Getta Robo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το να κρατήσει κάποιος υπάλληλος προιόντα που του έχουν ζητήσει γνωστοί του εκ των προτέρων ,ή στη διάρκεια των προσφορών εφ όσον υπάρχει στοκ, να το καταλάβω..Στις προσφορές κερδίζει ο πιο γρήγορος. Όταν όμως πας την ημέρα έναρξης της προσφοράς και σε κοροιδεύουν στα μούτρα οτι εξαντληθηκαν, ενω τα χουν κρύψει εξαρχής για την πάρτη τους προληπτικά για να αποφασίσουν πως θα τα μοιράσουν μετά , αυτό είναι πραγματική ξεφτίλα [αναφέρομαι σε παλιότερη προσφορά]. Και με την έκρηξη των μεταπωλήσεων στο ιντερνετ την τελευταία δεκαετία, πολλοί απο αυτούς θα έβγαλαν επιπλέον μισθούς με αυτήν την τακτική. Στην τελική αυτό που μου την δίνει και μου την έδινε πάντα σε τέτοιες προσφορές του γερμανού, είναι οτι μία ολόκληρη αλυσίδα έδωσε δικαίωμα στους υπαλλήλους της να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να μας θεωρούν ηλίθιους. Μόνιμο μαύρο απο εμένα. Οπως εγραψα παραπανω δεν διαφωνω. Και εγω πηγα στα τοπικα καταστηματα και τα ειχανε φαει και μου το ειπανε και ευθαιως. Τι θα αλλαζε ομως αν πχ τους ελεγε ο προισταμενος τους δεν αγοραζει κανεις υπαλληλος τιποτα απο προσφορα (οπως και κανανε ανεπιτυχως αλλοι στο παρελθον) και εβγαινε εξω ο υπαλληλος και ελεγε ας πουμε στον περιπτερα παρε αυτα τα λεφτα και μπες μεσα και παρε αυτα τα παιχνιδια; Μια η αλλη θα ηταν. Το σοβαρο προβλημα εδω ειναι πως παρανομως γινεται αυτο και στο ψηφιακο τους καταστημα. Δεν γινεται να εισαι -υποτιθεται- μεγαλο και σοβαρο καταστημα, και να βγαζει τετοιο σφαλμα το συστημα. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Μαυρο φαγανε παντως απο την πρωτη χρονια προσφορων, πηγαινες σε καταστημα και σου ελεγαν πως κανανε λαθος στις τιμες και δεν ειναι προσφορα η οτι και καλα ειναι κρατημενο.
Stone Cold Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι θα αλλαζε ομως αν πχ τους ελεγε ο προισταμενος τους δεν αγοραζει κανεις υπαλληλος τιποτα απο προσφορα (οπως και κανανε ανεπιτυχως αλλοι στο παρελθον) και εβγαινε εξω ο υπαλληλος και ελεγε ας πουμε στον περιπτερα παρε αυτα τα λεφτα και μπες μεσα και παρε αυτα τα παιχνιδια; Θα άλλαζε το εξής βασικότατο: θα υπήρχε διαθέσιμο υπαρκτό στοκ για οποιοδήποτε πελατη μεχρι να εξαντληθεί τις πρώτες ώρες/μέρες. Οι πιο γρήγοροι επωφελούνται πάντα απο τις προσφορές. Εδώ όμως μιλάμε για περιπτώσεις οπου κρύβουν το στοκ απο την πρώτη μερα και δεν το βαζουν ποτε διαθέσιμο για τους πελάτες εξαρχής. Για το online καταστημα τους συμφωνώ μαζί σου και με όλα τα παιδιά προηγουμένως. Ακόμα και μικρά σκρουτζομάγαζα καλύτερη δουλεία έχουν κάνει.
Getta Robo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα άλλαζε το εξής βασικότατο: θα υπήρχε διαθέσιμο υπαρκτό στοκ για οποιοδήποτε πελατη μεχρι να εξαντληθεί τις πρώτες ώρες/μέρες. Οι πιο γρήγοροι επωφελούνται πάντα απο τις προσφορές. Εδώ όμως μιλάμε για περιπτώσεις οπου κρύβουν το στοκ απο την πρώτη μερα και δεν το βαζουν ποτε διαθέσιμο για τους πελάτες εξαρχής. Μα σου λεω. Τι να το παρουν οι ιδιοι οι πωλητες τι να πουνε σε καποιον δικο τους να σηκωσει τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Αν θελουνε να τα παρουνε θα βρουνε τροπο να τα παρουν. Οπως και γινεται.
dimyok Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Όπα . Άμα εδώ το βρίσκουμε και νορμάλ κάτι δεν πάει καλά γενικότερα . Φαντάσου την ξεφτίλα στο κατάστημα να πας να το παραλάβεις και να σου λένε εμ ουμ πήγε μπόνους αλλού - ε δεν γίνονται αυτά . 1
dfokas21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχω μία απορία έχω βρει παιδιά: τόσος κόσμος σε όλα αυτά τα forums δεν υπάρχει κανένας του Γερμανού να δει τι τους γράφουμε και πώς έχουν γίνει ρόμπες και ο περίγελος του on line shopping? Όχι τπτ άλλο μπας και αλλάξουν λίγο την γραμμή τους...
