Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το mame το κατέβασα και αγόρασα 3 dvd με roms απ τη Στουρνάρη.Έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα.Από όλη τη σειρά street fighter μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. 3 dvd 30 euro

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Παίδες το mame το κατέβασα και αγόρασα 3 dvd με roms απ τη Στουρνάρη.Έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα.Από όλη τη σειρά street fighter μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. 3 dvd 30 euro

οπως ειπε και ο dimip τα mame δεν ειναι για πουλημα..Θα μπορουσες να τα ειχες παρει απο καποιον απο μας με τα εξοδα μονο της αποστολης και των dvds..Enjoy!

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω dvd-r , μήπως γίνεται να μου τα στείλει κάποιος μέσω ταχυδρομίου ? Φυσικά θα αναλάβω όλα τα έξοδα (δισκάκια , έξοδα αποστολής) .

Δημοσ.

Gi0,

Ξέρεις τι γίνεται.Όντως το mame δεν είναι για πούλημα αλλά ποιος κάθεται να κατεβάσει 3500 roms μαζί με artwork και cabs και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα?????????????????????????????????????Εγώ πάντως όχι

Δημοσ.

Παιδιά, ποίος απο εσάς μένει Αθήνα και να έχει όλα τα roms και τα chd files, ώστε να του δώσω τα dvd-r για να γράψει για εμένα? Ο Overclocked поυ υποτίθεται τα έχει, έχει εξαφανιστεί, δεν τον βρίσκω πουθενά!

Δημοσ.

Re pedia na kano mia protasi..........

Endiaferome kai ego gia ta DVD roms kai exo mia idea na mazeftoume oli afti pou menoume athina na erthoume sto spiti mou kai na grapsoume ta DVD roms mia kai exo dvd-r.Ti lete?

Δημοσ.

Καλοί μου φίλοι.... Όταν αποφασίσετε να κάψετε κάποια DVD δεν μου το λέτε και εμένα του κακομοίρη που ακόμα έχω έχω CD που το είχα φτιάξει παλαιότερα με κόπο και με ISDN 64K ?

Δημοσ.

παιδια εγω εχω τα 3 dvd μεχρι την εκδοση 0.7. Ειχα βαλει και σε προηγουμενο ποστ οτι μπορω να τα δωσω σε οποιον τα θελει (απο αθηνα) αρκει να αναλαβει τα εξοδα για τα δισκακια.

Τωρα ομως μεσα στην εξεταστικη δεν εχω χρονο.Γραφω μαθηματα μεχρι της 20/3.Οποιος μπορει να κανει υπομονη ευχαριστως να του τα δωσω.(μεχρι τοτε ευχομαι οτι θα μου εχει ερθει και το dvd-r που εχω παρει απο το ebay).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...