zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή αν πάω καταστημα παίζει να τα έχουν εκεί; Βασικά θα πάω το απόγευμα γιατι αν περιμένεις από αυτούς... Λογικά θα έρθει mail ότι είναι στο κατάστημα.
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά στο άλλο μέλος δεν είχε έρθει τίποτα και παρόλα αυτά η παραγγελία ήταν εκεί
lionheart75 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ νωρίτερα απο Κατάστημα της επιλογής μου. Όσοι βάλατε παραλαβή απο κατάστημα της περιοχής σας ΜΗΝ περιμένετε να σας ειδοποιήσουν στο κινητό. Θα σας έχει έρθει e-mail ότι έχουν παραληφθεί απο το κατάστημα. Πάτε απο εκεί και τα παίρνετε όμορφα και ωραία.... Ναι αλλά στο άλλο μέλος δεν είχε έρθει τίποτα και παρόλα αυτά η παραγγελία ήταν εκεί Mπορεί απλά να έτυχε να αργήσει λίγο να έρθει το e-mail. Και εμένα πιθανόν να παραλάβανε απο το πρωί μιας και χτές εστάλη απο Αποθήκη αλλά το e-mail ήρθε το μεσημέρι. Υπομονή μην τρελαίνεστε παίδες.
gamer73 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παραλαβη απο το καταστημα ή με κουριερ σπιτι? Κούριερ δεν το έστειλαν τελικά
cpttony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πάω στο τοπικό κατάστημα είχε ό,τι ήθελες απο PS4 αλλά σχεδόν τίποτα απο αυτά που ήθελα (PC, Vita). Μου είπε να τηλεφωνήσω σε 1-2 μέρες και θα μου πουν αν έχουν αυτά που θέλω.
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποιο καταστημα πηγές και ειχε ότι θέλεις από ps4;
cpttony Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Επαρχία (νησί).. Όχι Αθήνα πάντως. Ίσως να υπερέβαλα λίγο με το "ό,τι ήθελες", αλλά το σίγουρο ήταν ότι είχε μπόλικο πράμα από PS4.
SaFiS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα πριν από λίγο το Gears 4 από το τοπικό κατάστημα (Βέροια), αλλά όχι ακόμη το Fallout 4 Pip-Boy Edition, που υποτίθεται είχαν φύγει μαζί χθες το βράδυ. Περιμένω ακόμη 5 τίτλους που είχαν ξαναγίνει διαθέσιμοι και τους παρήγγειλα χθες...
hurin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ 4 παιχνίδια, να είναι καλά ο topic starter! 1
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ 4 παιχνίδια, να είναι καλά ο topic starter! Και ο Γερμανός, να μη κράζουμε μόνο, να λέμε και καμιά καλή κουβέντα! 2
_Vagg_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κυριακή βράδυ παρήγγειλα 16 παιχνίδια (x1, ps4,pc και ένα για ps3), σήμερα τα παρέλαβα από το κατάστημα, δυνατές τιμές μπράβο στο Γερμανό.
rafail1994 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Κυριακή βράδυ παρήγγειλα 16 παιχνίδια (x1, ps4,pc και ένα για ps3), σήμερα τα παρέλαβα από το κατάστημα, δυνατές τιμές μπράβο στο Γερμανό. Εσύ τα πήρες όλα και δεν προλάβαμε τιποτα ; Εγώ ακόμη περιμένω .... 1
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Εγω μολις παρελαβα και ευτυχως τη σωστη εκδοση : diablo 3 ultimate edition xbox one 22,9€ . Πρωτη παραγγελια απο eshop γερμανου , με οσα εχω διαβασει εδω μεσα , παλι καλα ναλεω ! 16 έχει στο skroutz σε κατάστημα αν την πήρες 23 την πήρες ακριβά.
cpttony Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα το RoTR διαθέσιμο, μετά που έκανα την παραγγελία εξαντλήθηκε. Ελπίζω να ήμουν ο αυτός που το έκανε μη διαθέσιμο
dfokas21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 16 έχει στο skroutz σε κατάστημα αν την πήρες 23 την πήρες ακριβά.23,71 με μεταφορικά + αντικαταβολή.22,9 με μεταφορικά + αντικαταβολή δωρεάν από Γερμανό. Πιο φθηνά βγήκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα