VoTheGreat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σε ολους!! ενας φιλος μου εχει την gigabyte gtx 1060 και αντιμετωπιζει ενα προβλημα. Οταν παει να τρεξει καποιο παιχνιδι ή καποιο benchmark (οτιδηποτε με λιγα λογια ζοριζει λιγο παραπανω την καρτα) του crashαρει το pc κανοντας το εξης: του πεταει μαυρη οθονη δειχοντας οτι εχει αποσυνδεθει το vga δηλαδη δεν δινει σημα στην οθονη και ακουγοντε τα ανεμηστιρακια της καρτας να δουλευουν στο φουλ. Αλλαξε drivers αλλα τιποτα...τι μπορει να φταιει?? καποιος με παρομοιο προβλημα?? CPU:intel core i5 6500 PSU: corsair rm 650x MB: MSI B150 pc mate RAM: 8 gb hyperx kingston
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Λογικά χαλασμένη κάρτα. Αλλο τροφοδοτικό έχει να δοκιμάσει?
VoTheGreat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δυστηχως οχι...δεν εχει αλλο συστημα να δοκιμασει εκει την καρτα...γινεται καπως αλλιως να δει αν φταιει η καρτα ή το τροφοδοτικο?
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αν τρέξει κάτι non graphical intensive, και κλείσει, είναι τροφοδοτικό. Πχ να τρέξει cinebench R15, ή 2 λεπτά prime95. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δυστηχως οχι...δεν εχει αλλο συστημα να δοκιμασει εκει την καρτα...γινεται καπως αλλιως να δει αν φταιει η καρτα ή το τροφοδοτικο? τι εννοεις δεν εχει αλλο συστημα?δεν μπορει να παρει την καρτα να την κουμπωσει στο PC ενος φιλου?ειναι η μονη σιγουρη λυση να δει οτι οντως αυτη φταιει!
πατα_το_QQ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σε ολους!! ενας φιλος μου εχει την gigabyte gtx 1060 και αντιμετωπιζει ενα προβλημα. Οταν παει να τρεξει καποιο παιχνιδι ή καποιο benchmark (οτιδηποτε με λιγα λογια ζοριζει λιγο παραπανω την καρτα) του crashαρει το pc κανοντας το εξης: του πεταει μαυρη οθονη δειχοντας οτι εχει αποσυνδεθει το vga δηλαδη δεν δινει σημα στην οθονη και ακουγοντε τα ανεμηστιρακια της καρτας να δουλευουν στο φουλ. Αλλαξε drivers αλλα τιποτα...τι μπορει να φταιει?? καποιος με παρομοιο προβλημα?? CPU:intel core i5 6500 PSU: corsair rm 650x MB: MSI B150 pc mate RAM: 8 gb hyperx kingston vga δεν εχει η 1060 την εχει με ανταπτορα συνδεδεμενη?
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 vga δεν εχει η 1060 την εχει με ανταπτορα συνδεδεμενη? Άμα δουλεύει σε 2D ο αντάπτορας, θα δουλεύει και σε 3D, δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω, πίξελ είναι και αυτά. 1
VoTheGreat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 δεν θυμαμαι αν εχει vga ή κατι αλλο αλλα δεν εχει σημασια το θεμα ειναι οτι χανετε το σημα...θα δοκιμασουμε σημερα να τρεξει κατι non graphical intense να δουμε αν τελικα ειναι τροφοδοτικο και θα ενημερωσω το ποστ να σας πω τι εγινε
george kesoglu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 σε ένα φίλο στα καλα καθούμενα έλεγε ότι δεν έχει σήμα η οθόνη (αλλα χωρίς να γυρίζουν στο φουλ τα ανεμιστηρακια ) και τελικά ήταν η οθόνη που ήταν παλιά 10 χρονών . μήπως την 1060 να την συνέδεες με hdmi με κάποια άλλη οθόνη ή tv για δοκιμη ???
denis_kos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμαστε να βγάλετε το Xtreme Gaming engine και δείτε τι γίνεται κ χωρις αυτο. Εμενα με την 1070 μου εκανε κολπα κ μολις το εβγαλα ολα κομπλε. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θερμοκρασιες της καρτας εχεις δει οταν τα ξεκινας αυτα?
razorblade334 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σε ολους!! ενας φιλος μου εχει την gigabyte gtx 1060 και αντιμετωπιζει ενα προβλημα. Οταν παει να τρεξει καποιο παιχνιδι ή καποιο benchmark (οτιδηποτε με λιγα λογια ζοριζει λιγο παραπανω την καρτα) του crashαρει το pc κανοντας το εξης: του πεταει μαυρη οθονη δειχοντας οτι εχει αποσυνδεθει το vga δηλαδη δεν δινει σημα στην οθονη και ακουγοντε τα ανεμηστιρακια της καρτας να δουλευουν στο φουλ. Αλλαξε drivers αλλα τιποτα...τι μπορει να φταιει?? καποιος με παρομοιο προβλημα?? CPU:intel core i5 6500 PSU: corsair rm 650x MB: MSI B150 pc mate RAM: 8 gb hyperx kingston για προβλημα ή στους drivers ή τροφοδοτικο η τα επαιξε η συγκεκριμενη.εχω ακριβως την ιδια και η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καλη υλοποιηση.γενικα αυτη η σειρα της gigabyte windforce.και οι ανεμιστηρες εχουν προβλημα με τα ρουλεμαν απο την μανα τους.επισης κανε ενα update το xtreme graphics engine κι αν γινεται βγαλ το και τελειως.οι πρωτες εκδοσεις ειχαν προβλημα.εχω αντιμετωπισει κι εγω προβληματα με την ιδια καρτα. η συγκεκριμενη επειδη ειναι overclocked from factory κι επειδη εχει μονο εξαπινο και 4+1 φασεις (κι οχι 6+1 οπως η asus πχ) εαν δεν παρει ακριβως το καταλληλο ρευμα που χρειαζεται παρουσιαζει προβληματα.οποτε συμφωνω.τροφοδοτικο.εαν χρειαζεστε κι ολας πουλαω ενα καλο 6 μηνων και με εγγυηση 2,5 χρονια ακομη .aerocool kcas 700W.εαν χρειαστειτε πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα