Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα ετσι το εχουμε κανονισει!!!!οποιος τα περνει τα γραφει αλλες 3 φορες!!! τωρα ειναι η σειρα μου!!τα πηρα!! οποτε πρεπει να τα γραψω σ 3 ατομα :D

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακούστε τι θα κάνω' date=' θα γράψω για 3 άτομα

1) Για Πάτρα

2)Για Κοζάνη

3)Αθήνα

Για να τα γράψω όμως θα πρέπει και ο καθένας τους να κάνει άλλα 3 αντίγραφα και πάει λέγοντας!

Λοιπό περιμένω στοιχεία!

Α, έχω λογαριασμό σε Alpha Bank για πιο γρήγορα![/quote']

Apo pou pires tin idea,apo to "Put It Forward"? :D Anyway,ego pou den exo dvd-r ti prepei na kano gia na apoktio ta dvd?

Δημοσ.

τελικα βρηκα πως δουλευουν τα chd files!!! ειναι πορωση!!!και το area51 kai kati rallakia!! τα rally πανε αργα ομως!!παντως δεν ειναι λογο υπολογιστη........

οποιος θελει βοηθεια με τα chd files ας μου στειλει pm

Δημοσ.
τελικα βρηκα πως δουλευουν τα chd files!!! ειναι πορωση!!!και το area51 kai kati rallakia!! τα rally πανε αργα ομως!!παντως δεν ειναι λογο υπολογιστη........

οποιος θελει βοηθεια με τα chd files ας μου στειλει pm

Πες το και δημόσια εκτός αν είναι κάτι κακό. Οπότε στείλε μου PM!

Δημοσ.

βασικα χρειαζομαστε το αρχειο chdman egv to βρηκα μεσα στο mame078b.zip

μετα πχ εχουμε το rom area51.zip kai to arxeio area51.chd

βαζουμε το area51.zip sta roms και το area51.chd μεσα στα roms alla ston fakelo

area51

δηλαδη c:\mame32\roms\area51\area51.chd

μετα μεσα σε αυτον τον φακελο αντιγραφουμε το chdman

και μεσο command prompt τρεχουμε chdman -update area51.chd area52.chd(αυτο ειναι το καλο αρχειο!!!μετα το κανουμε rename σε area51.chd και σβηνουμε το αλλο)

βασικα αυτο το chdman κανει rebuild ta chd files gia na δουλευουν στη εκδοση mame που θελουμε!!!εγω το δοκιμασα και με την 078b και την 079!! αλλα καθε φορα εκανα rebuild gia to kathe ena!!τα παιχνιδακια ειναι απηθανα!!!

ελπιζω να βοηθησα λιγακι......

Δημοσ.

Τα έχει κανένας τα dvd στην Πάτρα?

εαν ναι στειλτε κανα μήνυμα, αν όχι πώς θα γινόνταν να ταλάβω κι εγώ?

ευχαριστώ...

Bye

Δημοσ.

παιδια μολις ελαβα σημερα τα 3 dvd απο τον nefelodemon...Αν κανεις ενδιαφερετε απο περιοχη Αθηνων(Μενω Νικαια) ας στειλει p.m.

Μονο που δεν εχω dvd-r οποτε πρεπει να ερθει οπλισμενος(3 αδεια dvd+dvd-r...) στο σπιτι μου :)

Δημοσ.
βασικα χρειαζομαστε το αρχειο chdman egv to βρηκα μεσα στο mame078b.zip

μετα πχ εχουμε το rom area51.zip kai to arxeio area51.chd

βαζουμε το area51.zip sta roms και το area51.chd μεσα στα roms alla ston fakelo

area51

δηλαδη c:\mame32\roms\area51\area51.chd

μετα μεσα σε αυτον τον φακελο αντιγραφουμε το chdman

και μεσο command prompt τρεχουμε chdman -update area51.chd area52.chd(αυτο ειναι το καλο αρχειο!!!μετα το κανουμε rename σε area51.chd και σβηνουμε το αλλο)

βασικα αυτο το chdman κανει rebuild ta chd files gia na δουλευουν στη εκδοση mame που θελουμε!!!εγω το δοκιμασα και με την 078b και την 079!! αλλα καθε φορα εκανα rebuild gia to kathe ena!!τα παιχνιδακια ειναι απηθανα!!!

ελπιζω να βοηθησα λιγακι......

den ta exo dokimasi ola ala sigekrimena to area 51 apla erixa to chd mesa sta roms kai pezi mia xara exo mame 0.78 kai ayto to chdman pou les den to exo ala pezoun kanonika :roll:

Δημοσ.

Ego exo 3DVDR kai 1 cd pou einai to complete romset tou 0.74...(kapote malista ta eixa valei kai gia polisi alla mou kleidothike to topic)

As mou pei parakalo kapoios se ti diaferei i ekdosi ton 6 dvd pou paizei? Mono ta CHD? Ta opoia poia akrivos games einai?

Mporei kapoios na mou dosei mono oti uparxei apo ekdosi 0.75 kai pano? An einai athina mporo na steilo dvd i na peraso na ta afiso na ta grapsoume! :)

Δημοσ.
Ego exo 3DVDR kai 1 cd pou einai to complete romset tou 0.74...(kapote malista ta eixa valei kai gia polisi alla mou kleidothike to topic)

As mou pei parakalo kapoios se ti diaferei i ekdosi ton 6 dvd pou paizei? Mono ta CHD? Ta opoia poia akrivos games einai?

Mporei kapoios na mou dosei mono oti uparxei apo ekdosi 0.75 kai pano? An einai athina mporo na steilo dvd i na peraso na ta afiso na ta grapsoume! :)

Ta mame den poulioude enadi xrimaton kala ekanan lock to topic :evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...