Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bρε παιδιά, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την παραλαβή από κατάστημα που ανέφεραν και άλλοι προηγουμένως. Συμπλήρωνα την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία μου και όταν επέλεγα "παραλαβή από κατάστημα" για να γλυτώσω τα μεταφορικά έξοδα, δεν εμφανίζοταν καμία λίστα επιλογής καταστήματος, μόνον ένας χάρτης google και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την παραγγελία. Τελικά αναγκάστηκα να πάω ο ίδιος στο κατάστημα και παρήγγειλα το Yoshi's New Island και Mario Party Island Tour για 3DS . Μου είπαν ότι την Τρίτη θα έχουν έρθει. Η ιστοσελίδα τους όντως είναι ολίγον της πλάκας!

Ίσως είναι αυτό που λέει ο saxos55

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν update

Πήγα από το κατάστημα πριν 5' και μ είπαν ότι είναι εκεί ή παραγγελια μου εδώ και 2 μέρες...... Τι να πω.

Επίσεις μ είπε ότι έγινε ένας χαμός,ο ίδιος ο υπεύθυνος καταστήματος μου το έδωσε.του εκανα ενα χαβαλε λέγοντας έχεις αλλά τεμάχια ή κανένα να περισσευει να το αγοράσω τωρα; Μ λέει ότι δεν έμεινε κανένα και ότι εγώ ο ίδιος και οι αλλοι υπάλληλοι εκεί 8-8 τα έπαιρναν......

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάντως ευτυχώς μετά από τόσο κόπο πήρα αυτά τα 2 που είχα κάνει παραγγελια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνουν πάντως τραγική κατάσταση.

Με χίλια ζόρια πήρα τα 2 παιχνιδια που είχα βάλει,αν δεν πήγαινα να ρωτησω δεν θα μου έδιναν τίποτα.

Ούτε με ενημέρωσαν,και γενικά το μαγαζί είναι για πάρτι τους,λύνουν και δένουν ότι θέλουν κάνουν.

Δημοσ.

Λοιπόν update

Πήγα από το κατάστημα πριν 5' και μ είπαν ότι είναι εκεί ή παραγγελια μου εδώ και 2 μέρες...... Τι να πω.

Επίσεις μ είπε ότι έγινε ένας χαμός,ο ίδιος ο υπεύθυνος καταστήματος μου το έδωσε.του εκανα ενα χαβαλε λέγοντας έχεις αλλά τεμάχια ή κανένα να περισσευει να το αγοράσω τωρα; Μ λέει ότι δεν έμεινε κανένα και ότι εγώ ο ίδιος και οι αλλοι υπάλληλοι εκεί 8-8 τα έπαιρναν......

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάντως ευτυχώς μετά από τόσο κόπο πήρα αυτά τα 2 που είχα κάνει παραγγελια.

Εμένα μου είπε ότι δεν πρόλαβε να πάρει ούτε ο ίδιος για τον εαυτό του...τέλος πάντων, εγώ τη θεωρώ τίμια προσφορά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι πήρανε. Από 'κει και πέρα γκρίνια θα υπάρχει πάντα.

Δημοσ.

Καλά μπορεί να το είπε και έτσι αυτος.

Τεσπα οκ τίμια προσφορά αλλά καλό θα ήταν να παίρνει πρώτα ο πελατης,και όχι ότι περισσέψει με μεγάλο ζόρι να πάρουμε την ίδια την παραγγελία μας.

Δηλαδή με λίγα λόγια αν δεν πήγαινα να ενδιαφερθω ο ίδιος θα έβαζαν ότι δεν πέρασα να την πάρω κτλπ. Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια και από εδώ. Η παραγγελία ήταν ήδη στο κατάστημα εδώ και δύο μέρες, χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση. Όσοι έχετε παραγγείλει, σπεύσατε στα καταστήματα παραλαβής και ζητήστε τα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ξαφναζεστε παιδες; Στην θεση τους δεν θα φτιαχνατε κι εσεις τους εαυτους σας η τους φιλους σας;

Εντάξει να υπάρχει και ένα μέτρο και ένα όριο.

Αυτοί το παρακανουν,κοντεψαν να εξαντλήσουν το στοκ μόνο και μόνο γ πάρτι τους.

Αν είναι έτσι ας το κλείσουν και ας αγοράζουν μεταξύ τους το εμπόρευμα όταν έχει προσφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μπορεί να το είπε και έτσι αυτος.

Τεσπα οκ τίμια προσφορά αλλά καλό θα ήταν να παίρνει πρώτα ο πελατης,και όχι ότι περισσέψει με μεγάλο ζόρι να πάρουμε την ίδια την παραγγελία μας.

Δηλαδή με λίγα λόγια αν δεν πήγαινα να ενδιαφερθω ο ίδιος θα έβαζαν ότι δεν πέρασα να την πάρω κτλπ. Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο.

Τα ίδια και από εδώ. Η παραγγελία ήταν ήδη στο κατάστημα εδώ και δύο μέρες, χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση. Όσοι έχετε παραγγείλει, σπεύσατε στα καταστήματα παραλαβής και ζητήστε τα παιχνίδια.

Εμένα ήρθε email σε όλα τα στάδια της παραγγελίας. Το τελευταίο ήταν ότι είναι στο κατάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω πως ειναι τουλαχιστον ενοχλητικο να εχουν φυγει τα παντα απο τους ιδιους τους πωλητες, αλλα καλως η κακος αυτο δεν αλλαζει. Παλαιοτερα αλλη αλυσιδα "απαγορευε" στους εργαζομενους της να παιρνουν προσφορες, και αυτοι πολυ απλα ελεγαν σε γνωστους και φιλους τους να αγοραζουν για τους ιδιους.

Κοινως παντα θα υπαρχουν τροποι να αγοραζουν οι εκ τον εσω πραγματα πριν απο οποιονδηποτε αλλον.

Το εξοργιστικο στην ολη ιστορια ειναι με το αποθεμα ομως. Παει στο καλο να σηκωσει ο καθενας απο το καταστημα τις προσφορες. Οταν ομως εισαι στη σελιδα, εχεις πραγματα στο καλαθι, και δεν σε αφηνει να ολοκληρωσεις την παραγγελια ομως ειναι απαραδεκτο.

Δημοσ.

Συμφωνω πως ειναι τουλαχιστον ενοχλητικο να εχουν φυγει τα παντα απο τους ιδιους τους πωλητες, αλλα καλως η κακος αυτο δεν αλλαζει. Παλαιοτερα αλλη αλυσιδα "απαγορευε" στους εργαζομενους της να παιρνουν προσφορες, και αυτοι πολυ απλα ελεγαν σε γνωστους και φιλους τους να αγοραζουν για τους ιδιους.

Το να κρατήσει κάποιος υπάλληλος προιόντα που του έχουν ζητήσει γνωστοί του εκ των προτέρων ,ή στη διάρκεια των προσφορών εφ όσον υπάρχει στοκ, να το καταλάβω..Στις προσφορές κερδίζει ο πιο γρήγορος. Όταν όμως πας την ημέρα έναρξης της προσφοράς και σε κοροιδεύουν στα μούτρα οτι εξαντληθηκαν, ενω τα χουν κρύψει εξαρχής για την πάρτη τους προληπτικά για να αποφασίσουν πως θα τα μοιράσουν μετά , αυτό είναι πραγματική ξεφτίλα [αναφέρομαι σε παλιότερη προσφορά]. Και με την έκρηξη των μεταπωλήσεων στο ιντερνετ την τελευταία δεκαετία, πολλοί απο αυτούς θα έβγαλαν επιπλέον μισθούς με αυτήν την τακτική.

Στην τελική αυτό που μου την δίνει και μου την έδινε πάντα σε τέτοιες προσφορές του γερμανού, είναι οτι μία ολόκληρη αλυσίδα έδωσε δικαίωμα στους υπαλλήλους της να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να μας θεωρούν ηλίθιους. Μόνιμο μαύρο απο εμένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...