Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν πάω καταστημα παίζει να τα έχουν εκεί;

Βασικά θα πάω το απόγευμα γιατι αν περιμένεις από αυτούς...

Λογικά θα έρθει mail ότι είναι στο κατάστημα.

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ νωρίτερα απο Κατάστημα της επιλογής μου. Όσοι βάλατε παραλαβή απο κατάστημα της περιοχής σας ΜΗΝ περιμένετε να σας ειδοποιήσουν στο κινητό. Θα σας έχει έρθει e-mail ότι έχουν παραληφθεί απο το κατάστημα. Πάτε απο εκεί και τα παίρνετε όμορφα και ωραία.... ;)

Ναι αλλά στο άλλο μέλος δεν είχε έρθει τίποτα και παρόλα αυτά η παραγγελία ήταν εκεί

Mπορεί απλά να έτυχε να αργήσει λίγο να έρθει το e-mail. Και εμένα πιθανόν να παραλάβανε απο το πρωί μιας και χτές εστάλη απο Αποθήκη αλλά το e-mail ήρθε το μεσημέρι. Υπομονή μην τρελαίνεστε παίδες. :P

Δημοσ.

Πάω στο τοπικό κατάστημα είχε ό,τι ήθελες απο PS4 αλλά σχεδόν τίποτα απο αυτά που ήθελα (PC, Vita). Μου είπε να τηλεφωνήσω σε 1-2 μέρες και θα μου πουν αν έχουν αυτά που θέλω.

Δημοσ.

Επαρχία (νησί).. Όχι Αθήνα πάντως. ;)

Ίσως να υπερέβαλα λίγο με το "ό,τι ήθελες", αλλά το σίγουρο ήταν ότι είχε μπόλικο πράμα από PS4.

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν από λίγο το Gears 4 από το τοπικό κατάστημα (Βέροια), αλλά όχι ακόμη το Fallout 4 Pip-Boy Edition, που υποτίθεται είχαν φύγει μαζί χθες το βράδυ. Περιμένω ακόμη 5 τίτλους που είχαν ξαναγίνει διαθέσιμοι και τους παρήγγειλα χθες...

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ 4 παιχνίδια, να είναι καλά ο topic starter!

Και ο Γερμανός, να μη κράζουμε μόνο, να λέμε και καμιά καλή κουβέντα! :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Κυριακή βράδυ παρήγγειλα 16 παιχνίδια (x1, ps4,pc και ένα για ps3), σήμερα τα παρέλαβα από το κατάστημα, δυνατές τιμές μπράβο στο Γερμανό.

Δημοσ.

Κυριακή βράδυ παρήγγειλα 16 παιχνίδια (x1, ps4,pc και ένα για ps3), σήμερα τα παρέλαβα από το κατάστημα, δυνατές τιμές μπράβο στο Γερμανό.

Εσύ τα πήρες όλα και δεν προλάβαμε τιποτα ; :P

Εγώ ακόμη περιμένω ....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μολις παρελαβα και ευτυχως τη σωστη εκδοση : diablo 3 ultimate edition xbox one 22,9€ .

Πρωτη παραγγελια απο eshop γερμανου , με οσα εχω διαβασει εδω μεσα , παλι καλα ναλεω !

16 έχει στο skroutz σε κατάστημα αν την πήρες 23 την πήρες ακριβά.

Δημοσ.

Βρήκα το RoTR διαθέσιμο, μετά που έκανα την παραγγελία εξαντλήθηκε. Ελπίζω να ήμουν ο αυτός που το έκανε μη διαθέσιμο  :devil:

Δημοσ.

16 έχει στο skroutz σε κατάστημα αν την πήρες 23 την πήρες ακριβά.

23,71 με μεταφορικά + αντικαταβολή.

22,9 με μεταφορικά + αντικαταβολή δωρεάν από Γερμανό.

Πιο φθηνά βγήκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...