crmaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παραγγέλνω από το πλαίσιο και μου στέλνουν μνμ 5 λεπτά μετά ότι δεν υπάρχει πλέον. Στο μεταξύ είχα παραγγείλει ήδη σταθεροποιητή τάσης για τη συγκεκριμένη από άλλο κατάστημα. Με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι τους τέλειωσε γιατί πέσαν 4 παραγγελίες μαζί και είχαν μόνο μία!!!! Δηλαδή ρε παιδιά αυτό δεν ήταν προσφορά αλλά λαχειοφόρος αγορά! Όποιος πρόλαβε αγόρασε. Ειλικρινα με έχει κουράσει όλο αυτό το παιχνιδάκι του price match και της προσφοράς κράχτης. Από το πλαίσιο δεν είχα κάποια άσχημη εμπειρία μέχρι στιγμής αλλά το σημερινό μου έκατσε πολύ στραβά, μα πολύ στραβά! Τόσο δύσκολο είναι να λένε 1-2 διαθέσιμα κομμάτια και να ανανεώνεται δυναμικά το περιεχόμενο στο site. ps. Με πήραν τηλ. μόλις τώρα και μου είπαν ότι βρήκαν ένα κομμάτι για να με καλύψουν. Νομίζω ότι δεν έχω λόγο για κάποιο παράπονο πλέον. Απλά θα πρέπει το πλαίσιο και όλα τα καταστήματα να έχουν έναν τρόπο δυναμικού ελέγχου του στοκ, έτσι ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις!
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δν μπορεις να κανεις υπαναχωρηση? Δηλ, αν αύριο βγει προσφορά καλύτερη πχ από πλαίσιο θα κάνει υπαναχώρηση και στα media ? Κατά τα άλλα βλέπω εδώ μέσα κάποιους να διαμαρτύρονται ότι πήραν σφραγισμένο προϊόν και τελικά ήταν ανοιχτό. παραγγέλνω από το πλαίσιο και μου στέλνουν μνμ 5 λεπτά μετά ότι δεν υπάρχει πλέον. Στο μεταξύ είχα παραγγείλει ήδη σταθεροποιητή τάσης για τη συγκεκριμένη από άλλο κατάστημα. Με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι τους τέλειωσε γιατί πέσαν 4 παραγγελίες μαζί και είχαν μόνο μία!!!! Δηλαδή ρε παιδιά αυτό δεν ήταν προσφορά αλλά λαχειοφόρος αγορά! Όποιος πρόλαβε αγόρασε. Ειλικρινα με έχει κουράσει όλο αυτό το παιχνιδάκι του price match και της προσφοράς κράχτης. Από το πλαίσιο δεν είχα κάποια άσχημη εμπειρία μέχρι στιγμής αλλά το σημερινό μου έκατσε πολύ στραβά, μα πολύ στραβά! Τόσο δύσκολο είναι να λένε 1-2 διαθέσιμα κομμάτια και να ανανεώνεται δυναμικά το περιεχόμενο στο site. ps. Με πήραν τηλ. μόλις τώρα και μου είπαν ότι βρήκαν ένα κομμάτι για να με καλύψουν. Νομίζω ότι δεν έχω λόγο για κάποιο παράπονο πλέον. Απλά θα πρέπει το πλαίσιο και όλα τα καταστήματα να έχουν έναν τρόπο δυναμικού ελέγχου του στοκ, έτσι ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις! Ελπίζω η κάλυψη να μην γίνει με εκθεσιακό κομμάτι.
