Ntinsky Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Παίδες το mame το κατέβασα και αγόρασα 3 dvd με roms απ τη Στουρνάρη.Έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα.Από όλη τη σειρά street fighter μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. 3 dvd 30 euro
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2004 Παίδες το mame το κατέβασα και αγόρασα 3 dvd με roms απ τη Στουρνάρη.Έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα.Από όλη τη σειρά street fighter μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. 3 dvd 30 euro οπως ειπε και ο dimip τα mame δεν ειναι για πουλημα..Θα μπορουσες να τα ειχες παρει απο καποιον απο μας με τα εξοδα μονο της αποστολης και των dvds..Enjoy!
hurin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Επειδή δεν έχω dvd-r , μήπως γίνεται να μου τα στείλει κάποιος μέσω ταχυδρομίου ? Φυσικά θα αναλάβω όλα τα έξοδα (δισκάκια , έξοδα αποστολής) .
Ntinsky Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Gi0, Ξέρεις τι γίνεται.Όντως το mame δεν είναι για πούλημα αλλά ποιος κάθεται να κατεβάσει 3500 roms μαζί με artwork και cabs και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα?????????????????????????????????????Εγώ πάντως όχι
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Παιδιά, ποίος απο εσάς μένει Αθήνα και να έχει όλα τα roms και τα chd files, ώστε να του δώσω τα dvd-r για να γράψει για εμένα? Ο Overclocked поυ υποτίθεται τα έχει, έχει εξαφανιστεί, δεν τον βρίσκω πουθενά!
Panousos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Re pedia na kano mia protasi.......... Endiaferome kai ego gia ta DVD roms kai exo mia idea na mazeftoume oli afti pou menoume athina na erthoume sto spiti mou kai na grapsoume ta DVD roms mia kai exo dvd-r.Ti lete?
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Σύμφωνω μαζί σου. Εγω είμαι μέσα για κάτι τέτοιο. Εχείς το πλήρες romset και με τα chd αρχεια?
Panousos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Den exo ola ta roms....exo sto HDD 5.5GB.Giafto leo na vrethi ena pedi pou ta exi ola kai mazeftoume.....
Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Καλοί μου φίλοι.... Όταν αποφασίσετε να κάψετε κάποια DVD δεν μου το λέτε και εμένα του κακομοίρη που ακόμα έχω έχω CD που το είχα φτιάξει παλαιότερα με κόπο και με ISDN 64K ?
Aias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 παιδια εγω εχω τα 3 dvd μεχρι την εκδοση 0.7. Ειχα βαλει και σε προηγουμενο ποστ οτι μπορω να τα δωσω σε οποιον τα θελει (απο αθηνα) αρκει να αναλαβει τα εξοδα για τα δισκακια. Τωρα ομως μεσα στην εξεταστικη δεν εχω χρονο.Γραφω μαθηματα μεχρι της 20/3.Οποιος μπορει να κανει υπομονη ευχαριστως να του τα δωσω.(μεχρι τοτε ευχομαι οτι θα μου εχει ερθει και το dvd-r που εχω παρει απο το ebay).
Panousos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 OVERCLOCKED boroume na sinadithoume kai opios allos theli na grapsoume ta dvd rom...
Panousos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Kai ego athina eimai.Pio sigekrimena eimai elliniko.An thes na vrethoume stile email [email protected] kai opios allo theli ok.. Elpizo na ta poume sidoma
theoritikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Panousos, άκυρο. Τελικά θα τα πάρω απο τον overclocked.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.