Jimis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 molis parelava ta DVD gia MAME. Opos iposxethika tha kano 5 antigrafa (distixos diskolevome na kano perissotera, logo ergasias kai argou DVD). Parakalo na mou steilete pm opoioi endiafereste. Tha doso protereotita se atoma apo voreio ellada, gi afto peite kai tin perioxi pou menete. Ta DVD einai 9 kai epeidi den kano paraggelies ta agorazo 1,5 evro to ena. Ypologiste sta eksosa kai to kostos tou courier. Tha ksekiniso na grafo molis mazeftoun kai oi 5 Ksanaleo pos exo mono ta MAME. _DiMoN_ s' efxaristo kai mesa sto forum gia tin amesi eksipiretisi.
sotris99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Στυλιανός Σωτήριος με δέμα CP153095524GR 15/09/2004 Thanx!!! Μου ήρθαν!!! Btw ήρθαν από τις 16 αλλά ο ταχυδρόμος δεν ήρθε την παρασκευή αλλά ούτε και χθες... Το βράδυ θα τσεκάρω αν είναι όλα οκ... και σου λέω... Το pce/tg16 (pc engine/turbografx16 για όσους δεν ξέρουν ) είναι σε cd σωστά?
sotris99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Dimon' date=' εχω την εντύπωση πως ο τύπος πρέπει να μας δούλεψε λίγο με τα dvd του gameboy. Το 4ο και 5ο dvd, έχουν τα ίδια ακριβώς αρχεία! (Είναι κάτι videos για gba), όπως επίσης, αρκετά απο τα roms (πάλι για gba) που υπάρχουν σε ένα δικό του txt αρχείο στο site του, δεν υπάρχουν στα dvd![/quote'] σε εμενα επισης το ιδιο καθως και το 1ο με το 2ο DVD του gameboy Άρη το πρώτο και το δεύτερο dvd του gameboy είναι ακριβώς το ίδιο... εκτός από το τέταρτο και το πέμπτο... Τα υπόλοιπα φαίνονται εντάξει με μία πρώτη ματιά που τους έριξα...
_DiMoN_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι τα ίδια..Στα αρχεία που έχω στο σκληρό...Βλέπω ότι έχουν πολλά ίδια παιχνίδια, αλλά δεν είναι ίδια!
_DiMoN_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Σήμερα παρελήφθησαν #DALPHE DISC 7 #N64 DISC 5 <---------------edit θα ξεκινήσω να τα γράφω!
bluesman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 To N64 Disc 5 den sou to esteile;kanei tin papia o typos;
sotris99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι τα ίδια..Στα αρχεία που έχω στο σκληρό...Βλέπω ότι έχουν πολλά ίδια παιχνίδια, αλλά δεν είναι ίδια! Τα dvd έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος μέχρι byte!!!! Σόρρυ δεν σε αμφισβητώ... απλώς σου λέω τι είδα με την πρώτη ματιά!!!
GothicCrusader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά εγώ με κάτι φιλαράκια θα παραγγείλουμε τα 48 DVD (Super Awesome Deal with MAME) από http://www.allmyroms.com/freemameroms.htm. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας το γράψει εδώ προκειμένου να μοιραστούμε το αρχικό κόστος. Αν γίνεται θα μπορούσε να συγκρίνουμε τι έχετε ώστε να πάρουμε μόνο τα υπόλοιπα και να τα προσθέσουμε στη συλλογή που ήδη υπάρχει.
_DiMoN_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Είναι πολύ ακριβώς... Πάρε από εκεί που πήραμε τα extra DVD δες την λίστα που έχουμε! Έκανα λάθος το N64 μου ήρθε σήμερα!
GothicCrusader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 _DiMoN_, κ την λίστα την είδα.. αλλά μπορείς να μου πεις από που τα αγοράσατε; στο topic γίνεται πανικός
sotris99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι τα ίδια..Στα αρχεία που έχω στο σκληρό...Βλέπω ότι έχουν πολλά ίδια παιχνίδια' date=' αλλά δεν είναι ίδια![/quote'] Τα dvd έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος μέχρι byte!!!! Σόρρυ δεν σε αμφισβητώ... απλώς σου λέω τι είδα με την πρώτη ματιά!!! Τα έλεγξα σχολαστικά... Είναι identical...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.