Alex_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παραγγέλνω από το πλαίσιο και μου στέλνουν μνμ 5 λεπτά μετά ότι δεν υπάρχει πλέον. Στο μεταξύ είχα παραγγείλει ήδη σταθεροποιητή τάσης για τη συγκεκριμένη από άλλο κατάστημα. Με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι τους τέλειωσε γιατί πέσαν 4 παραγγελίες μαζί και είχαν μόνο μία!!!! Δηλαδή ρε παιδιά αυτό δεν ήταν προσφορά αλλά λαχειοφόρος αγορά! Όποιος πρόλαβε αγόρασε. Ειλικρινα με έχει κουράσει όλο αυτό το παιχνιδάκι του price match και της προσφοράς κράχτης. Από το πλαίσιο δεν είχα κάποια άσχημη εμπειρία μέχρι στιγμής αλλά το σημερινό μου έκατσε πολύ στραβά, μα πολύ στραβά! Τόσο δύσκολο είναι να λένε 1-2 διαθέσιμα κομμάτια και να ανανεώνεται δυναμικά το περιεχόμενο στο site. ps. Με πήραν τηλ. μόλις τώρα και μου είπαν ότι βρήκαν ένα κομμάτι για να με καλύψουν. Νομίζω ότι δεν έχω λόγο για κάποιο παράπονο πλέον. Απλά θα πρέπει το πλαίσιο και όλα τα καταστήματα να έχουν έναν τρόπο δυναμικού ελέγχου του στοκ, έτσι ώστε να αποφεύγονται παρόμοιες καταστάσεις! Κάτσε μη φάμε κι εμείς κανα άκυρο από το MM γιατί email επιβεβαίωσης από το κατάστημα δεν έχει έρθει ακόμα... μόνο η απόδειξη πληρωμής από το paypal ήρθε EDIT: Όχι εντάξει πήρα τηλ κρατημένη είναι. Πάντως Price match με ένα κομμάτι στην αποθήκη είναι κάπως απαράδεκτο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 παραγγέλνω από το πλαίσιο και μου στέλνουν μνμ 5 λεπτά μετά ότι δεν υπάρχει πλέον. Στο μεταξύ είχα παραγγείλει ήδη σταθεροποιητή τάσης για τη συγκεκριμένη από άλλο κατάστημα. Με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι τους τέλειωσε γιατί πέσαν 4 παραγγελίες μαζί και είχαν μόνο μία!!!! Δηλαδή ρε παιδιά αυτό δεν ήταν προσφορά αλλά λαχειοφόρος αγορά! Όποιος πρόλαβε αγόρασε. Ειλικρινα με έχει κουράσει όλο αυτό το παιχνιδάκι του price match και της προσφοράς κράχτης. Από το πλαίσιο δεν είχα κάποια άσχημη εμπειρία μέχρι στιγμής αλλά το σημερινό μου έκατσε πολύ στραβά, μα πολύ στραβά! Τόσο δύσκολο είναι να λένε 1-2 διαθέσιμα κομμάτια και να ανανεώνεται δυναμικά το περιεχόμενο στο site. Με αφορμη αυτα που εκανα μπολντ δεν μπορω να μην σχολιασω: Το εχουμε ζησει αυτο ακριβως (να ριχνεις παραγγελια κατι σε καλη τιμη και σε 5-10 λεπτα να σε παιρνουν τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει και ακυρωνουν + "μηπως θελετε να παρετε το "χ" στα χχχ ευρω";), τουλαχιστον 10 φορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι - τελευταια φορα πριν 5-6 χρονια οποτε και επαψα να τσιμπαω/κοιταζω/παραγγελνω. Αν ψαξεις στην ενοτητα θα βρεις δεκαδες τετοιες περιπτωσεις με ακυρα που εριχνε και το προιον στην σελιδα τους ηταν διαθεσιμο για τουλαχιστον αλλη μια μερα!!! Τουλαχιστον τωρα βγαινει σχετικα αμεσως οτι δεν υπαρχει πλεον, κατι που ειναι σημαντικο βημα σε σχεση με το πως ηταν τα πραγματα! Χαρικα παντως για τον zacharias99 που επαψε να... ψαχνεται! (για την ωρα) (zaharias, την πηρες σε μια τιμη υψηλη βεβαια, αντιπροσφορας θα μπορουσα να την πω αφου εδω και 3 μηνες παιζει σχεδον μονιμα στα 550, οποτε αστο καλυτερα μην το ψαχνεις... εχουμε γραψει και γνωμες για την συγκεριμενη σε θεματα στην ενοτητα που την αφορουσαν)
crmaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 σε μένα μέχρι στιγμής δεν είχαν κάνει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα και έχω αγοράσει αρκετό εξοπλισμό από το συγκεκριμένο μαγαζί. Το θέμα είναι πάντως να βάλουν όλα τα μαγαζιά δυναμικό έλεγχο των αποθεμάτων τους ή τουλάχιστον να λένε ότι είναι 1-2 κομμάτια για να ξέρουμε και εμείς ότι πρόκειται για τηλεπαιχνίδι του στυλ ο ποιο γρήγορος αγοράζει!! Το να παραγγέλνω κάτι και να τρώω άκυρο 10-30-1111 λεπτά μετά είναι απλά απαράδεκτο και αν νομίζει το οποιοδήποτε κατάστημα ότι ανεβάζει τις μετοχές του έτσι, τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι οι υπεύθυνοι του. Όσον αφορά την παραγγελία μου τώρα, αν έρθει εκθεσιακό κομμάτι (γιατί το ρώτησα τηλεφωνικός αν πρόκειται για εκθ μοντέλο και μου είπαν κατηγορηματικά όχι), τότε θα μπλέξουμε σε άλλες, δυσάρεστες, ιστορίες.
zacharias99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Με αφορμη αυτα που εκανα μπολντ δεν μπορω να μην σχολιασω: Το εχουμε ζησει αυτο ακριβως (να ριχνεις παραγγελια κατι σε καλη τιμη και σε 5-10 λεπτα να σε παιρνουν τηλεφωνο οτι δεν υπαρχει και ακυρωνουν + "μηπως θελετε να παρετε το "χ" στα χχχ ευρω";), τουλαχιστον 10 φορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι - τελευταια φορα πριν 5-6 χρονια οποτε και επαψα να τσιμπαω/κοιταζω/παραγγελνω. Αν ψαξεις στην ενοτητα θα βρεις δεκαδες τετοιες περιπτωσεις με ακυρα που εριχνε και το προιον στην σελιδα τους ηταν διαθεσιμο για τουλαχιστον αλλη μια μερα!!! Τουλαχιστον τωρα βγαινει σχετικα αμεσως οτι δεν υπαρχει πλεον, κατι που ειναι σημαντικο βημα σε σχεση με το πως ηταν τα πραγματα! Χαρικα παντως για τον zacharias99 που επαψε να... ψαχνεται! (για την ωρα) (zaharias, την πηρες σε μια τιμη υψηλη βεβαια, αντιπροσφορας θα μπορουσα να την πω αφου εδω και 3 μηνες παιζει σχεδον μονιμα στα 550, οποτε αστο καλυτερα μην το ψαχνεις... εχουμε γραψει και γνωμες για την συγκεριμενη σε θεματα στην ενοτητα που την αφορουσαν) Χαχαχα φιλε μου το ξερω!!! Περιμενα περιπου 10 μερες για καποια προσφορα, αλλα τιποτα!!! Και μολις την πηρα βγηκε η sammy στα ιδια λεφτα!! Δηλαδη τετοια ατυχια! Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ο Κωτσόβολος εδωσε 5 χρονια premium εγγυηση (αξιοας 130ευρω) σα δωρο. Τεσπα να χαρειτε την νεα σας tv οσοι την προλαβατε!
Alex_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα φιλε μου το ξερω!!! Περιμενα περιπου 10 μερες για καποια προσφορα, αλλα τιποτα!!! Και μολις την πηρα βγηκε η sammy στα ιδια λεφτα!! Δηλαδη τετοια ατυχια! Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ο Κωτσόβολος εδωσε 5 χρονια premium εγγυηση (αξιοας 130ευρω) σα δωρο. Τεσπα να χαρειτε την νεα σας tv οσοι την προλαβατε! Ναι ρε μη χαλιέσαι, μια τηλεόραση είναι, σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα