Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά στο παίρνω 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ παιχνίδια για πάρτη μου επειδή τα βρήκα σε ξεφτίλα τιμή και στο παίρνω 7 ΙΔΙΑ παιχνίδια σε ξεφτίλα τιμή για να βγάλω μεροκάματο.

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και ποιος απαγορεύει τότε στον υπάλληλο που είναι ταυτόχρονα και εν δυνάμει πελάτης, να πάρει 7 διαφορετικούς τίτλους για πάρτη του μιας και τα βρήκε σε ξεφτίλα τιμή και όχι να βγάλει μεροκάματο?

Εκτός και αν ο υπάλληλος αυτόματα αν ψωνίσει κάτι το κάνει για μεροκάματο και ο απλός πελάτης είναι πάντα τίμιος και δεν σηκώνει το σύμπαν για να το σπρώξει στην αγορά..

Ή ο υπάλληλος πρέπει με το ζόρι να ψωνίσει τις ίδιες κοπιες παιχνιδιού και όχι πχ 7 διαφορετικά…

Και για να σου θυμίσω έτσι ένα πρόχειρο μήνυμα που βρήκα χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο..

Κρίμα πήγα να βάλω 10 fallout δεν πρόλαβα μόνο 1 !

Αν ψάξεις και άλλο θα εκπλαγείς.. και δεν είναι υπάλληλοι..

Είπαμε.. ο Γερμανός είχε ευθύνες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό… Και δεν γίνεται οι απλοί πελάτες να είναι πάντα τα θύματα.. ενώ τις περισσότερες φορές είναι θύτες και φωνάζουν άδικα..

• Like 2
Δημοσ.

Αν πας σε παλιότερα μηνύματα θα δεις άτομα που προσπάθησαν να πάρουν 5 – 10 κόπιες..

Αλλά και έτσι να είναι γιατί δικαιολογείτε ένας πελάτης να πάρει 7 τίτλους και ο υπάλληλος που μπορεί να είναι ταυτόχρονα και πελάτης δεν δικαιολογείτε?

Μόνο ο υπάλληλος μειώνει το στόκ? Αυτός που ψωνίζει 7 τίτλους ταυτόχρονα πιστεύεις ότι ξαφνικά μια μέρα του γεννήθηκε η ακόρεστη δίψα για παιχνίδι και τα έχει ανάγκη ή ψώνισε και για φίλους παιδιά ανίψια και ebay?

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…

Γιατί ο υπάλληλος, κατι που προφανώς δεν θέλεις να καταλάβεις, έχει εσωτερική πληροφόρηση για τις προσφορές και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων στο να κάνει κατάχρηση των προσφορών αυτών. Αν έπερναν και οι υπάλληλοι απο μια μονό κόπια απο κάθε παιχνίδι δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα απο κανέναν. Το ίδιο κατακριτέοι είναι και οι "απλοί" καταναλωτές που προβαίνουν σε παρόμοιες τακτικές σε αυτό δεν διαφωνώ μαζί σου. Το να πάρεις 7 και 10 διαφορέτικους τίτλους για τον εαυτό σου επειδή είναι σε καλή τιμή απο που και ως που είναι κακό? 

• Like 2
Δημοσ.

Πήρε κανένας το battlefield 4 360 collectors γιατί κατέβηκα κέντρο και έχουν στείλει το απλό . Δεν είναι να πω καλή κουβέντα τελικά ....

Δημοσ.

Με αυτη τη λογικη, να μην βγαινει καν διαφημησι στην τηλεοραση, αφου ο,τι ειναι να γινει , θα γινει, δηλαδη οι υπαλληλοι θα πεσουν σαν τα κορακια και τα εξαφανισουν το στοκ.

Δεν ειδα την τηλεοπτικη διαφημιση, εαν και εφοσων ομως λεγανε πως η προσφορα ισχυει γενικα και αοριστα στα καταστηματα γερμανος, και οχι σε συγκεκριμενα τοτε ειναι ενα ακομα λαθος εκ μερους τους.

Επαναλαμβανω, αυτο με τις προσφορες γινετε σχεδον παντου. Ανεκαθεν οι εκ τον εσω αγοραζαν πρωτοι τα καλυτερα πραγματα. Ειναι κατι που συμβαινει και θα συμβαινει, αν ειναι ηθικο η οχι ειναι αλλη ιστορια.

Η αλητεια ειναι να προσπαθεις να αγορασεις ψηφιακα κατι, και να σε αποτρεπει το συστημα τους.

Δημοσ.

νομιζω πανω κατω ολοι το ιδιο θα καναμε, απλα μας χαλαει που δεν ημαστε στην θεση τους. Καποιους βεβαια μας φτιαχνει οτι δεν ειμαστε στη θεση τους μισθολογικα...

