Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως αν ειδες το προηγουμενο ποστ μου, εγραψα οτι περαν της κοντρας υπαλληλων-πελατων, φταει πρωτα και πανω απο ολα το καταστημα που δεν εχει επαρκες στοκ. 

Εντάξει σε μια προσφορά θέλουν να ξεστοκάρουν, άρα δεν μπορεί να έχουν και απεριόριστο στοκ! Και ξαναλέω ότι πιστεύω ότι αυτή τη φορά τουλάχιστον πήραν αρκετοί, άρα είχαν κομμάτια. Φαντάσου ότι είναι προσφορά που έπαιξε και στην τηλεόραση και έβρισκες κομμάτια μέχρι και 3-4 μέρες μετά.

Δημοσ.

Εντάξει σε μια προσφορά θέλουν να ξεστοκάρουν, άρα δεν μπορεί να έχουν και απεριόριστο στοκ!

Και ομως αυτο ακριβως εκανε ο γερμανος στις προηγουμενες προσφορες του. Ειχαμε ολοκληρωσει τις παραγγελιες, αφου υποτιθεται πως ειχαν διαθεσιμα προς πωληση ολα οσα θελαμε, και μετα ερχοταν ακυρωτικο μηνυμα πως και καλα εχουν τελειωσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει σε μια προσφορά θέλουν να ξεστοκάρουν, άρα δεν μπορεί να έχουν και απεριόριστο στοκ! Και ξαναλέω ότι πιστεύω ότι αυτή τη φορά τουλάχιστον πήραν αρκετοί, άρα είχαν κομμάτια.

Και εγω ξαναλεω οτι κανεις το λαθος να βγαζει συμπερασματα με βαση του τι γραφτηκε στο παρον θεμα. Πιστεψε με αλλα ολες οι παραγγελιες που επεσαν δεν ηταν αυτες που γραφτηκαν στο παρον θεμα αλλα πολυ περισσοτερες,για να μιλαμε οτι ''πηραν αρκετοι/περισσοτεροι''

• Like 1
Δημοσ.

Αν μου επιτρέπετε να μιλήσω με στοιχεια . 1η παραγγ. courier ήρθε άμεσα βέβαια με +3 επιβάρυνση . 2η παραγγ. Χρυσ. και Σμυρνης από το Σαββατο  Τετάρτη πρωί ήταν όλα εκεί με πηραν 2 φορές τηλέφωνο κιόλας ολα OK  .3η Καλοκαιρινού  ε το Hallo 5 δεν το βρίσκανε λέει ενώ το tracking στο site λεει ότι το χουν παραλάβει 1 βδομάδα . Το λάθος battlefield το στείλανε έτσι στο κουτί από τα κεντρικά δεν τους το χρεώνω αλλά προφανώς εκνευρίστηκα και δεν το παρέλαβα . Αυτό που κατάλαβα είναι οτι υπάρχει πρόβλημα με συγκεκριμένα franchise καταστήματα .

Σε άλλα 3 καταστήματα στο γενικότερο νομο απλώς δεν γνώριζαν καν την προσφορά που έτρεχε  και να υπήρχε κάτι στα σκονισμένα ράφια τους έπρεπε να επιμένεις πολύ για να το χτυπήσουν και να σου πουν τρέχουσα τιμή όχι τα 69,99 που είχαν κολλημένα βέβαια . Ναι έκανα ολόκληρη έρευνα  για να πάρω τελικά 4 τίτλους για το γμωτο πιο πολύ  :P  Τελικά Eso και Ηalo δεν τα πήρα  - και το fallout collection μου ακυρώθηκε .

Δημοσ.

Εγώ πάντως, τα δυο παιχνίδια που παρήγγειλα την περασμένη Παρασκευή για το 3DS, Yoshi's Island και Mario Party Island Tour τα παρέλαβα κανονικά από το κατάστημα την Τρίτη, όπως μου είχαν πει. Όταν τους ανέφερα το πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους, ότι δηλαδή δεν μπορούσα να επιλέξω παραλαβή από κατάστημα ώστε να γλυτώσω τα μεταφορικά, μου είπαν ότι μάλλον έχω παλιά εκδοση browser (εν τω μεταξύ έχω τις τελευταίες εκδόσεις chrome και mozilla...).

Δημοσ.

Εγώ πάντως, τα δυο παιχνίδια που παρήγγειλα την περασμένη Παρασκευή για το 3DS, Yoshi's Island και Mario Party Island Tour τα παρέλαβα κανονικά από το κατάστημα την Τρίτη, όπως μου είχαν πει. Όταν τους ανέφερα το πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους, ότι δηλαδή δεν μπορούσα να επιλέξω παραλαβή από κατάστημα ώστε να γλυτώσω τα μεταφορικά, μου είπαν ότι μάλλον έχω παλιά εκδοση browser (εν τω μεταξύ έχω τις τελευταίες εκδόσεις chrome και mozilla...).

Μια χαρά δούλευε η σελίδα τους.. απλά όταν επέλεγες από τον χάρτη την περιοχή για να δεις το κατάστημα, μέσα στον χάρτη δεν σου έβγαζε καμία επιλογή.. Αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας έβγαζε τα καταστήματα… αν δεν ήσουν εξοικειωμένος δεν θα το πρόσεχες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...