Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εκτος απο το diablo πηρα και το evolve με 7,9 € που εγραφε πανω στη ζελατινα 64,90 !! Οτι να ναι !

Το evolve είναι free to play πλέον στο pc κι από τότε η τιμή του στις κονσόλες κατρακύλισε

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποτε έκανες παραγγελία το UFC2 φιλε ;

Εγω απο την πρώτη μέρα που έγραψαν εδω μεσα για τις προσφορές στα παιχνίδια δεν υπήρχε.

Κ στο μαγαζί που πήγα κ μπήκαν στο σύστημα την ίδια μέρα μου είπαν πως δεν υπαρχει απόθεμα :/

Το ηθελα πολυ Ρε γαμωτο!

Πριν αρχίσουν να εξαντλούνται σίγουρα τα παρήγγειλα, μεσημεράκι νωρίς

Δημοσ.

Εχθές πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα τίποτα ακόμα δεν έχει πάει.

Από τις 6-2 είναι κολλημένο "αποστολή από αποθήκη"

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μ είπαν επειδή υπάρχει ένα θέμα με το κατάστημα παραλλαβης που έχω βάλει με ανακαίνιση κτλπ μέχρι τέταρτη θα έχω παραλλαβει κανονικά...Τι να πω..

Άντε να δούμε..

Δημοσ.

σηκώθηκα να πάω απο εκεί...ρώτησα στο κατάστημα και βουαλα είχε έρθει δεν είπα τιποτα πήρα την παραγγελία μου και έφυγα... στο κουτί που μου έδωσαν -ενα χάρτινο- έγραφε απο πίσω οτι το είχαν στείλει στο κατάστημα με courier απο την Δευτέρα...τα συμπεράσματα δικά σας...

• Like 1
Δημοσ.

Bρε παιδιά, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την παραλαβή από κατάστημα που ανέφεραν και άλλοι προηγουμένως. Συμπλήρωνα την ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία μου και όταν επέλεγα "παραλαβή από κατάστημα" για να γλυτώσω τα μεταφορικά έξοδα, δεν εμφανίζοταν καμία λίστα επιλογής καταστήματος, μόνον ένας χάρτης google και δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την παραγγελία. Τελικά αναγκάστηκα να πάω ο ίδιος στο κατάστημα και παρήγγειλα το Yoshi's New Island και Mario Party Island Tour για 3DS . Μου είπαν ότι την Τρίτη θα έχουν έρθει. Η ιστοσελίδα τους όντως είναι ολίγον της πλάκας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...