r3b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μπορώ κι εγω να βοηθήσω για ΑΘΗΝΑ να κανω 3-4 κόπιες . Αρκει να μου τα δώσει κάποιος .
OVERCLOCKED Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Αν θέλεις για τα 6 που τα έχω Set.... ναι δεν εχω κανενα προβλημα στειλε μου pm να κανονισουμε και να τα γραψω και εγω καμποσες φορες για οποια παιδια θελουν
theoritikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Overclocked, αμα μπορείς κάνε και γαι εμένα μια κόπια....
OVERCLOCKED Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 ενοειτε θα σου κανω theoritike αρκει να μου τα δωσει τα dvd!!μετα ειπα θα σας κανω!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά 1000 συγνώμη για την καθυστέρηση, τα DVD έφυγαν σήμερα με συστημένο και λογικά αύριο μεθαύριο θα τα έχετε στα χέρια σας. Παραθέτω και τα tracking numbers dimip RE 464514786 GR Only CHD (3 DVD + 1CD) Νάξος Oakenfold_ RE 464514790 GR Only MAME games (3 DVD) Κοζάνη Gi0 RE 464514809 GR (All DVD) Ιωάννινα Μου περισσεύουν 2 εξάδες όποιος ενδιαφέρεται!
Finn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 εγω ενδιαφερομαι.. θα βαλω τα χρηματα αυριο!
OVERCLOCKED Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 και εγω το εχω πει τοσες φορες!!!δε με βλεπεις???δωσε μου τα να τα γραψω και εγω σε αλλους!!!αθηνα ειμαι!!!
OVERCLOCKED Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Λοιπον παιδια εχω στα χερια μου τα 6 dvd με τα MAME!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα βαλω!!τα 3 πρωτα cd αποτι μου ειπαν δεν ειναι τα κλασσικα roms που ξερουμε που βρισκονται σε zipakia ana game!! ειναι κατι αλλα αρχεια για παραδειγμα area51.chd 500mb!!! το θεμα τωρα ειναι πως μπορω να παιξω με αυτα?? υπαρχει καποιος εmulator?? ξερει κανεις??
OVERCLOCKED Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 τελικα κατι βρηκα οδηγειες εδω http://www.mameworld.net/easyemu/mamechd.htm Starting with MAME version .62, a new file type was introduced. CHD-, or Computer Hard Drive image files, are clones of the hard drives that were originally used in some Atari CoJag and some other games, and they are necessary in order to use them. It's actually not hard to make these work, and the files on the DVDs I'm sending are basically ready to use. The .CHD's need to be in a folder with the same name as the rom that they go with. The .CHD's should also have the same name as the rom does. Example: Area51.zip should be in your roms directory, then there should also be a folder in there called Area51. In that folder should be the file Area51.chd. With the DVD sets that I send out, just copy the folders as they are, right into your roms directory, and they're ready to go.
OVERCLOCKED Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ CHD ARXEIA NA ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕRROR HELP ME!!!!!!!
JoKo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά, περισσέυει καμιά εξάδα; Είμαι από Ξάνθη...
Zannis67 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα όπου ο καθένας που τα θέλει να έχει την υποχρέωση να κάνει μια κόπια σε κάποιο άλλο συνφορουμίτη, ώστε να μην ζητάμε όλοι από ένα άτομο τα δβδ??Τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε...
JoKo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δεν έχω πρόβλημα, έχω και εγώ DVD+-R, οπότε μπορώ να γράψω τα DVD σε κάποιο άλλο μέλος. Αρκεί βέβαια να μου τα στείλει κάποιος (θα με βόλευε με αντικαταβολή για να μην έχουμε παρατράγουδα )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.