dimyok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οι collectors δεν είναι πάντα ακριβές. Πχ ο Γερμανός έδινε τώρα την Fallout4 PipBoy edition στα 70,όταν στα ΜΜ κάνει 140 στο κατάστημα. Άρα μπορείς και εσύ και εγώ να αγοράσεις 2-3,αντί για μία. Το θέμα είναι γιατί δεν μπαίνει ένα όριο(δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι)ανά τεμάχιο στις αγορές. Σε άλλες προσφορές του Γερμανού,πολλοί έγραψαν εδώ ότι πήραν από 3-4 και πάνω κομμάτια και ας μην τα χρειάζονται. άντε πρόλαβε μετά εσύ... Γιατί να αγοράσω 2-3 να τις κάνω τι ? Πέρα από αγγελίες ....
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να αγοράσω 2-3 να τις κάνω τι ? Πέρα από αγγελίες .... Από θέμα τιμής το εννοούσα καθαρά. Αν διάβασες το υπόλοιπο μήνυμα θα είδες,ότι είμαι αντίθετος σε αυτό.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Οι collectors δεν είναι πάντα ακριβές. Πχ ο Γερμανός έδινε τώρα την Fallout4 PipBoy edition στα 70,όταν στα ΜΜ κάνει 140 στο κατάστημα. Άρα μπορείς και εσύ και εγώ να αγοράσεις 2-3,αντί για μία. Το θέμα είναι γιατί δεν μπαίνει ένα όριο(δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι)ανά τεμάχιο στις αγορές. Σε άλλες προσφορές του Γερμανού,πολλοί έγραψαν εδώ ότι πήραν από 3-4 και πάνω κομμάτια και ας μην τα χρειάζονται. άντε πρόλαβε μετά εσύ... Δεν μπαίνει όριο γιατί προφανώς αυτοί θέλουν να πουλήσουν, όχι να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Σκέψου να βάζανε όριο και να τους μένανε οι συλλεκτικές πχ. Αυτούς τους βολεύει και όλα ένας να τα πάρει, γι'αυτό κάνουν την προσφορά. Εντωμεταξύ η διαφήμιση στην τηλεόραση παίζει ακόμα, αν και μάλλον είναι όλα εξαντλημένα!
MontzOlee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως αυριο το πρωι θα παω στο κατάστημα της περιοχής μου να κοιταξω ξανα τι εχει μείνει .. Θα ενημερώσω εδω μεσα για το τι υπαρχει στο κατάστημα κι αν κάποιος θελήσει κατι απο αυτα ας μου στείλει μήνυμα ,οποτε έχετε το νου σας!
k_dinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ πάντως έχω black list το γερμανό έπειτα από άκυρο που είχα φάει με την προσφορά του moto 360
Chrysostomos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπαίνει όριο γιατί προφανώς αυτοί θέλουν να πουλήσουν, όχι να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Σκέψου να βάζανε όριο και να τους μένανε οι συλλεκτικές πχ. Αυτούς τους βολεύει και όλα ένας να τα πάρει, γι'αυτό κάνουν την προσφορά. Εντωμεταξύ η διαφήμιση στην τηλεόραση παίζει ακόμα, αν και μάλλον είναι όλα εξαντλημένα! Δεν έγραψα ότι είναι σωστό από που ανέφερα,αλλά μετά τα απανωτά άκυρα φέτος,θα το προτιμούσα. Εγώ. 1
NickSym Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αντι να γκρινιαζετε δε πατε να τσιμπισετε κανενα παιχνιδι; Μολις μπηκα και ειδα πολλα διαθεσιμα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα
Zus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως δεν βρίσκω τπτ της προκοπής σε καλή τιμή. Ούτε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ούτε κουραφέξαλα. Ό,τι έχει κάτω από 7,9€ εμφανίζεται απλά μη διαθέσιμο (κοιτούσα μπας και τσιμπήσω το dying light)
NickSym Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως δεν βρίσκω τπτ της προκοπής σε καλή τιμή. Ούτε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ούτε κουραφέξαλα. Ό,τι έχει κάτω από 7,9€ εμφανίζεται απλά μη διαθέσιμο (κοιτούσα μπας και τσιμπήσω το dying light) Καλά κι εγώ μην φανταστείς αλλά στα 4.9€ τα παρακάτω δεν με χαλάνε μιας και δεν τα είχα(καλά το minecraft για τον ανιψιό αλλά οκ) Pro Evolution Soccer 2016-Xbox One Minecraft:Favorites Pack/XONE Destiny-Xbox One
MontzOlee Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Στο PS4 η διαθεσιμότητα σε 1-2 που ψάχνω δεν εχει αλλάξει παντως ... Κρίμα ρε γαμωτο και το UFC 2 το ηθελα πολυ !
NickSym Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Site: ProEvolution Soccer 2016-Xbox One 4.9€ Site: WhatchDog PS3 4.9€ Site: Godof War Collection-PS Vita 7.9€ Site: TheCrew-Xbox One 7.9€ Site: DragonAge Inquisition- Xbox One 7.9€ Site: TonyHawk Pro Skater 5-Xbox One 7.9€ Site: TheEvil Within-X360 9.9€ Site: Halo5 Guardians-Xbox One 19.9€
garrett156 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μονο αποστολη σπιτι γινετε;δεν μπορω να βαλω παραλαβη απο καταστημα να γλυτωσω και το 3ευρω;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μονο αποστολη σπιτι γινετε;δεν μπορω να βαλω παραλαβη απο καταστημα να γλυτωσω και το 3ευρω; Μπορείς, στο επόμενο βήμα. 1
achisael Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 φυσιλα κ μπορεις να βαλεις παραλαβη απο καταστημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα