Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Γερμανό όταν κάνεις παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα δέχονται μόνο μετρητά όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω.

• Like 2
  • Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έμενα αρνήθηκαν να περάσουν τη κάρτα στη online παραγγελία και έκανα μια γύρα να βρω ΑΤΜ αλλά δε γμτε τουλάχιστον πήρα κάτι . 

Όπως έγραψα και παραπάνω "λογικά", δεν είπα ότι είναι σίγουρο, μην παραπληροφορήσω κιόλας άθελά μου. Εξάλλου με ρευστό θα πλήρωνα, 5 ευρώ είναι -- ένας καφές -- :P

Στον Γερμανό όταν κάνεις παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα δέχονται μόνο μετρητά όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω.

Δεν το παρατήρησα τότε, ζητώ συγγνώμη!

Δημοσ.

Εγώ πάντως αύριο θα πάω από εκεί να δω τι θα γίνει τελικα

Αν και πιστεύω 99% άκυρο.

Ήθελα να ξερά τι μου έστειλαν μαιλ ότι αποστολή από την αποθήκη...

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε και το Μπάτμαν. Κρίμα που δεν έκαναν μία συσκευασία με το god of war και πλήρωσα τα μεταφορικά. Αλλά δεν με χάλασε με 13ε πήρα το παιχνίδι που πάνω στην ζελατίνα έγραφε 39.90

Δημοσ.

nba2k16 παρήγγειλα για τον 10χρονο ανηψιό μου αλλα δε το βλέπω και ο π@π@ρ@σ του το έταξα, να δεις που στο τέλος θα το πληρώσω το 30αρι...

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε και το Μπάτμαν. Κρίμα που δεν έκαναν μία συσκευασία με το god of war και πλήρωσα τα μεταφορικά. Αλλά δεν με χάλασε με 13ε πήρα το παιχνίδι που πάνω στην ζελατίνα έγραφε 39.90

Εγω εκτος απο το diablo πηρα και το evolve με 7,9 € που εγραφε πανω στη ζελατινα 64,90 !! Οτι να ναι !

Δημοσ.

Εγω εκτος απο το diablo πηρα και το evolve με 7,9 € που εγραφε πανω στη ζελατινα 64,90 !! Οτι να ναι !

Ετσι ειναι ο Γερμανος.Οι τιμες ειναι ξεχασμενες απο οταν πρωτο κυκλοφορουν τα παιχνιδια(που κλασσικα δεν τα αγοραζει κανεις)και μονο σε τιποτα εκπτωσεις ξεστοκαρισματα που φευγουν αυτα.

Δημοσ.

Αυτά που είναι στα ράφια σκονισμένα και με αρχικές τιμές 70αρια ,μπορώ να τα ζητησω στην τιμή που τα έχουν στο site με την έκπτωση? Πχ ειχε το dark souls 3 με τιμή 69€. Μπορώ να του πω να το πάρω με 34 που έχει στο site? Είχε και άλλα τέτοια.

Δημοσ.

AC Chronicles, UFC2, Destiny (όλα PS4) κομπλέ η παραλαβή από κατάστημα

Ποτε έκανες παραγγελία το UFC2 φιλε ;

Εγω απο την πρώτη μέρα που έγραψαν εδω μεσα για τις προσφορές στα παιχνίδια δεν υπήρχε.

Κ στο μαγαζί που πήγα κ μπήκαν στο σύστημα την ίδια μέρα μου είπαν πως δεν υπαρχει απόθεμα :/

Το ηθελα πολυ Ρε γαμωτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...