Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Link για το tomb raider -PC που συζητουσατε ποιο ειναι ρε παιδια? γιατι εγω ποτε δε το ειδα στη λιστα ουτε με search το βρισκω...

Εδώ. Aν δεν το εμφανίζει στην λίστα, μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα(?)

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδώ. Aν δεν το εμφανίζει στην λίστα, μάλλον τελείωσαν τα αποθέματα(?)

Προφανώς, όπως και με τα άλλα games που εξαντλήθηκαν και δεν τα εμφανίζει πλεον. 

Ρε που έχουμε φτάσει, να χρειαζόμαστε βύσμα και για τις προσφορές στο γερμανό.

offtopic: Θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια που αγόρασα απο άτομο Psp με πολλά games σε γελοία χαμηλή τιμή [στις αγγελιες έπαιζαν τριπλάσιες τιμες και με λιγοτερα games]. Οταν συναντηθηκαμε και τον ρωτησα που τον εχω ξαναδει, μου ειπε οτι δουλευει σε γνωστο καταστημα και τον θυμήθηκα. Επομένως αναλογιστείτε σε πόσο χαμηλή τιμη θα το προμηθεύτηκε ο ίδιος σε κάποια προσφορά στο κατάστημα [που εμείς οι απ'εξω δεν προλάβαμε για τους γνωστούς λόγους] για να έχει κέρδος με την πώληση σε επίσης πολύ χαμηλή τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο την σελιδα στο facebook(προτεινομενη διαφημιση κιολας....)

Είναι δυνατόν να κάνετε εκπτώσεις και μέσα σε 10 λεπτα να λέει μη διαθέσιμο?πόσα κομμάτια διαθέτετε?2? 3?

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει η διαθεσιμότητα των συσκευών μεταβάλλεται συνεχώς. Προσπαθούμε πάντα να γίνεται ανεφοδιασμός εξοπλισμών και να προσφέρουμε τις καλύτερες εκπτώσεις και προσφορές στους πελάτες μας.

Κοροϊδεύετε το κόσμο βαζεται σε προσφορά games παραγγέλνουμε και μετά τα ακυρώνεται αίσχος ποτέ ξανά απο Γερμανό αγορά

Δημοσ.

Και μερικά ακόμα:

"Are Germanos ? ? ? poios o logos na diafimizeis kati afou den to exeis ? ? Elladara monno . . .poio kato den yparxei ! ! !"

"200 games από 4.90 τι έγινε και τα 200 μη διαθέσιμο ;;;"

"Η ψευτιά πάλι με τα games νέο είδος κοροϊδίας ρε σεις δεν ντρέπεστε καθόλου το δια διαφημίζετε αλλά δεν έχετε κανένα η παραπλάνηση στο μεγαλείο της"

"ωραίες οι εκτπώσεις στα games... αλλα δεν υπάρχει κανένα σε stock"

Δημοσ.

Χθες το βράδυ κατα τις 11, ήρθε mail με εξέλιξη της παραγγελίας... Το παιχνίδι είναι καθ' οδόν. Τώρα ξέρω αν θα λάβω mail ή μήνυμα για το αν έχει έρθει στο κατάστημα..

Δημοσ.

Χθες το βράδυ κατα τις 11, ήρθε mail με εξέλιξη της παραγγελίας... Το παιχνίδι είναι καθ' οδόν. Τώρα ξέρω αν θα λάβω mail ή μήνυμα για το αν έχει έρθει στο κατάστημα..

εγώ με παρόμοιο email,στην τότε προσφορά με τα xbox one στα 199,δεν παρέλαβα ποτέ,καθώς δεν έφτασε στο κατάστημα ποτέ.

Δημοσ.

Το fallout anthology πρέπει να ήταν μακράν η καλύτερη προσφορά. Έκανα μια προσπάθεια χθες για τηλεφωνική παραγγελία αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει πουθενά, δεν πειράζει!

Δημοσ.

εγώ με παρόμοιο email,στην τότε προσφορά με τα xbox one στα 199,δεν παρέλαβα ποτέ,καθώς δεν έφτασε στο κατάστημα ποτέ.

Ελπίζω να έρθει.
Δημοσ.

εγω παντως πηρα απο ενα απο τα 3 καταστηματα λαρισας το battlefield hardline με 4.9€ και απο το site προλαβα το thief goty με 7.9€ και το assasins creed chronicles (3 παιχνιδια σε 1) με 4.9€. τα 2 τα παρειγγειλα την τριτη πουωτα ξαναεβγαλε διαθεσιμα σημερα παρελαβα απο το καταστγμα.

ευχαριστω τον topic starter!!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ακόμα τίποτα

Μάλλον δεν θα παραλλαβω τίποτα

Ούτε ενημέρωση ούτε μαιλ

Εχει προχωρήσει καθόλου η διαδικασία η είναι ακομη μονο καταχωρημένη ;

Δημοσ.

Αποστολή από αποθήκη είναι εδώ και 2 μέρες;.

Και εμένα τα ιδια.Θα περιμένω μέχρι αύριο,εαν δεν έρθει θα πάω απο το κατάστημα να δω τι παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...