυρα ?? Εμένα ακόμη Καταχωρημένη λέει ουτε καν σε επεξεργασία . Εχω την εντύπωση οτι έλεγε κάπου οτι θα είναι έτοιμη η παραγγελία εντός 48 ωρών , οποτε περιμένουμε μέχρι αύριο . 1
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πήρα τηλέφωνο στο μαιλ που μου ήρθε με την παραγγελία και να είπαν ότι αύριο θα είναι στο κατάστημα τα παιχνιδια,ώστε να πάω να παραλλαβω Βέβαια μέχρι να τα πάρω στα χέρια μου δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Η κατάσταση παραγγελίας τι γράφει; Εμένα ακόμη Καταχωρημένη λέει ουτε καν σε επεξεργασία . Εχω την εντύπωση οτι έλεγε κάπου οτι θα είναι έτοιμη η παραγγελία εντός 48 ωρών , οποτε περιμένουμε μέχρι αύριο . Το καταχωρημένη είχα την εντύπωση ότι είναι το επόμενο στάδιο από αυτό που λέει σε επεξεργασία, το αντίθετο είναι;
rafail1994 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το καταχωρημένη είχα την εντύπωση ότι είναι το επόμενο στάδιο από αυτό που λέει σε επεξεργασία, το αντίθετο είναι; Ναι το αντίθετο είναι,εαν δεις την ιστοσελίδα τους παει (Καταχωρημένη ->>Σε επεξεργασία->>Αποστολή από αποθήκη->>Παραλαβή από κατάστημα->>Ολοκληρωμένη) 1
geodevil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τέτοιες προσφορές ρε κάνω & γω στο μαγαζί μου, να μην προλάβει να πάρει κανείς.. και αν εβγαλε 2-3 κομμάτια να μου κατεβάσει από τη σελίδα οτιδήποτε "μη διαθέσιμο", αλλά όχι να κάνουμε ψευτοδιαφήμιση. Δηλαδή πρόλαβε να πάρει κανείς το rise of tomb raider για pc? Κυριακή πρωί ήταν μη διαθέσιμο & ρωτάω μια φίλη μου που δουλεύει σε Γερμανό στη Λαμία & μου λέει ότι στο κατάστημα δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε) ποτέ καμιά από τις εν λόγω προσφορές.. κοροϊδία!!
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τέτοιες προσφορές ρε κάνω & γω στο μαγαζί μου, να μην προλάβει να πάρει κανείς.. και αν εβγαλε 2-3 κομμάτια να μου κατεβάσει από τη σελίδα οτιδήποτε "μη διαθέσιμο", αλλά όχι να κάνουμε ψευτοδιαφήμιση. Δηλαδή πρόλαβε να πάρει κανείς το rise of tomb raider για pc? Κυριακή πρωί ήταν μη διαθέσιμο & ρωτάω μια φίλη μου που δουλεύει σε Γερμανό στη Λαμία & μου λέει ότι στο κατάστημα δεν υπάρχει (ούτε υπήρξε) ποτέ καμιά από τις εν λόγω προσφορές.. κοροϊδία!! Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί αλλά λογικό μου φαίνεται να μην έχουν όλους τους τίτλους όλα τα καταστήματα (ειδικά τα πιο μικρά). Γι'αυτό είναι με παραγγελία από το eshop τους.
bandit4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το Elder Scrolls Tamriel για PC αξιζει στην τιμη που το δινει? παιζει μονο online αλλα χωρις συνδρομη, σωστα?
ziggywas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 το Elder Scrolls Tamriel για PC αξιζει στην τιμη που το δινει? παιζει μονο online αλλα χωρις συνδρομη, σωστα? Σωστά. Και ναι, αξίζει και με το παραπάνω (ειδικά σε αυτή την τιμή).
Chrysostomos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα είδα και στο φατσοβιβλίο την διαφήμιση και πριν λίγο και στην τηλεόραση. Καλά δε ντρέπονται λίγο;Αφού δεν έμεινε τίποτα..
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τους τελευταιους μηνες καθε φορα που ανοιγει θεμα για προσφορα/ξεπουλημα απο Γερμανο παντα τα ιδια παρατραγουδα με τα μη διαθεσιμα απο το eshop τους. 1
Stone Cold Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Τους τελευταιους μηνες καθε φορα που ανοιγει θεμα για προσφορα/ξεπουλημα απο Γερμανο παντα τα ιδια παρατραγουδα με τα μη διαθεσιμα απο το eshop τους. Την τελευταία δεκαετία εννοείς.
dimyok Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά. Και ναι, αξίζει και με το παραπάνω (ειδικά σε αυτή την τιμή). Οχι δεν αξίζει δεν εχει τα dlc και τα Guild της Gold
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα