olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδες.. Εχω θεμα με το στικακι αυτο! Αυτοματα οι drivers δεν μπηκαν ετσι τους κατεβασα απτη σελιδα tp link.. Ωραια και καλα...κατεβασα τους driver και τα εβαλα manually! Πηγα διαχειριση συσκευων και τα φορτωσα..μπηκανε αλλα μου πεταξε Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) και τωρα μου πεταει This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)... Τι μπορω να κανω καθως μου χει σπασει τα νευρα και δε βρισκω λυση;; Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες ποιο chipset έχει , αν λέει πχ Realtek RTL8192EU ψάξε για τους συγκεκριμένους drivers. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Archaic σε ευχαριστω που απαντησες!! Βρηκα το chipset που λες και ειναι αυτο! RTL8192CU Ομως μπηκε, παλι δεν εβρισκε δικτυα και πειραζω τις ρυθμισεις απτις ιδιοτητες που μου δινει το στικακι.. Εαν βαλω το Wifi Config στο Performance δεν μου εμφανιζει κανενα δικτυο (ουτε και το hotspot απτο κινητο που εκανα) ενω αν το βαλω Wifi μου εμφανιζει δικτυα και το hotspot!! Λες να υπολειτουργει; Να το περασω εγγυηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα