OVERCLOCKED Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 μα ετσι το εχουμε κανονισει!!!!οποιος τα περνει τα γραφει αλλες 3 φορες!!! τωρα ειναι η σειρα μου!!τα πηρα!! οποτε πρεπει να τα γραψω σ 3 ατομα
therock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Ακούστε τι θα κάνω' date=' θα γράψω για 3 άτομα1) Για Πάτρα 2)Για Κοζάνη 3)Αθήνα Για να τα γράψω όμως θα πρέπει και ο καθένας τους να κάνει άλλα 3 αντίγραφα και πάει λέγοντας! Λοιπό περιμένω στοιχεία! Α, έχω λογαριασμό σε Alpha Bank για πιο γρήγορα![/quote'] Apo pou pires tin idea,apo to "Put It Forward"? Anyway,ego pou den exo dvd-r ti prepei na kano gia na apoktio ta dvd?
OVERCLOCKED Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 τελικα βρηκα πως δουλευουν τα chd files!!! ειναι πορωση!!!και το area51 kai kati rallakia!! τα rally πανε αργα ομως!!παντως δεν ειναι λογο υπολογιστη........ οποιος θελει βοηθεια με τα chd files ας μου στειλει pm
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 τελικα βρηκα πως δουλευουν τα chd files!!! ειναι πορωση!!!και το area51 kai kati rallakia!! τα rally πανε αργα ομως!!παντως δεν ειναι λογο υπολογιστη........οποιος θελει βοηθεια με τα chd files ας μου στειλει pm Πες το και δημόσια εκτός αν είναι κάτι κακό. Οπότε στείλε μου PM!
OVERCLOCKED Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 βασικα χρειαζομαστε το αρχειο chdman egv to βρηκα μεσα στο mame078b.zip μετα πχ εχουμε το rom area51.zip kai to arxeio area51.chd βαζουμε το area51.zip sta roms και το area51.chd μεσα στα roms alla ston fakelo area51 δηλαδη c:\mame32\roms\area51\area51.chd μετα μεσα σε αυτον τον φακελο αντιγραφουμε το chdman και μεσο command prompt τρεχουμε chdman -update area51.chd area52.chd(αυτο ειναι το καλο αρχειο!!!μετα το κανουμε rename σε area51.chd και σβηνουμε το αλλο) βασικα αυτο το chdman κανει rebuild ta chd files gia na δουλευουν στη εκδοση mame που θελουμε!!!εγω το δοκιμασα και με την 078b και την 079!! αλλα καθε φορα εκανα rebuild gia to kathe ena!!τα παιχνιδακια ειναι απηθανα!!! ελπιζω να βοηθησα λιγακι......
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Έχει κανείς να προτείνει το καλύτερο front end που να παίζει και τα chd?
OVERCLOCKED Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 ρε αυτο που σου ειπα δε σου κανει???μια χαρα πεζει μετα με το mame.........
deviant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Τα έχει κανένας τα dvd στην Πάτρα? εαν ναι στειλτε κανα μήνυμα, αν όχι πώς θα γινόνταν να ταλάβω κι εγώ? ευχαριστώ... Bye
Aias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 παιδια μολις ελαβα σημερα τα 3 dvd απο τον nefelodemon...Αν κανεις ενδιαφερετε απο περιοχη Αθηνων(Μενω Νικαια) ας στειλει p.m. Μονο που δεν εχω dvd-r οποτε πρεπει να ερθει οπλισμενος(3 αδεια dvd+dvd-r...) στο σπιτι μου
dimip Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 βασικα χρειαζομαστε το αρχειο chdman egv to βρηκα μεσα στο mame078b.zip μετα πχ εχουμε το rom area51.zip kai to arxeio area51.chd βαζουμε το area51.zip sta roms και το area51.chd μεσα στα roms alla ston fakelo area51 δηλαδη c:\mame32\roms\area51\area51.chd μετα μεσα σε αυτον τον φακελο αντιγραφουμε το chdman και μεσο command prompt τρεχουμε chdman -update area51.chd area52.chd(αυτο ειναι το καλο αρχειο!!!μετα το κανουμε rename σε area51.chd και σβηνουμε το αλλο) βασικα αυτο το chdman κανει rebuild ta chd files gia na δουλευουν στη εκδοση mame που θελουμε!!!εγω το δοκιμασα και με την 078b και την 079!! αλλα καθε φορα εκανα rebuild gia to kathe ena!!τα παιχνιδακια ειναι απηθανα!!! ελπιζω να βοηθησα λιγακι...... den ta exo dokimasi ola ala sigekrimena to area 51 apla erixa to chd mesa sta roms kai pezi mia xara exo mame 0.78 kai ayto to chdman pou les den to exo ala pezoun kanonika :roll:
_DiMoN_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 http://www.mameworld.net/emuloader/ Το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέχει και τα CHD
linos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Eyxaristw ton dimip gia ta dvd/cd pou mou esteile.
polaki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Ego exo 3DVDR kai 1 cd pou einai to complete romset tou 0.74...(kapote malista ta eixa valei kai gia polisi alla mou kleidothike to topic) As mou pei parakalo kapoios se ti diaferei i ekdosi ton 6 dvd pou paizei? Mono ta CHD? Ta opoia poia akrivos games einai? Mporei kapoios na mou dosei mono oti uparxei apo ekdosi 0.75 kai pano? An einai athina mporo na steilo dvd i na peraso na ta afiso na ta grapsoume!
NiColaO_@SRaiL Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 parakalo an ta exei kanis apo kozani na moy ta danisi gia mia mera (exw dvd-r) an 8eli kai kanis allos apo kozani molis ta apoktiso euxaristos na kanw copies
dimip Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Ego exo 3DVDR kai 1 cd pou einai to complete romset tou 0.74...(kapote malista ta eixa valei kai gia polisi alla mou kleidothike to topic)As mou pei parakalo kapoios se ti diaferei i ekdosi ton 6 dvd pou paizei? Mono ta CHD? Ta opoia poia akrivos games einai? Mporei kapoios na mou dosei mono oti uparxei apo ekdosi 0.75 kai pano? An einai athina mporo na steilo dvd i na peraso na ta afiso na ta grapsoume! Ta mame den poulioude enadi xrimaton kala ekanan lock to topic :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.