keropi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 euelpisto thn allh ebdomada na paralabo ta AMIGA TOSEC complete DVD's....
theoritikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 ok (στείλτε μου τις διευθύνσεις οι game boy ή τα ονόματα σας και θα βρω τις διευθύνσεις~) Για να ξέρω ότι είναι ίδια τα dvd, μπορείς να μου στείλεις μια λίστα με τα περιεχόμενα του 2ου dvd, για να σιγουρευτώ ότι όντως είναι ίδια? euelpisto thn allh ebdomada na paralabo ta AMIGA TOSEC complete DVD's.... Το tosec τι ακριβώς είναι?
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Α μου είπε ότι θα μου στείλει όλο το GAME BOY SET ξανά... Οπότε θα συμπληρώσω το χαλασμένο!
sotris99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 ok θα οσυ ξανστείλώ το 1 και το 2 Σε ευχαριστώ!!!! Αν και μόνο το δεύτερο νομίζω πως είναι το λάθος... Με την ησυχία σου... λοιπόν sotris99 -> Σωτήριος Στυλιανός - Άλιμος (work) Δηλαδή να περιμένουμε...
bluesman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Dimon στο Dalphe disc 7 οι φάκελοι Badlans,Badlands enh και Astron Belt είναι ίδιοι με τους αντίστοιχους στα disc 3 και 6.Και σε σένα συμβαίνει αυτό έτσι;
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε μου δεν είναι τα ίδια, είναι διαφορετικές εκδόσεις, έλενξε τα Bytes!
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη έχω DVD-R μένω 40 Εκκλησιές ....αν δεν βολεύει μπορώ να φέρω το Laptop κάπου να περάσουμε τα Mame Roms μέσα...Είναι εύκολο ? μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....? Έχω κόλλημα με τα Mame...Υπάρχει αυτοκίνητο εάν κάποιος δεν μπορεί λόγω μεταφορικού μέσου Ευχαριστώ
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω στείλει σε μια διεύθυνση που λέει 40 Εκκλησίες Χ (δεν το αποκαλύπτω)
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν κατάλαβα αλλα δεν πειράζει ΛοΛ ...τελικά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...?
psixakias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 _DiMoN_, Έχω τρείς ερωτήσεις σχετικά με τα DVD's about MAME 1. Αν ισχύει ο παραπάνω τραπεζικός λογαριασμός ακόμη του ποσού των 41 (35 DVD's) ευρώ. 2. Περιλαμβάνονται επιπρόσθετα έξοδα αποστολής και αν ναι πόσα είναι αυτά; 3. Στα παραπάνω DVD υπάρχουν μόνο ROMs ή και οι emulators κάτω από τα οποία τρέχουν αυτά; Γιατί αν δεν περιλαμβάνεται το περιβάλλον που παίζουν τα ROMS που θα τα βρούμε αυτά (γιατί μόνο για τα ΜΑΜΕ ξέρω που θα το βρώ). 4. Με ποιόν τρόπο μπορώ να τα παραγγείλω; Πάω στην τράπεζα, καταθέτω τα χρήματα, γράφω το όνομα του αποστολέα και αυτή είναι η όλη η διαδικασία;
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 1. Σωστά 2. Όχι, μόνο 41? και τα παραλαμβάνεις με Courier 3. Σε μερικά ΝΑΙ σε άλλα όχι 4. Σωστά και μετά μου στέλνεις με PM την διεύθυνση σου
Jimis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 GaGaS_Thess ego eimai stin Thessaloniki kai ta pira apo ton _DiMoN_ an ta theleis steile pm
psixakias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 psixakias, 1. Πόσα περίπου από αυτά τα DVD έχουν emulators? Είναι εύκολο να τους βρώ μέσω Internet εφόσον όπως λες δεν περιλαμβάνονται μέσα στα ROMS που αποστέλλεις? 2. Σου είναι εύκολο μεκάποια παραπάνω επιβάρυνση να στείλεις κανένα DVD με τους emulator ή τουλάχιστον τις ηλεκτρονικές διευθήνσεις που μπορεί να τους βρεί αυτούς? 3. Ρωτάω αυτά διότι καλά τα ROMS αλλά από emulators τι γίνεται;
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 1. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να βρεις emulators 2. http://www.zophar.net/windos.phtml (και άλλα τόσα link) 3. Χαμός
bluesman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Φίλε Dimon δε θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά στο Dalphe disc 7 τα αρχεία τα έλενξα (με δεξί κλικ και ιδιότητες) και είναι τα ίδια ακριβώς μέχρι byte σε μέγεθος με τα αντίστοιχα αρχεία στα disc 3 και 6.Αν είναι και σε εσένα ίδια δεν τρέχει τίποτα απλώς πες μου αν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.