Chrysostomos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εγώ πιστεύω μας διαβάζουν. Απλά στα πα@@ρια τους. 1
dimyok Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ᨴι φόνια πουλάνε βασικά και πακέτα σύνδεσης (π)οτέ τα άλλα είναι λεπτομέρειες
fazer 1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδια μην τρελαινεστε οπως ειπε κι ενας φιλος ολοι λιγο πολυ το ιδιο θα καναμε αν δουλευαμε εκει θα κοιτουσαμε να βολευτουμε εμεις και τα φιλαρακια μας....(οποιος ισχυριστει οτι θα ηταν υπερανω και θα τ αφηνε για πελατες θα μεγαλωσει η μυτη του... :P ) τωρα οσον αφορα το αποθεμα της προσφορας σκεφτειτε ποσα ατομα μπηκαν μονο απο εδω (insomnia) χωρια οι εκτος φορουμ και απο ποσα παιχνιδια πηρε ο καθενας... εγω προσωπικα εβαλα 7 στο καλαθι και μεχρι να κανω check out τα 3 ηταν ηδη out of stock αρα πηρα 4 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εγώ πιστεύω μας διαβάζουν. Απλά στα πα@@ρια τους. Ακριβώς αυτό Σιγά μην τους νοιάζει. 1
George! Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε για τον Γερμανό και για τους υπαλλήλους. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι όλα τα καταστήματα πλην(3-4) είναι franchise και όχι ιδιόκτητα. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται από τον κάθε ιδιοκτήτη(ο οποίος βρίσκεται σχεδόν πάντα παρόν στο κατάστημα) τι πολιτική θα ακολουθηθεί με τα παιχνίδια(και οποιαδήποτε αντίστοιχη προσφορά) και αν θα μπορέσουν οι υπάλληλοι να τα αγοράσουν. Άρα την "λαμογιά" μπορεί να την κάνει και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και πιθανόν οι υπάλληλοι που λένε ότι πήραν παιχνίδια με το τσουβάλι να είναι συγγενείς του αφού ο κάθε ιδιοκτήτης επιλέγει ποιους θα προσλάβει για προσωπικό και όχι ο Γερμανός. Επίσης έχω τις αμφιβολίες μου για το κατα πόσο πήραν πολλά παιχνίδια κάποιοι υπάλληλοι αφού προσωπικά δεν έχω δει σε κανένα κατάστημα Γερμανός αρκετό stock σε παιχνίδια αλλά ελάχιστα κομμάτια και το πολύ μέχρι 2-3 φορές το ίδιο. Πιο πιθανό είναι να έκαναν online παραγγελία και να πρόλαβαν με δεδομένο ότι γνώριζαν πρώτοι την προσφορά αλλά και πάλι δεν τα εξάντλησαν αυτοί από την στιγμή που το γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ενώ η προσφορά ανάφερθηκε κάποιες μέρες αργότερα και εμφανίζονταν όλα τα προιόντα διαθέσιμα. Τώρα το ότι δεν ειδοποιούν είναι απαράδεκτο αλλά και εκεί δεν νομίζω ότι αποφασίζουν μόνοι τους μιας και δεν θεωρώ ότι θα ρίσκαραν να αρπάξουν τα παιχνίδια κάποιου πελάτη με online παραγγελία, μετά να έρθει να κάνει φασαρία ο πελάτης και να πουν οι υπάλληλοι στον ιδιοκτήτη τι; ότι τα πήραμε εμείς;
dimyok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σωστό και αυτό . Στην επαρχία δυστυχώς κυμαίνεται από εξυπηρετικοτατα μικρά μαγαζάκια με ευγενικούς υπαλλήλους μέχρι τα γνωστά παρατράγουδα . Κρατάω τη χαρακτηριστικη απάντηση σε πολλους που έσπευσαν στα τοπικά. .. Ποια προσφορά; δεν έχουμε κάποια προσφορά....
Greenday13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μα σου λεω. Τι να το παρουν οι ιδιοι οι πωλητες τι να πουνε σε καποιον δικο τους να σηκωσει τα παντα. Δεν αλλαζει κατι. Αν θελουνε να τα παρουνε θα βρουνε τροπο να τα παρουν. Οπως και γινεται. Με αυτη τη λογικη, να μην βγαινει καν διαφημησι στην τηλεοραση, αφου ο,τι ειναι να γινει , θα γινει, δηλαδη οι υπαλληλοι θα πεσουν σαν τα κορακια και τα εξαφανισουν το στοκ. ρε παιδια μην τρελαινεστε οπως ειπε κι ενας φιλος ολοι λιγο πολυ το ιδιο θα καναμε αν δουλευαμε εκει θα κοιτουσαμε να βολευτουμε εμεις και τα φιλαρακια μας....(οποιος ισχυριστει οτι θα ηταν υπερανω και θα τ αφηνε για πελατες θα μεγαλωσει η μυτη του... :P ) τωρα οσον αφορα το αποθεμα της προσφορας σκεφτειτε ποσα ατομα μπηκαν μονο απο εδω (insomnia) χωρια οι εκτος φορουμ και απο ποσα παιχνιδια πηρε ο καθενας... εγω προσωπικα εβαλα 7 στο καλαθι και μεχρι να κανω check out τα 3 ηταν ηδη out of stock αρα πηρα 4 Δεν ειναι ακριβως ετσι φιλε. Αν δουλευα σε ενα μαγαζι και εβγαζε καμια καλη προσφορα, εαν με ενδιεφερε, θα επαιρνα ενα κομματι για μενα και για κανεναν φιλο μου ΕΑΝ μου το ζητουσε(αφου τον ειχα ενημερωσει). Η λογικη του μαυραγοριτη, να εξαφανισω το στοκ και να τα πουλησω ειναι κατακριτεα. Δεν εχουμε ολοι σημαια το κερδος βλεπεις και πιστευω οτι ενας λογος που ο ενας πεφτει να φαει τον αλλο στην κοινωνια ειναι αυτο ακριβως : το κηνυγι του κερδους. Για να μην τα ριχνουμε ολα στους υπαλληλους ομως : το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι! Δηλαδη σε αλλα μαγαζια οι υπαλληλοι καθονται Παναγιες; δεν επωφελουνται των προσφορων; σε αλλα μαγαζια ομως, οταν γινεται προσφορα, υπαρχει στοκ. Δεν ειναι 5 κομματια ολα κι ολα. Ο Γερμανος φταιει πρωτα και πανω απ'ολα .
bromiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με αυτη τη λογικη, να μην βγαινει καν διαφημησι στην τηλεοραση, αφου ο,τι ειναι να γινει , θα γινει, δηλαδη οι υπαλληλοι θα πεσουν σαν τα κορακια και τα εξαφανισουν το στοκ. Πλάκα μας κάνετε? Εδώ μέσα αν διαβάσετε όλοι κατηγορούν τους υπαλλήλους αλλά ταυτόχρονα ομολογούν ότι ο κάθε ένας προσπάθησε να πάρει παιχνίδια και για τα δισέγγονα του, ή τα δισέγγονα κάποιου αγοραστή στο ebay… ο άλλος λέει προσπάθησα να πάρω 10.. ο άλλος 7 αλλά τελικά μόνο 4 πρόλαβα κλπ κλπ… κατά τα άλλα τους φταίει ο Γερμανός, ο οποίος φέρει ευθύνες άλλα όχι στο μέτρο που λέτε. 1
Anakha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πλάκα μας κάνετε? Εδώ μέσα αν διαβάσετε όλοι κατηγορούν τους υπαλλήλους αλλά ταυτόχρονα ομολογούν ότι ο κάθε ένας προσπάθησε να πάρει παιχνίδια και για τα δισέγγονα του, ή τα δισέγγονα κάποιου αγοραστή στο ebay… ο άλλος λέει προσπάθησα να πάρω 10.. ο άλλος 7 αλλά τελικά μόνο 4 πρόλαβα κλπ κλπ… κατά τα άλλα τους φταίει ο Γερμανός, ο οποίος φέρει ευθύνες άλλα όχι στο μέτρο που λέτε. Φίλε μου νομίζω κανεις λάθος για το συγκεκριμένο άτομο. Ο άνθρωπος είπε πως παρείγγηλε 7 διαφορετικά παιχνίδια και όχι 7 κόπιες απο το ίδιο παιχνιδι. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτο
bromiaris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου νομίζω κανεις λάθος για το συγκεκριμένο άτομο. Ο άνθρωπος είπε πως παρείγγηλε 7 διαφορετικά παιχνίδια και όχι 7 κόπιες απο το ίδιο παιχνιδι. Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτο Αν πας σε παλιότερα μηνύματα θα δεις άτομα που προσπάθησαν να πάρουν 5 – 10 κόπιες.. Αλλά και έτσι να είναι γιατί δικαιολογείτε ένας πελάτης να πάρει 7 τίτλους και ο υπάλληλος που μπορεί να είναι ταυτόχρονα και πελάτης δεν δικαιολογείτε? Μόνο ο υπάλληλος μειώνει το στόκ? Αυτός που ψωνίζει 7 τίτλους ταυτόχρονα πιστεύεις ότι ξαφνικά μια μέρα του γεννήθηκε η ακόρεστη δίψα για παιχνίδι και τα έχει ανάγκη ή ψώνισε και για φίλους παιδιά ανίψια και ebay? Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα