Watt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δηλαδή τι εννοείς; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα καν τι είπες... Και σε όσους χρωστάς DVD τι θα γίνει ακριβώς; Και η ανανέωση του ΜΑΜΕ;
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Watt, να στο πω απλά. Τα Game Boy DVD είναι λάθος, για να σας στείλω τα σωστά μαζί με την δωρεάνα ανανέωση θέλω 5,6? από το κάθε άτομο. Στην αρχη υπολόγιζα ότι είναι 1DVD κι ένα CD (ανανέωση mame) να στείλω και δεν μου έβγενε ακριβά. Αλλά τώρα είναι 5DVD κι ένα CD και αυτό θα μου στοιχίσει συνολικά 84? (βλέπεις είναι 15 άτομα).
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Θα το κάνω πιο απλό για να το καταλάβουν όλοι. Είναι 16 άτομα που έχουν πάρει την συλλογή ολόκληρη με τα 35 DVD. Κάποιοι είχαν παράπονα (κι είναι αλήθεια) ότι το 5ο και 4ο DVD του Game Boy ήταν ίδια, οπότε το είπα σε αυτόν που μου έδωσε την συλλογή και μου έστειλε όλα τα 5 DVD του Game Boy. Αν ήταν ν' αλλάξω μόνο το 5ο DVD του GameBoy θα το έκανα και θα σας έστελνα και το CD με το update του MAME. Προς έκπληξην μου διαπίστωσα ότι τα παλιά DVD (του Game Boy πάντα) ήταν όλα λάθος. Για να καταλάβετε στα καινούργια τα 4 πρώτα είναι μόνο GBA και το τελευταίο είναι GBX και Visual Boy. Δυστηχώς όμως για να στείλω σε 16 άτομα αλλαγμένα τα 5DVD + 1 CD κοστίζει περίπου 90?. ΟΠότε σκέφτηκα ότ όποιος θέλει τα 5DVD του Game Boy να μου δώσει 5,6? και θα τα λάβει την επόμενη μέρα.!!!
Dangelo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 paidia pws tha ginei na parw ki egw auta ta yperoxa DVD's????
nektar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 DiMoN ta 5.6Ε μπορουμε να σου τα στειλουμε και μεσω τραπεζης στον αριθμο σου στην αλφα ??
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Φυσικά με όποιο τρόπο να τα στείλετε θα τα δεχτώ... Dangelo, όποτε θέλεις όλη η συλλογή με 36DVD κοστίζει μαζί με έξοδα αποστολής (Courier) 41?
keropi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Shmera elaba to paketaki tou Aggelou L. - Kaminia kai tora grafo to 2o DVD... tha staloun to apogeuma!
nektar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 DiMoN Σου καταθεσα τα 5.6Ε πριν απο λιγο στο λογαριασμο σου στην αλφα οποτε τα ετοιμασεις στειλτα μου Οκ
sotris99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 ΤΑ πρώτα πάνε ήταν λάθος...Τώρα μου έστειλε τα σωστά!Εϊναι 4 x DVD με GBA και το 5ο είναι όλα τ' άλλα! Δηλαδή τα καινούργια δεν έμοιαζε κανένα από τα παλιά ...και τα καινούργια τα είχαν όλα! Πως να κάνω το listing? Άρη σου καταθέτω σήμερα οκ!!! Αν μπορείς στείλε μου τα!!! Τα παλιά δεν μου χρειάζονται εεεε? Άρα να τα πετάξω...
savvasha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 _DiMoN_ αν και άργησα λιγάκι. Χίλια ευχαριστώ για τα DVDs, είναι άψογα
sotris99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 keropi[/b'], thanks 4 the DVDs man! Γιάννη βλέπω πήρες τα tosec... E βέβαια πρώην amigaς επιβάλεται να τα έχεις... Άρη τελικά να σου στείλω λεφτά για τo καινούριο πακέτο??? Alpha 100/9569, κατάστημα 217???
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ναι στείλετα μου και αύριο θα στείλω ολονών τα DVD
sotris99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ναι στείλετα μου και αύριο θα στείλω ολονών τα DVD Αυτή την φορά σε έκανα προδηλωμένο οπότε πρέπει να τα έχεις λάβει... Αν είναι στείλε πμ... Φιλικά Σωτήρης Στυλιανός...
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Ναι στείλετα μου και αύριο θα στείλω ολονών τα DVD Αυτή την φορά σε έκανα προδηλωμένο οπότε πρέπει να τα έχεις λάβει... Αν είναι στείλε πμ... Φιλικά Σωτήρης Στυλιανός... sotris99 έβλεπα ειδήσεις κι έδειχνε τον Διαγωνισμό για τα σπίτια που πήραν κάποιοι ξένοι σπίτια.... Κι έδειξε τον πίνακα που έδειχνε το όνομα ενός ξένου κι από κάτω έδειχνε το όνομα σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.