Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα που πήρα τα dvd με τα roms, ξέρετε άν υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να σου λέει ποία roms σου λείπουν, και ποιά είναι χαλασμένα? Ολα αυτά για την 0.80 έκδοση.

Δημοσ.

Κυκλοφορούν τα Mame 0.80 complete

9 αρχεία, με μέσο μέγεθος 900ΜΒ

+ καμια 300αρια ΜΒ τα icons, marques, snap, κτλ.

Όσο αφορά τις διάφορες απόψεις για το πόσα DVD είναι το ΜΑΜΕ, για όσους δεν ξέρουν, το μέγεθος που έχει η έκδοση που έχει καθένας, εξαρτάται από το αν έχουν γίνει merge τα roms από κλόνους σε ένα zip αρχείο, ή είναι όλα τα rom του κάθε κλόνου σε ξεχωριστό zip. Στην δεύτερη περίπτωση τα κοινά rom των παιχνιδιών πιάνουν πολλαπλάσιο χώρο (1 φορά σε κάθε zip για κάθε κλόνο)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Τώρα που πήρα τα dvd με τα roms, ξέρετε άν υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να σου λέει ποία roms σου λείπουν, και ποιά είναι χαλασμένα? Ολα αυτά για την 0.80 έκδοση.

Clrmame pro. Κάνει ακριβώς αυτό που θές.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου με ενδιαφέρουν τα DVD και μπορώ να κάνω αντίγραφα για όποιον θέλει αν φυσικά τα πάρω απο κάποιον στείλτε pm η mail

Δημοσ.

MAME32 .078 roms mazi me programma mame , icons , snaps

se 2 dvd xoris ta iaponezika ta mahjong ta paraksena ,ta quiz kai dystyxos xoris ta paixnidia me ta terastia arxeia (HD opos killer instict gia paradeigma) Steilte pm h email : [email protected] (PROSOXH STO SPAM -balte thema allios tha to dei spam-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποιος έχει το ολοκληρωμένο set των 3 DVD με ROMS της 0.78 ή νεότερης , ας επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] . Μένω Αθήνα και έχω DVD-R...Μπορώ να τα φτιάξω και σε άλλους ή και ακόμα να κάνω πολύ καλή ανταλλαγή με αυτόν που θα μου τα δώσει (Εχω πολύ "πράγμα" γενικά σε πολλούς τομείς...).Περιμένω απάντηση.THANKS :-)

Δημοσ.

Paidia vrika auti ti selida...

http://www.cyusers.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2

Koitaxte ligo kai deite...

Vgike i 0.84...

Pos mporoume na tin apoktisoume grigora edo stin ellada etsi oste na mporesoume oloi na ta apoktisoume...???

Ego pantos eimai prothimos na tin agoraso...An kapoios tin exei idi apoktisei mporo na tin promitheuto apo ekeinon fisika dinontas tou to miso poso etsi oste na min noiothei rigmenos...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όσο αφορά τις διάφορες απόψεις για το πόσα DVD είναι το ΜΑΜΕ, για όσους δεν ξέρουν, το μέγεθος που έχει η έκδοση που έχει καθένας, εξαρτάται από το αν έχουν γίνει merge τα roms από κλόνους σε ένα zip αρχείο, ή είναι όλα τα rom του κάθε κλόνου σε ξεχωριστό zip. Στην δεύτερη περίπτωση τα κοινά rom των παιχνιδιών πιάνουν πολλαπλάσιο χώρο (1 φορά σε κάθε zip για κάθε κλόνο)

Ναί. Είχα πάρει παλιότερα την 0.78 complete (6 DVD παρακαλώ!!! 2,5 DVD τα παιχνίδια 3,5 DVD τα chd.)

Αποφάσισα μια μέρα να κάνω split τα roms και χρησιμοποίησα το clrmamepro τον καλύτερο rom μανατζερ για το mame διότι δημιουργεί το datfile από το mame.exe και είναι και frontend. To αποτέλεσμα? Τα roms από 2,5 DVD έγιναν 3,5 DVD.

Μικρό το κακό αφού τώρα πια τα άγραφα δισκάκια έχουν 40 λεπτά το ένα αλλά το όφελος είναι μεγάλο δίοτι δεν χρειάζεται να έχω τα ρομς στον σκληρό δίσκο.

Αν κάποιος έχει τα ρομς από την 0.79 και μετά σε ξεχωριστό cd/dvd ας στείλει κανά πμ.

Επίσης όσα παιχνίδια χρησιμοποιούν τα chd υποφέρουν στον p4 2,53 που διαθέτω. Υπάρχει κανείς που τα τρέχει με αξιοπρεπή ταχύτητα? 'Ηθελα πολύ να παίξω το mace: the dark age. (Μήπως αυτό το παιχνίδι έχει βγεί και σε άλλη πλατφόρμα εκτός από τα arcades??)

Δημοσ.

Αν είναι κανείς από Πάτρα και θέλει τα ROMS, ας μου στείλει pm.

Έχω πλήρη τα MAME 0.84 (είναι 26,9GB τα ROMS. Όλος ο κατάλογος μαζί με samples, snapshots κτλ. είναι 27,5GB. Στον παραπάνω χώρο, τα 17,2GB είναι CHD αρχεία, δηλαδή τα images των σκληρών δίσκων μερικών από τα καινούργια ARCADE)

Δημοσ.
ta pira sta xeria mou ta 7 dvd me tin ekdosi 0.84...

Αν μένεις Αθήνα θα μπορέσεις να μου τα κάνεις και μένα μια κόπια?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

paidia exw dvd-rw kai endiaferomai gia ta mame... an thelete synnenooumaste gia tis antigrafes... Thessalonikios eimai ki egw, opote an exete tin orexi... Edw eimai... briskomaste antigrafoume tin kanoume... :D :D :D :D :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...