Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως έχει πάρει κανείς διπλό το PES2016 για ps3 να του το ανταλλάξω με ένα NBA2K2016? sorry αν είμαι offtopic, νομίζω ότι μπορεί και άλλοι να θέλουν καμιά ανταλλαγή για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.. :-D   

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τα god of war για PS Vita και περιμένω και το batman, διότι στην αρχή το είχε εξαντλημένο και μου το έβγαλε διαθέσιμο ξανα προχθες.. η μια παραγγελία εγινε στις 5 το βραδάκι και η άλλη στις 6 του μήνα απόγευμα (παραλαβή με αντικαταβολή)

ευχαριστώ TS

Δημοσ.

Και ο Γερμανός, να μη κράζουμε μόνο, να λέμε και καμιά καλή κουβέντα! :P :D

Ο Γερμανος εχει φαει καταγγελια για παρομοιες ενεργειες με παιχνιδια, τα οποια ηταν σε ελαχιστο αποθεμα. Συνεχιζει την ιδια τακτικη απο ο,τι βλεπω, απλα ο κοσμος εχει βαρεθει να ασχολειται. Οσοι προλαβαν και τσιμπησαν πανηγυριζουν. Αλλα οχι να πουμε και ευχαριστω.

Δημοσ.

Ο Γερμανος εχει φαει καταγγελια για παρομοιες ενεργειες με παιχνιδια, τα οποια ηταν σε ελαχιστο αποθεμα. Συνεχιζει την ιδια τακτικη απο ο,τι βλεπω, απλα ο κοσμος εχει βαρεθει να ασχολειται. Οσοι προλαβαν και τσιμπησαν πανηγυριζουν. Αλλα οχι να πουμε και ευχαριστω.

Εγώ πιστεύω ότι είχε αρκετά κομμάτια, αφού μετά την πρώτη εξάντληση έγιναν ξανά κάποια διαθέσιμα. Οι περισσότεροι πρέπει να πήραν.

Δημοσ.

Πι

Εγώ πιστεύω ότι είχε αρκετά κομμάτια, αφού μετά την πρώτη εξάντληση έγιναν ξανά κάποια διαθέσιμα. Οι περισσότεροι πρέπει να πήραν.

Πιθανοτατα δεν υπεπεσε στην ιδια πατατα με παλια, και φροντισε να εχει καποιο στοκ. Ομως, δεν γινεται ρε παιδια, να βγαινει η διαφημιση Κυριακη βραδυ και Δευτερα να εχουν φυγει ολα. Να ξερεις οτι αν δεν υπηρχε ο κοσμος που το κυνηγησε τοτε το θεμα, μαζι τους κι εγω, θα τρωγαμε το ιδιο δουλεμα ακομα. Γενικα, τα μαγαζια πρεπει να εχουν εξυπνους καταναλωτες, για να αντιμετωπιζουν τις πονηριες τους.

Δημοσ.

Στο φόρουμ το μάθατε από Σάββατο μεσημέρι. εγώ από το απόγευμα, και πάλι πρόλαβα Rise of the Tomb Raider, Mirrors Edge Catalyst, The Evil Within, Wolfenstein the Old Blood.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ 35' μετά το ανέβασμα του τόπικ πήρα σε Γερμανό τις περιοχής μου,ρώτησα για rise of the tomb raider μου λέει δεν υπάρχει ψίχουλο κάτσε να δώ διαθεσιμότητα σε άλλα καταστήματα, δεν το έβρισκε πουθενά,τώρα εσύ που το βρήκες διαθέσιμο ο θεός και η ψυχή του.

Δημοσ.

Εγώ ενώ στη αρχή δεν έβρισκα Τπτ μετά από 2-3 μέρες είδα στο site διαθέσιμο το just cause 3 και το τσίμπησα, σήμερα πήγα να παραλάβω κ ρώτησα γενικά από παιχνίδια για PC τι έχετε και μ έδωσε far cry primal, cod infinity και ghosts και κάτι αλλα, ενώ στο site δεν είχε Τπτ. Τα πήρα κ έφυγα κυριος :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...