nvnight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε ολους. Ανοίγω το θέμα περισσότερο για να ακούσω γνώμες σχετικά με το παρακάτω. Παρατηρώ όλο και περισσότερο,μέλη να σβήνουν παντελώς το θέμα και το κείμενο της αγγελίας τους αφού πωλήσουν..Αποτέλεσμα να μπαίνεις σε ένα προφίλ για να δεις feedback για παλιές αγγελίες του χρήστη και δεν ξέρεις τι πούλαγε..Δε λέω ότι είναι ανήθικο αλλά γιατί το κάνουν? Είναι miners και πωλούν συνεχώς gpus,είναι έμποροι και δε θέλουν να καρφώφουν,τι άλλο? Περίεργοι αυτοί οι μυστικισμοι.. 1
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε ολους. Ανοίγω το θέμα περισσότερο για να ακούσω γνώμες σχετικά με το παρακάτω. Παρατηρώ όλο και περισσότερο,μέλη να σβήνουν παντελώς το θέμα και το κείμενο της αγγελίας τους αφού πωλήσουν..Αποτέλεσμα να μπαίνεις σε ένα προφίλ για να δεις feedback για παλιές αγγελίες του χρήστη και δεν ξέρεις τι πούλαγε..Δε λέω ότι είναι ανήθικο αλλά γιατί το κάνουν? Είναι miners και πωλούν συνεχώς gpus,είναι έμποροι και δε θέλουν να καρφώφουν,τι άλλο? Περίεργοι αυτοί οι μυστικισμοι.. Πολύ ύποπτο το βλέπω και εγώ πάντως...
nvnight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος!!!! Πρόβλημα κανένα και με κανέναν,αν δε με ενοχλεί απορία απλά για ένα φαινομενο που γίνεται ολοένα και πιο εντονο.ευχαριστω για την πολύτιμη συνδρομή.. 1
Havik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πέρα από το να μην βλέπεις τι πούλησαν δεν υπάρχει άλλος λόγος, μπορεί να μαζέψει θετικές επειδή δίνει Free κλειδιά από free game ή γιατί πουλάει πράγματα των «5€» και να μην θέλει να φαίνετε από τι είναι οι θετικές που έχει μαζέψει, μπορεί πάλι να είναι έμπορος και να μην θέλει να φαίνετε το ιστορικό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Να σας αναφέρω μόνο πως σε τέτοιες άδειες αγγελίες θα αφαιρούνται και οι αξιολογήσεις. 6
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Να σας αναφέρω μόνο πως σε τέτοιες άδειες αγγελίες θα αφαιρούνται και οι αξιολογήσεις. Δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Κάνω αναφορές και μετά για μέρες μένουν. Σε αγγελίες με τίτλο "..." ή "---" και άλλα τέτοια, χωρίς κείμενο, χωρίς εικόνα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Κάνω αναφορές και μετά για μέρες μένουν. Σε αγγελίες με τίτλο "..." ή "---" και άλλα τέτοια, χωρίς κείμενο, χωρίς εικόνα. Δεν γίνεται να γίνει παντού ταυτόχρονα μιας και δεν είναι 5-10 αλλά εκατοντάδες. Stay tuned. 3
nvnight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκάθαρο..ευχαριστώ καθώς είχα αρχίσει να νιώθω εγώ ο περίεργος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά σβήνω (όποτε το θυμάμαι) γιατί μόλις περάσουν 90 μέρες ούτως ή άλλως σβήνονται και δεν υπάρχει κάπως πρόσβαση σε αυτές. Άρα γιατί να υπάρχουν; Δεν βλέπω κι όλας να απαγορεύεται κάπου αυτό, άρα και η αφαίρεση των αξιολογήσεων αυθαίρετη μου φαίνεται. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά σβήνω (όποτε το θυμάμαι) γιατί μόλις περάσουν 90 μέρες ούτως ή άλλως σβήνονται και δεν υπάρχει κάπως πρόσβαση σε αυτές. Άρα γιατί να υπάρχουν; Δεν βλέπω κι όλας να απαγορεύεται κάπου αυτό, άρα και η αφαίρεση των αξιολογήσεων αυθαίρετη μου φαίνεται. Νομίζω ότι μετά τις 90 μέρες δεν μπορείς να μπεις αλλά φαίνεται ο τίτλος τουλάχιστον. 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει σε παλαιές αγγελίες να φαίνεται τι πούλησες/αγόρασες έτσι ώστε να υπάρξει "κύρος" στην αξιολόγηση. Είτε τσίχλα πούλησα, είτε αυτοκίνητο, μια θετική αξιολόγηση δεν λέει κάτι παραπάνω από το ότι στην πώληση/αγορά το αντικείμενο ήταν ΟΚ. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει σε παλαιές αγγελίες να φαίνεται τι πούλησες/αγόρασες έτσι ώστε να υπάρξει "κύρος" στην αξιολόγηση. Είτε τσίχλα πούλησα, είτε αυτοκίνητο, μια θετική αξιολόγηση δεν λέει κάτι παραπάνω από το ότι στην πώληση/αγορά το αντικείμενο ήταν ΟΚ. Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν έχει χρησιμότητα, η τιμή άνετα μπορεί να μην ισχύει πχ. Απλά το έγραψα γι'αυτό που είπες ότι σβήνονται στις 90 μέρες.
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Να σας αναφέρω μόνο πως σε τέτοιες άδειες αγγελίες θα αφαιρούνται και οι αξιολογήσεις. Καλο ειναι να μπει και σαν ειδοποιηση και στους κανονες . Αλλα και να υπαρχει καποια ακομα κυρωση πχ αποκλεισμος σε αυτους που το κανουν .
nas91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλο ειναι να μπει και σαν ειδοποιηση και στους κανονες . Αλλα και να υπαρχει καποια ακομα κυρωση πχ αποκλεισμος σε αυτους που το κανουν . Δημοσιος λιθοβολισμος ή ακρωτηριασμος ακρων... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις