_DiMoN_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Ακούστε τι θα κάνω, θα γράψω για 3 άτομα 1) Για Πάτρα 2)Για Κοζάνη 3)Αθήνα Για να τα γράψω όμως θα πρέπει και ο καθένας τους να κάνει άλλα 3 αντίγραφα και πάει λέγοντας! Λοιπό περιμένω στοιχεία! Α, έχω λογαριασμό σε Alpha Bank για πιο γρήγορα!
theoritikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Εγώ πάλι ενδιαφέρομαι για το 3, αλλά δεν έχω dvd-burner για να φτιάξω 3 ακόμα αντίγραφα
OVERCLOCKED Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 ΕΧΩ 15 CD ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΜΕ GAME( OLAAA KAI NEO GEO) OΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ CD H DVD
tokyo_pig Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 ΕΧΩ 15 CD ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΜΕ GAME( OLAAA KAI NEO GEO) OΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ CD H DVD Αυτά δεν είναι όλα τα roms είναι μέχρι μια συγκεκριμένη έκδοση... _DiMoN_ ενδιαφέρομαι και εγώ για το 3 αλλά δεν έχω Dvd-rw... :oops:
Finn Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Για χανια μπορει να στειλει καποιος? αν στειλει μετα μπορω να δωσω εγω σ αλλους στην κρητη.
Jimis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Epanalamvanomai, alla .... yparxei kapoios pou mporei na mou kanei antigrafa sti thessaloniki kai sti sinexeia na kano antigrafa gia allous ?
Finn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Dimon αν εισαι απο σαλονικα τοτε θα μπορουσα να τα παρω την αλλη βδομαδα που ανεβαινω!
OVERCLOCKED Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 DIMON ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ 3!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΘΕΛΕΤΕ!! ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM PLEASE!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Dimon αν εισαι απο σαλονικα τοτε θα μπορουσα να τα παρω την αλλη βδομαδα που ανεβαινω! Όχι φίλε μου Αθήνα μένω!
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Μου περισεύει μια 6άδα και τελείωσα, αύριο το πρωΐ θα τα στείλω όλα..και θα ανακοινώσω σε ποιούς έστειλα τι για να σας γ΄ραψουν με τη σειρά τους.. Φίλε Finn στείλε μου τα στοιχεία σου με PM.. Jimis will you answer me?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.