Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τα περισσοτερα αυτη την στιγμη παλι εξαντλημενα παρουσιαζονται.
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Για πιο game έπεσε άκυρο είμαι σίγουρος για falloutCod και fallout. Είχα και άλλο ένα (νομίζω NBA) μου λέει να στείλουμε αυτό και λέω όχι κρατήστε το μη σας λείψει 1
kataramenoc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Απαράδεκτοι...Αγόρασα το Σάββατο το Destiny The Taken King για PS3 όσο ήταν σε διαθεσιμότητα και η παραγγελία καταχωρήθηκε κανονικά.Και σήμερα ,καθώς δεν μου είχαν στείλει μήνυμα για την αποστολή από την αποθήκη, τους κάλεσα εγώ για να μου πει μια αγενέστατη υπάλληλος ότι έχει εξαντληθεί και δεν θα το ξαναφέρουν.
Getta Robo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μια ακομα ομαδικη καταγγελια φαινεται πως ειναι ιδανικη και φετος. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μετα διαβαζουμε και κατι τετοια σχολια επειδη μερικοι πηραν ορισμενα και τρελενομαστε Και ο Γερμανός, να μη κράζουμε μόνο, να λέμε και καμιά καλή κουβέντα!
SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως παρέλαβα τα πάντα. Οι πρώτες 2 παραγγελίες έγιναν Σάββατο (Fallout Pip-Boy & Gears 4). Τα υπόλοιπα έγιναν την Δευτέρα που φαινόντουσαν πάλι διαθέσιμα. Όλα πληρωμένα με κάρτα. Υποψιάζομαι πως δίνουν προτεραιότητα στις κάρτες. Το ίδιο είχε γίνει με Γερμανό & Cosmote όταν έβγαλαν το iPhone 6s 64GB στα 499€. Aρκετοί που παρήγγειλαν πριν από μένα, αλλά με αντικαταβολές, έφαγαν άκυρα. Εγώ είχα παραλάβει κανονικά... Ευχαριστώ τον T/S... 7
stelios18120 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις δουλειά για το Σαββατοκύριακο απ ότι βλέπω. Άντε να δούμε αν θα παραλλαβουμε και εμείς. 1
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Πι Πιθανοτατα δεν υπεπεσε στην ιδια πατατα με παλια, και φροντισε να εχει καποιο στοκ. Ομως, δεν γινεται ρε παιδια, να βγαινει η διαφημιση Κυριακη βραδυ και Δευτερα να εχουν φυγει ολα. Να ξερεις οτι αν δεν υπηρχε ο κοσμος που το κυνηγησε τοτε το θεμα, μαζι τους κι εγω, θα τρωγαμε το ιδιο δουλεμα ακομα. Γενικα, τα μαγαζια πρεπει να εχουν εξυπνους καταναλωτες, για να αντιμετωπιζουν τις πονηριες τους. Όπως έγραψε και ο φίλος hurin πιο κάτω το θέμα εδώ στο φόρουμ ανέβηκε Σάββατο μεσημέρι, άρα η διαφήμιση έπαιξε σίγουρα νωρίτερα και όχι Κυριακή βράδυ. Ακόμα και Κυριακή βράδυ όμως που όντως έπαιζε ακόμα η διαφήμιση κάποια παιχνίδια γίνανε ξανά διαθέσιμα ενώ ήταν εξαντλημένα. Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να είχαν αρκετά κομμάτια. Μετα διαβαζουμε και κατι τετοια σχολια επειδη μερικοι πηραν ορισμενα και τρελενομαστε Πιστεύω ότι πήρε η πλειοψηφία αυτή τη φορά, αυτό έχω καταλάβει κι από τα σχόλια εδώ.
