Watt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Dimon θα καταθέσω σήμερα 5,6 στη NOVA. Τα άλλα DVD Που μας έχεις στείλει είναι σίγουρα σωστά, έτσι; Και κάτι γενικότερο. Ποιος θα μπορέσει να μου γράψει τα DVD με Amiga? Dimon τα έχεις μήπως και εσύ;
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση...Έχουμε και λέμε 1) Αύριο bluesman,theoritikos,sotris99,watt, nektar θα στείλω τα DVD (τα έχω γράψει από το Σκ) 2) edit βρήκα τις διευθύνσεις στο αρχείο μου 3) Όσοι έχουν λάβει την συλλογή πρόσφατα και δεν έχουν ξεχωριστό cd με το update από 0.85 σε 0.87 θα το βρουν στο 9o DVD της συλλογής των MAME 4)Nemo τα Dvd σου τα έχω γράψει και περιμένω να μου πεις για τον σκληρό (90?) 5)blackhumor και pegasos θα στείλω αύριο την συλλογή σας Στα νουμερα 1), 2) και 5) θα τα λάβετε λογικά την Πέμπτη!
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 blackhumor και pegasos σήμερα έφυγε οπότε θα λάβετε αύριο bluesman,theoritikos,sotris99,watt, nektar πρέπει να τα λάβατε σήμερα Κι εσύ Nemo σήμερα θα έλαβες!
Nemo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 blackhumor και pegasos σήμερα έφυγε οπότε θα λάβετε αύριοbluesman' date='theoritikos,sotris99,watt, nektar πρέπει να τα λάβατε σήμερα Κι εσύ Nemo σήμερα θα έλαβες![/quote'] ναι _DiMoN_ παρεληφθησαν . Και σε ευχαριστω και παλι , θα εστελνα αργοτερα pm (φανταζομαι δεν χρειαζεται πλεον).
bluesman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Dimon εγώ δεν τα παρέλαβα ακόμα.Λογικά αύριο.Σε ευχαριστώ.
stako Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 blackhumor και pegasos σήμερα έφυγε οπότε θα λάβετε αύριοbluesman' date='theoritikos,sotris99,watt, nektar πρέπει να τα λάβατε σήμερα Κι εσύ Nemo σήμερα θα έλαβες![/quote'] _DiMoN_ έκανα την κατάθεση σήμερα το πρωί, σου έστειλα και pm. Ευχαριστώ!
nektar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 DiMoN ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΓΩ - ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
sotris99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάντως όχι ακόμα!!! (Αν δω τον ταχυδρόμο θα τον καρυδώσω :evil: )
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Να σας ρωτήσω, τις συλλογές τις έχετε κάνει verify με το ClearMame pro; Την έκδοση 0.84 την είχα πλήρη, και αφού εβαλα τα update 0.84-->0.85, 0.85-->0.86, 0.86-->0.87 Δεν ξέρω που ακριβώς έγινε το λάθος επειδή τα έκανα και τα 3 το ένα μετά το άλλο, αλλά μερικά παιχνίδια πλεον δεν μου τα θεωρεί σωστά, π.χ. το dkongb και το fax και μερικά άλλα. (όποιος τα έχει ΟΚ και το clrmame pro του τα βγάζει ΟΚ στο ΜΑΜΕ 0.87, ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε να μου τα στείλει με mail). Επιπλέον, το ClearMamePro μου βγάζει 4 roms προβληματικά, ενώ στο ΜΑΜΕ τα διαθέσιμα διαφέρουν κατά 9 από το σύνολο. Καμιά ιδέα;
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Φίλε μου απλώς ένα από τα Update που έχεις λείπουν 3 roms και το γράφει πάνω στο zip..Αυτά είναι ckongb,drakton,fax ... Εγώ που έκανα update την συλλογή μου κατέβασα και αυτά τα 3 roms ώστε να είναι πλήρης η 0,87.. Και όσοι έχετε λάβει το Updates είναι σίγουρα ενημερωμένη! StavrosD, αν θέλεις το έχω το cd... Σου στέλνω το cd Και μου στέλνεις κάτι για ανταλλαγή...υπόλοιπα μέσω Pm
keropi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 to kloassiko spastiko prob me to rom auditing....
bluesman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Dimon σήμερα παρελήφθησαν.Σε ευχαριστώ πολύ.
stako Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 _DiMoN_ δεν μου απάντησες σχετικά με την κατάθεση και τα ΜΑΜΕ, όλα οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.