Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εφτιαξα τιτλο και περιεχομενο.

Να πουμε ξανα, οτι δεν ανοιγουμε θεμα με τιτλο μονο το ονομα του μοντελου ενος προιοντος και μεσα στο ποστ μονο εναν συνδεσμο και αυτον βρωμικο.

Διαβαστε οσοι δεν γνωριζετε, το σχετικο θεμα με τις οδηγιες παρακαλω.

Αdd. Και μαλιστα υπηρχε και το ιδιο προιον σε αλλο τοπικ, νωριτερα κατα 5 ωρες οπως βλεπω. Συγχωνευθηκαν λοιπον. :)

• Like 1
Δημοσ.

Την τσίμπησα. Νομίζω τέτοιες προσφορές δεν είναι για να χάνονται...

η τηλεόραση φυσάει και σε αυτά τα χρήματα δεν έβρισκα κάτι άλλο παρόμοιο

Ευχαριστώ τον TS

Δημοσ.

Δεν το πιστευω...

Προχτες πηγα και πηρα τηλ lg 50uh635v απο κωτσοβολο στα 599...

Αν ειναι δυνατον...

Δν μπορεις να κανεις υπαναχωρηση?

Δημοσ.

Δν μπορεις να κανεις υπαναχωρηση?

Δηλαδη? Εννοεις να την επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω?

Λιγο δυσκολο μου φαινεται μιας και την εχω ανοιξει χωρις ομως να εχω πεταξει καμια συσκευασια!

Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω παρακαλω ας με ενημερωσει!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δηλαδη? Εννοεις να την επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω?

Λιγο δυσκολο μου φαινεται μιας και την εχω ανοιξει χωρις ομως να εχω πεταξει καμια συσκευασια!

Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω παρακαλω ας με ενημερωσει!

Ευχαριστώ

Απο το site του κωτσοβολου

Δικαίωμα υπαναχώρησης 

• Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται τέτοια σύμβαση), ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

• Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

• Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. 

• Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Δημοσ.

Ναι το διαβασα και εγω πριν λιγο.

1ον σε ευχαριστω για τον χρονο ς!

2ον δυστυχως δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να ρισκαρω την αγορα της samsung και ελπιζοντας οτι η lg θα μου επιστραφει και θα παρω τα χρηματα πισω.

Μαλλον θα μεινω με την αγορα μ και θα σταματησω να μπαινω στις προσφορες του insomnia γιατι θα με καταστρεψουν :P

Και παλι ευχαριστω!

Εξαντλήθηκε!!! Και ησυχασα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...