ουτε εγω προλαβα να παρω κατι, αλλα οποιος εχει φιλο/ γνωστο σε εταιρια που πουλα λιανικη και εχει εκπτωση/ προσβαση σε προσφορες, ξερει πως ετσι λειτουργει παντου.

Αν οι πωλητες εχουν προσβαση στις τιμες της προσφορας και το στοκ, πριν ανοιξουν για το κοινο, και με τις ευλογιες του εργοδοτη τους χωρις να υπαρχει καποια ρητρα, ειναι φαουλ του εργοδοτη.

Αν εχουν προσβαση μαζι με ολους τους αλλους, και λογω ασυμμετριας στην ενηεμρωση εχουν ενα χρονικο χαντικαπ, ειναι μ@@κια ναι, αλλα δεν ειναι κατι που μπορεις να το αξιωσεις σαν μεμπτο.

Αν εχουν την δυνατοτητα να καθοδηγησουν εξωσυστημικα το στοκ εκει που θελου, προς οφελος δικο τους ή φιλων τους, επισης μεμπτο και απαραδεκτο.

Αν ο οποιοσδηποτε (πελατης ή πωλητης) αγοραζει για να πουλησει, μπορει να μας χαλαει (κι εμενα προσωπικα), αλλα οσο δικαιωμα του ειναι να πουλησει στο "ινσομνια" με κερδος, αλλο τοσο ειναι και δικο μου να μην αγορασω.  Ο καθενας ειναι κυριοςτ του εαυτου του και υπολογος για τις πραξεις του. Αν λοιπον καποιος αγορασει, με καπελο ενω μπορουσε να αγορασει απο προσφορα απευθειας και δεν το ηξερε, δεν φταιει ο πωλητης, οσο κι αν ηθικα αυτο μας φαινεται παραδοξο. Ετσι λειτουργει η ελευθερη αγορα..

αλλωστε οι περισσοτεροι εδω μεσα που δουλευου,σε εργοδοτες κι οχι για τον εαυτο μας, παραγουμε υπεραξια για καποιον αλλο...

καλως η κακως ετσι ειναι η ελευθερη αγορα. Οτι δηποτε κινειται εκτος των οριων της νομιμοποιησης ειναι μη αποδεκτο, μαζι σας.

Δημοσ.

Αν οι πωλητες εχουν προσβαση στις τιμες της προσφορας και το στοκ, πριν ανοιξουν για το κοινο, και με τις ευλογιες του εργοδοτη τους χωρις να υπαρχει καποια ρητρα, ειναι φαουλ του εργοδοτη.

Αυτό θίγω στα περισσότερα μου ποστς. Οτι παει κάποιος την ημέρα έναρξη της προσφοράς και τον κοροιδεύουν κατάμουτρα οτι έχει εξαντληθεί το απόθεμα, το οποίο απόθεμα ποτέ δεν το έβγαλαν διαθέσιμο προς αγορά απο πελάτες, αλλά το εξαφάνισαν "προληπτικά" για να αποφασίσουν πως θα το μοιράσουν αργότερα με την ησυχία τους. 

Και σίγουρα δεν συνέβη παντού κάτι τέτοιο, αλλά μου έχει συμβεί παλιότερα στην γνωστή τους πλέον παπάντζα με τα games με 3 ευρώ. 

Και κάτι που παρατήρησα και ενισχύει την άποψη μου περι κρυμμένου στοκ: Σε εκείνη την προσφορά, φίλος μου κατάφερε να αγοράσει 2 games για xbox360, και μου είχε πει οτι του τα έφεραν απο άλλο χώρο πίσω απο τα ταμεία, δεν ήταν δηλαδή σε βιτρίνα για τα δει κάποιος πελάτης. Και φυσικά του έφεραν ότι πιο άχρηστο παλιο αθλητικό game υπήρχε που προφανώς κανένας υπάλληλος δεν ήθελε, εξάλλου τότε στο ps3 είχαν πεσει όλοι με τα μούτρα.
Ο ίδιος φίλος μου είπε οτι στην τωρινη προσφορά, τα games [τα 2-3 που έμειναν] τα είχαν σε βιτρίνα με τις μειωμένες τιμές. Επομένως ίσως πλέον κρατάν κάποια προσχήματα για τα μάτια του κόσμου.

Διαβάστε περιγραφή σε μία αγγελία εντωμεταξύ: 

Πωλειται το Rise of the Tomb Raider σφραγισμενο μου το εκανα δωρο αλα το εχω παιξει ηδη!

Δημοσ.

Πλάκα μας κάνετε?

Εδώ μέσα αν διαβάσετε όλοι κατηγορούν τους υπαλλήλους αλλά ταυτόχρονα ομολογούν ότι ο κάθε ένας προσπάθησε να πάρει παιχνίδια και για τα δισέγγονα του, ή τα δισέγγονα κάποιου αγοραστή στο ebay… ο άλλος λέει προσπάθησα να πάρω 10.. ο άλλος 7 αλλά τελικά μόνο 4 πρόλαβα κλπ κλπ… κατά τα άλλα τους φταίει ο Γερμανός, ο οποίος φέρει ευθύνες άλλα όχι στο μέτρο που λέτε.

δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις δηλαδη; βρηκα καποιους τιτλους που δεν ειχα παιξει κι επειδη ηταν σε καλη τιμη ηθελα να τους παρω 7 βρηκα 7 ηθελα να παρω και 50 αν ηταν 50 θα ηθελα να παρω δεν πηρα ουτε ενα 2πλο τιτλο αλλα και να επαιρνα και 2πλα και 3πλα παλι δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα... σε καποιες προσφορες καλως η κακως μετραει η ταχυτητα αν αυτο το θεωρειται κακο να σταματησουμε να κοινοποιουμε τις εκαστοτε προσφορες και να κανει ο καθενας οτι νομιζει. δηλαδη στο τελος της μερας θα πρεπει να νιωθουμε και τυψεις επειδη προλαβαμε μια προσφορα ???

Δημοσ.

σε καποιες προσφορες καλως η κακως μετραει η ταχυτητα

αυτο ακριβως!

Υγ.

απο το πρωι του σαββατου ξεκινησε η προσφορα τους ! και οχι το μεσημερι τις αναρτησης.

Δημοσ.

Οι αγγελιακηδες βγάζουν γέλιο στην τεκμηρίωση  :lol: Πχ εμένα μου φάγανε τα μισά από τα  6 παρέλαβα τα τγγγγία  τα υπόλοιπα στις αγγελίες  :P

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις δηλαδη; βρηκα καποιους τιτλους που δεν ειχα παιξει κι επειδη ηταν σε καλη τιμη ηθελα να τους παρω 7 βρηκα 7 ηθελα να παρω και 50 αν ηταν 50 θα ηθελα να παρω δεν πηρα ουτε ενα 2πλο τιτλο αλλα και να επαιρνα και 2πλα και 3πλα παλι δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα... σε καποιες προσφορες καλως η κακως μετραει η ταχυτητα αν αυτο το θεωρειται κακο να σταματησουμε να κοινοποιουμε τις εκαστοτε προσφορες και να κανει ο καθενας οτι νομιζει. δηλαδη στο τελος της μερας θα πρεπει να νιωθουμε και τυψεις επειδη προλαβαμε μια προσφορα ???

Αγαπητέ μην εξάπτεσαι. Εσύ καλά έκανες… και 50 και 100 τίτλους να αγόραζες…

Εγώ απλά καυτηριάζω όσους κράζουν τους υπαλλήλους του Γερμανού, λες και μόνο αυτοί φταίνε για την μικρή διαθεσιμότητα… και όχι το ότι πολλοί καταναλωτές αγόρασαν παιχνίδια και για τα δισέγγονα τους… ή το πιο αστείο..που ξεκίνησαν να τα πωλούν από σήμερα στις αγγελίες στο insomnia από 4,9 στα 20 ευρώ…300% κέρδος!

Οπότε αντί να βλέπουν την «καμπούρα» τους, τους φταίνε μόνιμα οι άλλοι…

Δημοσ.

Εγώ απλά καυτηριάζω όσους κράζουν τους υπαλλήλους του Γερμανού, λες και μόνο αυτοί φταίνε για την μικρή διαθεσιμότητα… και όχι το ότι πολλοί καταναλωτές αγόρασαν παιχνίδια και για τα δισέγγονα τους… ή το πιο αστείο..που ξεκίνησαν να τα πωλούν από σήμερα στις αγγελίες στο insomnia από 4,9 στα 20 ευρώ…300% κέρδος!

δεν εξαπτομαι φιλε μου.

ο καθενας ειτε υπαλληλος ειτε πελατης πραττει κατα βουληση οπως ειπα εριξα 7 τιτλους στο καλαθι και προλαβα τους 4... τι θα κερδισω αν αρχισω να κραζω τον καθε υπαλληλο η πελατη η τον οποιονδηποτε; καποιοι ηταν πιο γρηγοροι απο μενα και μπραβο τους την επομενη φορα ισως ειμαι εγω ο πιο γρηγορος :)

Δημοσ.

Παντως αν ειδες το προηγουμενο ποστ μου, εγραψα οτι περαν της κοντρας υπαλληλων-πελατων, φταει πρωτα και πανω απο ολα το καταστημα που δεν εχει επαρκες στοκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...