Heybro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 23,71 με μεταφορικά + αντικαταβολή. 22,9 με μεταφορικά + αντικαταβολή δωρεάν από Γερμανό. Πιο φθηνά βγήκε. Δεν μιλάμε για αυτή την έκδοση?
Jake07 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως τσίμπησα την Τρίτη από κατάστημα Κερατσίνι, crew, battlefield 4 και rainbow six. Στο ίντερνετ φαινόταν όλα εξαντλημένα. Και είχε ακόμα μερικά need for speed
dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μιλάμε για αυτή την έκδοση? Ναι γι αυτη μιλαμε .Κοιτα ποσο βγαινει με μεταφορικα και αντικαταβολη : 23,71
kamennos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 αν θελει κανεις crew για xbox one να στειλει ενα πμ γιατι το παρηγγειλα για δωρο αλλα τελικα βρηκα κατι αλλο. ειναι απο χθες διαθεσιμο στο καταστημα χολαργου (αθηνα) 1
cpttony Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μου ήρθε το απόγευμα mail , ότι η παραγγελία μου είναι στο κατάστημα... Φαίνεται είμαι απο τους τυχερούς.. Για να μην προτρέχω, δεν πήγα να την παραλάβω, αύριο το πρωί λογικά. Και νομίζω, κάτι αναφέρθηκε χθες στο ότι δίνουν προτεραιότητα στην κάρτα, εγώ παράγγειλα με αντικαταβολή, οπότε μάλλον περισσότερο τύχη θα είναι (?).
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μου ήρθε το απόγευμα mail , ότι η παραγγελία μου είναι στο κατάστημα... Φαίνεται είμαι απο τους τυχερούς.. Για να μην προτρέχω, δεν πήγα να την παραλάβω, αύριο το πρωί λογικά. Και νομίζω, κάτι αναφέρθηκε χθες στο ότι δίνουν προτεραιότητα στην κάρτα, εγώ παράγγειλα με αντικαταβολή, οπότε μάλλον περισσότερο τύχη θα είναι (?). Δε νομίζω ότι δίνουν προτεραιότητα στην κάρτα. Ίσως δίνουν προτεραιότητα στο ποσό όπως γράφτηκε ή στο πότε έγινε η παραγγελία.
Heybro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γι αυτη μιλαμε .Κοιτα ποσο βγαινει με μεταφορικα και αντικαταβολη : 23,71 diablo 3.jpg Αντικαταβολή δεν χρειάζεται πληρώνεις με e-Banking χρεωστικη. Τέλος πάντων μιλάμε για 2 3 ευρώ διαφορά κοίτα να χαρείς το παιχνίδι τα άλλα είναι απλά να λέμε κάτι.
cpttony Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε νομίζω ότι δίνουν προτεραιότητα στην κάρτα. Ίσως δίνουν προτεραιότητα στο ποσό όπως γράφτηκε ή στο πότε έγινε η παραγγελία. Σαφώς, απλώς το ανέφερα, διότι χθες σαν να διάβασα κάτι με τις κάρτες (ίσως θυμάμαι και λάθος). Η παραγγελία έγινε 8 παρά το πρωί προχθές, με "μικρή διαθεσιμότητα", και αφότου που ολοκλήρωσα την παραγγελία, έγινε μη διαθέσιμο (μιλάω για το RoTR στο PC-- 5 ευρώ). 1
dfokas21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αντικαταβολή δεν χρειάζεται πληρώνεις με e-Banking χρεωστικη. Τέλος πάντων μιλάμε για 2 3 ευρώ διαφορά κοίτα να χαρείς το παιχνίδι τα άλλα είναι απλά να λέμε κάτι.Χεχε θα το χαρώ φίλε μου αν και δεν ξέρω πόσο μετά από pc και ps3. Άντε πάλι από την αρχή (πορωση)!
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Σαφώς, απλώς το ανέφερα, διότι χθες σαν να διάβασα κάτι με τις κάρτες (ίσως θυμάμαι και λάθος). Η παραγγελία έγινε 8 παρά το πρωί προχθές, με "μικρή διαθεσιμότητα", και αφότου που ολοκλήρωσα την παραγγελία, έγινε μη διαθέσιμο (μιλάω για το RoTR στο PC-- 5 ευρώ). Επίσης, αν δεν πληρώσεις με κάρτα και βάλεις πληρωμή στο κατάστημα πρέπει να πληρώσεις μετρητά.
cpttony Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης, αν δεν πληρώσεις με κάρτα και βάλεις πληρωμή στο κατάστημα πρέπει να πληρώσεις μετρητά. Φυσικά βρε! 1
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικά βρε! Εντάξει, εγώ δεν ήμουν σίγουρος. Πίστευα ότι μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα στο κατάστημα
cpttony Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει, εγώ δεν ήμουν σίγουρος. Πίστευα ότι μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα στο κατάστημα Λογικά, θα γίνεται... Βασικά, όταν πληρώνω λογαριασμούς με ρωτάνε αν πληρώσω με κάρτα ή μετρητά. Δεν βρίσκω λόγo να μην μπορείς με κάρτα, και ας έχεις επιλέξει "αντικαταβολή" στην online παραγγελία.
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά, θα γίνεται... Βασικά, όταν πληρώνω λογαριασμούς με ρωτάνε αν πληρώσω με κάρτα ή μετρητά. Δεν βρίσκω λόγo να μην μπορείς με κάρτα, και ας έχεις επιλέξει "αντικαταβολή" στην online παραγγελία. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καταστήματος αλλά εμένα μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω μετρητά (όπως έλεγε και στην online παραγγελία, οι επιλογές ήταν πληρωμή με κάρτα απευθείας ή πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα). 1
dimyok Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά, θα γίνεται... Βασικά, όταν πληρώνω λογαριασμούς με ρωτάνε αν πληρώσω με κάρτα ή μετρητά. Δεν βρίσκω λόγo να μην μπορείς με κάρτα, και ας έχεις επιλέξει "αντικαταβολή" στην online παραγγελία. Έμενα αρνήθηκαν να περάσουν τη κάρτα στη online παραγγελία και έκανα μια γύρα να βρω ΑΤΜ αλλά δε γμτε τουλάχιστον πήρα κάτι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα