jim62 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους, Εχω πάρει έναν εξωτερικό δίσκο wd usb 3 χωρητικότητος 1 ΤΒ διαμορφωμένο exFat. Γίνεται να ακούσω μουσική σε media player, και αν ναι με ποιο τρόπο? γιατί τον συνδέω και δεν μου τον αναγνωρίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
jim62 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πως μπορώ να τον διαμορφώσω, γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτά? Μπορείς να με βοηθήσεις? Ευχαριστώ,
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Πως μπορώ να τον διαμορφώσω, γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτά? Μπορείς να με βοηθήσεις? Ευχαριστώ, https://www.youtube.com/watch?v=i7DjcinfIiw
jim62 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ξέχασα να πω ότι θέλω να γράφω αρχεία από apple και να τα παίζω σε media player. Θα δουλεύουν με τα fαt 32?
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξέχασα να πω ότι θέλω να γράφω αρχεία από apple και να τα παίζω σε media player. Θα δουλεύουν με τα fαt 32? Ναι είναι παλιά τεχνολογία αλλά δουλεύει σχεδόν με οτιδήποτε έχει USB port (PC με windows, linux MAC, κονσόλες κλπ). Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να έχεις αρχεία πάνω από 4GB μέσα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2017 από 3m3Rg3
jim62 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος έχει μόνο ex fat και ntfs. Δεν έχει fat 32. Τι πρέπει να κάνω τώρα?
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος έχει μόνο ex fat και ntfs. Δεν έχει fat 32. Τι πρέπει να κάνω τώρα? Τι μέγεθος είναι; Απο τα windows προσπάθησες να το κάνεις format ή απο OS X?
3m3Rg3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν δε κάνω λάθος τα Windows περιορίζουν στα 32 GB το όριο για να κάνεις ένα δίσκο format σε FAT32. Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή. Ψάξε για Windows FAT32 formatter στο google
jim62 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ο εξωτερικός δίσκος είναι usb 3 καινούργιος και μάλλον γι' αυτό δεν συνεργάζεται με το media player που είναι παλιότερο. Υπάρχει κανένας τρόπος για να δουλέψει (να γράφω αρχεία από windows, mac και να τα παίζω στο media player)?
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι μου διαφευγει και δεν τον κανει ntfs?
IT chef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ξέχασα να πω ότι θέλω να γράφω αρχεία από apple θα πρέπει να ρυθμίσει το μήλο να γράφει σε ntfs
jim62 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς γιατί δεν ξέρω και πολλά? Μπορείς να με καθοθηγήσεις? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα