Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Z3 Compact ήταν για την εποχή του ότι καλύτερο κυκλοφορούσε, για εμάς που ψάχναμε μαζεμένο Smartphone.

Η Sony προφανώς δεν το κυνηγάει όσο άλλες εταιρίες με τα κινητά , πιστεύω μπορεί και πολύ καλύτερα αν ασχοληθεί παραπάνω

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ με τη σειρά αν και χρήστης συσκευών της sony εδώ και χρόνια... Θα πω ότι δεν μου έσκασε κανένα στα χέρια, δεν άλλαξα σε κανένα μπαταρία γιατί φουσκωσε,δεν είχα ποτέ πρόβλημα bootloop στυλ,δεν με κατηγόρησε κάνεις ότι κλεβω στα benchmark, είχα 2 χρόνια υποστήριξη κανονική σε κάθε μου ναυαρχίδα και αυτή δούλευε και δουλεύει άψογα μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν είχα το φαινόμενο Burn in κλπ κλπ. Αντέ και εγώ είμαι τυχερός και χαζός επίσης αφού παίρνω αυτής της τελευταίας εταιρίας τα προϊόντα... Εσείς όλοι οι σχετικοί τι ζόρι τραβάτε με αυτή την τελευταία εταιρία δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.Παιξτε με τα ποιοτικά των άλλων και αφήστε μας εμάς στη μοίρα μας τους δυστυχους.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα με κάνετε και γελάω πραγματικά χαχαχχαχα έχετε πολύ φάση... Ζητώ τα μπεζελ χ αχ αχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Το εχασε το τρενο η σονι οπως θα το χασει και η ελτζι, μονο που η σονυ ηταν λογικο. Πηρα προπερσυ το σονι εξπιρια κομπακτ , τελεια ιδεα απαραδεκτη εκτελεση και ολο προβληματα! Το πουλησα και πηρα το gs6 και ειμαι τερμα ικανοποιημενος ακομη και μεσα σε νερο το εριξα και δεν χαλασε τιποτα, ενω το αδιαβροχο εξπιρια μετα απο λιγες φορες που επεσε νερο πανω του ενω θα επρεπε να το αντεχει χαλασε βασικα το ακουστικο και δεν ακουγοταν τιποτα. Οτι ναναι κριμα να χανονται οι εταιριες και να οδηγουμαστε σε μονοπώλια αλλα αφου αυτο θελουν ετσι ας γινει !

Δημοσ.

Z3 Compact ήταν για την εποχή του ότι καλύτερο κυκλοφορούσε, για εμάς που ψάχναμε μαζεμένο Smartphone.

Η Sony προφανώς δεν το κυνηγάει όσο άλλες εταιρίες με τα κινητά , πιστεύω μπορεί και πολύ καλύτερα αν ασχοληθεί παραπάνω

Και γω το ειχα το ζ3 κομπακτ αλλα αν και αρχικα φαινοταν ως το καλυτερο κομπακτ κινητο αποδειχτηκε να χανει πολυ σε πολλους τομεις. Αλλα αν εξεαιρεσεις αυτο, αυτην την στιγμη η σονι δεν κανει τιποτα, πραγματικα τιποτα ! 

Το μονο που δουλευει ειναι το πσ4 , οπου ακομη και εκει το προ που εβγαλε τωρα δεν ειναι κατι το σκουδαιο αν συγκριθει με το προτζεκτ σκορπιο της μαικροσοφτ. Στις τηλεωρασεις τι κανει ; παιρνει πανελ απο την ελτζι επειδι δεν μπορει να κανει αμολεντ πανελς, απο εκει που ηταν η καλυτερη εταιρια στις τιβι την εφαγαν οι κορεατες!

Τιποτα δεν κανει θα καταληξει να πουλαει ασυρματα ηχεια !

Δημοσ.

Δεν τα πάει παντού χάλια. Πχ και στις φωτογραφικές είναι (πάρα) πολύ καλή η sony αλλά τελευταία έχει αυξήσει πολύ τις τιμές της με αποτέλεσμα μοντέλα που έχουν αντικατασταθεί (σε κυκλοφορία ακόμα) να στοιχίζουν παραπάνω από ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Και τα νέα μοντέλα να είναι διαρκώς ακριβότερα.

Πέρα από αυτό η sony μπορεί να μην πουλάει η ίδια κινητά αλλά (σχεδόν) όλα έχουν πχ αισθητήρες της στις φωτογραφικές μηχανές (το ίδιο και στην κατηγορία dslr, mirrorless οι περισσότεροι έχουν αισθητήρες της). Βγάζει και από εκεί θέλω να πω.

Τέλος πιστεύω ότι τα κινητά συνειδητά τα παράτησε (μικρή γκάμα, υποβαθμίσεις σε νέα μοντέλα πχ το compact δεν ξαναβγήκε "ανάλογο" στον αντικαταστάτη του το xperia X compact, πχ δεν ήταν αδιάβροχο κτλ). Ούτε τιμή είχε καλύτερη.

Εντάξει είναι σκληρός ο ανταγωνισμός και από τους κινέζους οπότε μία πτώση είναι λογική. Δεν είναι όμως η πτώση που με "φοβίζει" αλλά ότι βλέπω εταιρίες (όπως η sony) πρακτικά να τα παρατάνε, να μην ενδιαφέρονται, για έναν τομέα (πχ κινητά) που παλιά ήταν κορυφή. Περιμένεις να ακούσεις την ανακοίνωση "αποσύρεται από το χώρο" :(

Δημοσ.

Οταν ενας τομεας  ειναι κερδοφορος, γιατι να τον κλεισει;Γιατι καποιοι δεν γουσταρουν κινητα Sony.Εαν εγω εχω  παπουτσαδικο, με ενδιαφερει να εχω κερδος και ας πουλαω 10 ζευγαρια τον μηνα, παρα να πουλαω 100 και να εχω λιγοτερο κερδος, η να μπαινω μεσα.

Δημοσ.

" Από ότι φαίνεται, τα χαμηλότερα συνολικά έσοδα τριμήνου οφείλονται κατά πρώτο λόγο στις χαμηλές πωλήσεις της σειράς Xperia στην Ευρώπη."

Αφού έκαναν απολύσεις τα τσακάλια και κόψανε budget, τι περίμεναν; Να τους κυνηγάνε οι Β2Β πελάτες (δίκτυα κινητής και αλυσίδες) όπως την Apple; Ή ότι ο ανταγωνισμός θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια;

Ό,τι έσπειρε θερίζει η Sony. Έχει και πιο χαμηλά, τους έχω εμπιστοσύνη.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε  αλλα  την θεωρω  τιμια εταιρεια  και  οχι  με  παραφουσκωμενες  τιμες..Οτι  κινητο  της  περασε  απο τα  χερια μου  δεν ειχε παιδικες  ασθενειες και δεν  ειχε  καποιο χτυπητο ελαττωμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...