Προς το περιεχόμενο

mame roms full se dvd?

kardim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 495
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν λες 15 DVD εννοείς μόνο τα καινούργια ΜΑΜΕ? Και για κάποια παιχνίδια π.χ. τα NEO-GEO ποιος εξομοιωτής τα τρέχει; Άκουσα για ενα ΜΑΜΕ MORE που τρέχει και τα unofficial παιχνίδια... Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Shmera elaba ta paketa twn:

Matathia B. ' date=' Pagkrati

Sothriou P. , Thessalonikh

Ioannh L. , Hrakleio

Aurio kata tis 11-12 to proi tha ta steilo...[/quote']

Molis ta eriksa sth thyrida... logika to apogeuma feugoun apo Giannena... :D

Δημοσ.

Μου ήρθε το Game Boy set...

Έχετε να προτείνεται κανένα software που να συγκρίνει αυτά που έχω στο σκληρό με τα DVD για να δω που είναι το πρόβλημα?

Επείγον απαντήστε κετευθείαν μπας και τα στείλω σήμερα!

Δημοσ.
Μου ήρθε το Game Boy set...

Έχετε να προτείνεται κανένα software που να συγκρίνει αυτά που έχω στο σκληρό με τα DVD για να δω που είναι το πρόβλημα?

Επείγον απαντήστε κετευθείαν μπας και τα στείλω σήμερα!

Σε πρώτη φάση έλεγξε αν έχουν ο ίδιο μέγεθος... ΓΜΤ υπήρχε ένα chip cd που είχε ένα προγραμματάκι που κάνει αυτή την δουλειά... Για κοίτα στο http://www.download.com

Δημοσ.
giati de xrhsimopoieis ena rommangaer san to ROMCENTER gia na ta checkareis kiolas? [url']www.romcenter.com[/url]

Δεν είναι αυτό που ζητάει ο Άρης... θέλει ένα προγραμματάκι που να συγκρίνει τα αρχεία του dvd με αυτά που έχει στον δίσκο...

Δημοσ.

Τελικά είμαι πολύ αστείος τι να συγκρίνω, είναι όλα διαφορετικά! Τα πρώτα μου τα είχε στείλει διαφορετικά. Οπότε έχουμε και λέμε. Όποιος τα θέλει τα 5 DVD του GameBoy

6,2? για Αθήνα (5,6? με ταχυδρομείο)

7,3 για Επαρχία (5,6? με ταχυδρομείο)

Όσο για τα χρήματα είτε μου τα καταθέτετε είτε μου τα στέλνετε με ταχυδρομείο!

edit: Η πρώτη τιμή είναι με courier

edit2: Θα λάβετε και το update για να γίνει η συλλογή mame 0.87

edit3: Συνιστώ ταχυδρομείο μιας και την επόμενη μέρα θα τα έχετε (λόγο μεγέθους)

Δημοσ.
Τελικά είμαι πολύ αστείος τι να συγκρίνω, είναι όλα διαφορετικά! Τα πρώτα μου τα είχε στείλει διαφορετικά.

Εμένα μου χρωστάς το πρώτο ή το δεύτερο gameboy από την προηγούμενη παραγγελία και δεν μου το έστειλες...

Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις...

Σου έστειλα και πμ εχθές

ok (στείλτε μου τις διευθύνσεις οι game boy ή τα ονόματα σας και θα βρω τις διευθύνσεις~)

...

Δημοσ.

Δηλαδή ο τύπος σου έστειλε στην αρχή τα σωστά dvd, και εσύ έκανες λάθος?

Μπορείς να κάνεις κάπου upload το περιεχόμενο των 5 dvd που πήρες?

Δημοσ.

ΤΑ πρώτα πάνε ήταν λάθος...Τώρα μου έστειλε τα σωστά!

Εϊναι 4 x DVD με GBA και το 5ο είναι όλα τ' άλλα! Δηλαδή τα καινούργια δεν έμοιαζε κανένα από τα παλιά ...και τα καινούργια τα είχαν όλα!

Πως να κάνω το listing?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...