Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι collectors δεν είναι πάντα ακριβές.

Πχ ο Γερμανός έδινε τώρα την Fallout4 PipBoy edition στα 70,όταν στα ΜΜ κάνει 140 στο κατάστημα.

Άρα μπορείς και εσύ και εγώ να αγοράσεις 2-3,αντί για μία.

Το θέμα είναι γιατί δεν μπαίνει ένα όριο(δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι)ανά τεμάχιο στις αγορές.

Σε άλλες προσφορές του Γερμανού,πολλοί έγραψαν εδώ ότι πήραν από 3-4 και πάνω κομμάτια και ας μην τα χρειάζονται.

άντε πρόλαβε μετά εσύ...

Γιατί να αγοράσω 2-3 να τις κάνω τι ? Πέρα από αγγελίες ....

Δημοσ.

Γιατί να αγοράσω 2-3 να τις κάνω τι ? Πέρα από αγγελίες ....

Από θέμα τιμής το εννοούσα καθαρά.

Αν διάβασες το υπόλοιπο μήνυμα θα είδες,ότι είμαι αντίθετος σε αυτό.

Δημοσ.

Οι collectors δεν είναι πάντα ακριβές.

Πχ ο Γερμανός έδινε τώρα την Fallout4 PipBoy edition στα 70,όταν στα ΜΜ κάνει 140 στο κατάστημα.

Άρα μπορείς και εσύ και εγώ να αγοράσεις 2-3,αντί για μία.

Το θέμα είναι γιατί δεν μπαίνει ένα όριο(δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι)ανά τεμάχιο στις αγορές.

Σε άλλες προσφορές του Γερμανού,πολλοί έγραψαν εδώ ότι πήραν από 3-4 και πάνω κομμάτια και ας μην τα χρειάζονται.

άντε πρόλαβε μετά εσύ...

Δεν μπαίνει όριο γιατί προφανώς αυτοί θέλουν να πουλήσουν, όχι να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Σκέψου να βάζανε όριο και να τους μένανε οι συλλεκτικές πχ. Αυτούς τους βολεύει και όλα ένας να τα πάρει, γι'αυτό κάνουν την προσφορά.

Εντωμεταξύ η διαφήμιση στην τηλεόραση παίζει ακόμα, αν και μάλλον είναι όλα εξαντλημένα!

Δημοσ.

Εγω παντως αυριο το πρωι θα παω στο κατάστημα της περιοχής μου να κοιταξω ξανα τι εχει μείνει ..

Θα ενημερώσω εδω μεσα για το τι υπαρχει στο κατάστημα κι αν κάποιος θελήσει κατι απο αυτα ας μου στείλει μήνυμα ,οποτε έχετε το νου σας!

Δημοσ.

Δεν μπαίνει όριο γιατί προφανώς αυτοί θέλουν να πουλήσουν, όχι να εξυπηρετήσουν όσο περισσότερους γίνεται. Σκέψου να βάζανε όριο και να τους μένανε οι συλλεκτικές πχ. Αυτούς τους βολεύει και όλα ένας να τα πάρει, γι'αυτό κάνουν την προσφορά.

Εντωμεταξύ η διαφήμιση στην τηλεόραση παίζει ακόμα, αν και μάλλον είναι όλα εξαντλημένα!

Δεν έγραψα ότι είναι σωστό από που ανέφερα,αλλά μετά τα απανωτά άκυρα φέτος,θα το προτιμούσα.

Εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αντι να γκρινιαζετε δε πατε να τσιμπισετε κανενα παιχνιδι;

Μολις μπηκα και ειδα πολλα διαθεσιμα με περιορισμενη διαθεσιμοτητα

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν βρίσκω τπτ της προκοπής σε καλή τιμή. Ούτε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ούτε κουραφέξαλα. Ό,τι έχει κάτω από 7,9€ εμφανίζεται απλά μη διαθέσιμο (κοιτούσα μπας και τσιμπήσω το dying light)

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν βρίσκω τπτ της προκοπής σε καλή τιμή. Ούτε περιορισμένη διαθεσιμότητα, ούτε κουραφέξαλα. Ό,τι έχει κάτω από 7,9€ εμφανίζεται απλά μη διαθέσιμο (κοιτούσα μπας και τσιμπήσω το dying light)

Καλά κι εγώ μην φανταστείς αλλά στα 4.9€ τα παρακάτω δεν με χαλάνε μιας και δεν τα είχα(καλά το minecraft για τον ανιψιό αλλά οκ)

Pro Evolution Soccer 2016-Xbox One
Minecraft:Favorites Pack/XONE
Destiny-Xbox One
Δημοσ.

Στο PS4 η διαθεσιμότητα σε 1-2 που ψάχνω δεν εχει αλλάξει παντως ...

Κρίμα ρε γαμωτο και το UFC 2 το ηθελα πολυ !

Δημοσ.

μονο αποστολη σπιτι γινετε;δεν μπορω να βαλω παραλαβη απο καταστημα να γλυτωσω και το 3ευρω;

Μπορείς, στο επόμενο βήμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...