Thrylos7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 απιστευτη τιμη η συλλεκτικη του fallout anthology.....δυστυχως δεν προλαβα Παρελαβα σημερα Fallout Anthology απο το Γερμανο της γειτονιας μου και ας μην προλαβα το online. Η διαδικασια που ακολουθησα ηταν η εξης : 1) Παιρνω τηλεφωνο στο κεντρικο τους να ρωτησω τυχον διαθεσιμοτητα σε καποιο καταστημα της Αττικης μιας και στο Γερμανο μονο ετσι γινεται αφου τα καταστηματα δεν ειναι συνδεδεμενα και δε μπορουν να δουν αποθεματα αλλων. 2) Μου λενε στο τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει σε κανενα, αλλα υπαρχουν κομματια στην Αποθηκη. Μου λενε επισης οτι δεν μπορουν να κανουν αυτοι παραγγελια και οτι πρεπει να παω στον κοντινο μου Γερμανο να ζητησω αποκει να το παραγγειλουν. 3) Παω οπως μου υπεδειξαν Σαββατο μεσημερι και ριχνουν παραγγελια και κρατανε τα στοιχεια μου. 4) Δεν περιμενα να παρω τιποτα, αντιθετως περιμενα ή να μη με παρουν ποτε τηλ, ή να με παρουν να μου πουν οτι τελικα δε βρεθηκε αποθεμα ειδικα αφου Δευτερα-Τριτη ηταν αφαντοι. 5) Σχεδον το ειχα ξεχασει οτι ειχα παραγγειλει και σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο οτι εφτασε στο καταστημα....ποιος το περιμενε :/ 1
Stone Cold Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάντως παρέλαβα τα πάντα. Οι πρώτες 2 παραγγελίες έγιναν Σάββατο (Fallout Pip-Boy & Gears 4). Τα υπόλοιπα έγιναν την Δευτέρα που φαινόντουσαν πάλι διαθέσιμα. Όλα πληρωμένα με κάρτα. Υποψιάζομαι πως δίνουν προτεραιότητα στις κάρτες. Το ίδιο είχε γίνει με Γερμανό & Cosmote όταν έβγαλαν το iPhone 6s 64GB στα 499€. Aρκετοί που παρήγγειλαν πριν από μένα, αλλά με αντικαταβολές, έφαγαν άκυρα. Εγώ είχα παραλάβει κανονικά... Δε νομίζω να δίνουν μόνο προτεραιότητα στις κάρτες, αλλά και στα μεγάλα ποσά, εσύ πχ. εδωσες 100+ ευρώ, ενώ το παιδί πιο πάνω κάτω απο 10 ευρώ. Ποιον συμφέρει να εξυπηρετήσουν με την μπακαλίστικη νοοτροπία τους? Φυσικά εσένα. Όπως και πόσα άτομα θα αγόρασαν μαζικά απο 10 και τεμάχια για μεταπωλήσεις κλπ. Εννοείται οτι τους κοστίζει λιγότερο να δίνουν πολλά μαζί, παρά ένα-ένα σε ξεχωριστές παραγγελίες. Μέσα σε αυτό βάλτε και τα πόσα θα κράτησαν οι υπάλληλοι για τους ίδιους, για γνωστούς και για μπατζανάκηδες και πες αντίο στο απόθεμα. Τι και αν έκανες παραγγελία, όσο το προιόν ήταν διαθέσιμο, φυσικά θα προωθηθεί πρώτα στις ακριβές παραγγελιες που έγιναν αργοτερα από τη δικιά σου, και φυσικά αν έβαλες παραλαβή απο κατάστημα,πρέπει να περάσει face control από τον βλάχο υπάλληλο , που μπορει να του γιαλίσει και να το κρατήσει για την πάρτη του. Βρε ουστ.
cpttony Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή μ' αυτά που διαβάζω, παίζει και αν μην το πάρω ποτέ το Tomb Raider...
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή μ' αυτά που διαβάζω, παίζει και αν μην το πάρω ποτέ το Tomb Raider... Αν δεν σε εχουν ειδοποιησει ακομα ναι. Θα σου προτεινα να επαιρνες ενα τηλεφωνο να ξερεις σιγουρα,μην περιμενεις τσαμπα.
cpttony Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν σε εχουν ειδοποιησει ακομα ναι. Θα σου προτεινα να επαιρνες ενα τηλεφωνο να ξερεις σιγουρα,μην περιμενεις τσαμπα. Μόνο ένα mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας έχω λάβει. Στο tracking μου λέει "επεξεργασία". Η παραγγελία έγινε βέβαια το πρωί σήμερα.
SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι που ξέχασα. Τα 3 από τα 5 παιχνίδια που παρήγγειλα την Δευτέρα, είχαν πάνω αυτοκόλλητο με τιμή, που σημαίνει ότι μάλλον βρισκόντουσαν σε κάποιο κατάστημα...
Thrylos7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 το Link για το tomb raider -PC που συζητουσατε ποιο ειναι ρε παιδια? γιατι εγω ποτε δε το ειδα στη λιστα ουτε με search το βρισκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα