Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σηκώθηκα να πάω απο εκεί...ρώτησα στο κατάστημα και βουαλα είχε έρθει δεν είπα τιποτα πήρα την παραγγελία μου και έφυγα... στο κουτί που μου έδωσαν -ενα χάρτινο- έγραφε απο πίσω οτι το είχαν στείλει στο κατάστημα με courier απο την Δευτέρα...τα συμπεράσματα δικά σας...

online η παραγγελια εδειχνε οτι ειχε φτασει στο καταστημα; γιατι εμενα δειχνει σε επεξεργασια...δηλαδη παιζει να εχει ερθει και να μην εμφανιζεται στο site;

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε όσους λέει αποστολή από αποθήκη και έχουν βάλει παραλαβή απο κατάστημα , πάτε από εκεί . Απο οτι κατάλαβα δεν ενημερώνουν από το κατάστημα το σύστημα και θα φαίνεται συνέχεια ότι αποστέλλετε ενω ειναι εκει .

Δημοσ.

Μα τους πήρα εχθές τηλ στο κατάστημα και μ είπαν ότι ακόμα δεν έχουν λάβει τίποτα.

Δεύτερα θα πάω από εκεί να δω τι παίζει.

Στο δικό σου επειδή λες παίζει και ανακαίνιση μπορεί όντως να μην εχουν παραλάβει . Εάν είναι κοντά σου πανε από δευτέρα να δεις παντως ...

edit: Εντωμεταξύ επειδή χθες ήταν κλειστό το κατάστημα πηρα τηλ στο 2108006000 και μου ειπαν περίμενε να σου στείλουν email . Και ενώ παρέλαβα ακόμη γράφει αποστολή από αποθήκη (οτι να ναι)

Δημοσ.

Η τα φάγανε στο κατάστημα παραλαβής  ...

Έλα τώρα κακίες...

Οι υπάλληλοι του γερμανού είναι βιοπαλαιστές ταλαιπωρημένοι απο την κρίση άνθρωποι, που έχουν να "θρέψουν" τόσους φίλους, γκόμενες, ξαδέλφους, θείους, μπατζανάκηδες, κουνιάδους κλπ.. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα..

Δημοσ.

Αυτη τη φορά  παρηγγηλα με παράδοσή σε 2 διαφορετικα  και κουριερ . Πρώτο ήρθε το κουριερ σε 2 μέρες με το +3$ αποστολή  . Την Τετάρτη πρωί με πήραν τηλ  από το κατάστημα Αβέρωφ & Σμύρνης όλα καλά . Από  Καλοκαιρινού μούγκα στη στρούγκα . Έπρεπε να πάω να δω  σήμερα άλλα βρέχει και βαριέμαι   :D

Δημοσ.

Ρε παιδια κατηγορειτε ολοι τους υπαλληλους του Γερμανου.

Στην θεση τους το 99% απο εμας ομως θα εκνε το ιδιο πραγμα.

Καλα κανουν τα παιδια.

Το προβλημα ειναι του Γερμανου. Αν θελει ο ομιλος ας βρει λυση ωστε να υπαρχουν αποθεματα για ολους μας κατα την περιοδο των εκπτωσεων. Επισης θα μπορουσε να βαλει οριο για 1 τεμαχιο ανα πελατη

Δημοσ.

Ρε παιδια κατηγορειτε ολοι τους υπαλληλους του Γερμανου.

Στην θεση τους το 99% απο εμας ομως θα εκνε το ιδιο πραγμα.

Καλα κανουν τα παιδια.

Μετά απο αρκετές προσωπικές εμπειρίες, αλλά και ιστορίες που έχω ακούσει απο άτομα που κοκορεύονταν οτι γέμισαν ολόκληρα ράφια με games από κλίκες στο γερμανο, έχω κάθε δικαίωμα να τους κατηγορώ. Και όχι προσωπικά δεν θα έκανα το ίδιο πράμα, όπως και δεν το κάνουν τα περισσότερα καταστήματα, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό [σε βαρβάτη προσφόρα δηλαδή,που διαφημίζεται σε tv και το stock είναι κρίσιμο].

Επισης θα μπορουσε να βαλει οριο για 1 τεμαχιο ανα πελατη

Και ανα υπάλληλο,θα ήταν πιο δραστικό.

Δημοσ.

Επισης θα μπορουσε να βαλει οριο για 1 τεμαχιο ανα πελατη

Απαγορευεται αυστηρα αυτο βαση νομοθεσιας.  Υπηρξαν αλλες επιχειρησεις που το εκαναν και εφαγαν πολυ μεγαλα προστιμα.

Οποιος ενδιαφερεται για τιτλους psp essentials, εχει μερικους ο Γερμανος στη Καλλιθεα διπλα στον ησαπ.

Δημοσ.

πηγα σημερα σε 2 καταστηματα Γερμανος μπας και βρω το ufc 2 που δεν το προλαβα για λιγο

οταν ρωτησα αν τρεχει ακομα η προσφορα με κοιταξαν λες και και ειμαι εξωγηινος...

ποια προσφορα; δεν εχουμε καποια προσφορα....

Δημοσ.

Bρε παιδιά, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την παραλαβή από κατάστημα που ανέφεραν και άλλοι προηγουμένως. Συμπλήρωνα την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία μου και όταν επέλεγα "παραλαβή από κατάστημα" για να γλυτώσω τα μεταφορικά έξοδα, δεν εμφανίζοταν καμία λίστα επιλογής καταστήματος, μόνον ένας χάρτης google και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την παραγγελία. Τελικά αναγκάστηκα να πάω ο ίδιος στο κατάστημα και παρήγγειλα το Yoshi's New Island και Mario Party Island Tour για 3DS . Μου είπαν ότι την Τρίτη θα έχουν έρθει. Η ιστοσελίδα τους όντως είναι ολίγον της πλάκας!

Κάτω από το χάρτη έβγαζε επιλογή το κοντινότερο κατάστημα και το επέλεγες. Μήπως ήταν θέμα browser;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...